Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 8 of 8

Hybrid View

  1. #1

    cannot add Podcast

    Hi all,

    I am using the Podcast plugin and in general everything works fine, as it should.

    Now there is a podcast I enjoy listening to a lot and it works with Android apps like Podcast Addict without a problem.
    The link is http://www.kuechenstud.io/lagedernation/feed/mp3/

    But whenever I am trying to add this to the list of podcasts I get the error:
    "UngŘltiger Feed - Fehler beim Auslesen ".

    Any idea what this is due to and what can be done about it?

    Cheers,

    Merc

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,624

    cannot add Podcast

    > Now there is a podcast I enjoy listening to a lot and it works with
    > Android apps like Podcast Addict without a problem.
    > The link is http://www.kuechenstud.io/lagedernation/feed/mp3/


    Are you using a really recent nightly build? This is using https - which
    likely requires a nightly 7.7.6 or 7.9.1 build. You might need to
    install the IO::Socket::SSL module if you weren't on Windows or macOS.

    --

    Michael

  3. #3
    Hi Michael,

    I am running this version: Logitech Media Server Version: 7.9.1 - 1504317335 @ Mon Sep 4 22:13:00 UTC 2017
    on a Synology NAS.

    Should this be working or would I have to update or use a Beta (which I normally try to avoid)?

    Thanks,

    Merc
    ------------------------
    3 * Boom, 1 * Radio, 1 * Touch, 1 SB Classic, 2 SB Duet, 1pi with picoreplayer running the server, music on Synology DS718+
    library ~50.000 titles

  4. #4
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,624

    cannot add Podcast

    > I am running this version: Logitech Media Server Version: 7.9.1 -
    > 1504317335 @ Mon Sep 4 22:13:00 UTC 2017
    > on a Synology NAS.


    I think that should be fine. Let's check your server.log first. Please
    uploade it here (See Settings/Information).

    --

    Michael

  5. #5
    This is what I found in the log:

    [18-03-22 20:52:57.4370] Slim::Formats::XML::gotViaHTTP (266) XML/JSON parse error: Not a HASH reference at /volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Formats/XML.pm line 403.
    [18-03-22 20:52:57.4375] Slim::Plugin::Podcast::Settings::__ANON__ (119) Error validating feed http://www.kuechenstud.io/lagedernation/feed/mp3/: Fehler beim Auslesen
    [18-03-22 20:53:08.2761] Slim:isplay:isplay::string (888) Error: missing string RADIOIO
    [18-03-22 20:53:08.2768] Slim:isplay:isplay::string (888) Backtrace:

    frame 0: Slim::Utils::Log::logBacktrace (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Display/Display.pm line 888)
    frame 1: Slim:isplay:isplay::string (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Player/Player.pm line 193)
    frame 2: Slim::Player::Player::string (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Utils/Strings.pm line 546)
    frame 3: Slim::Utils::Strings::clientString (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Menu/SystemInfo.pm line 432)
    frame 4: Slim::Menu::SystemInfo::infoPlugins (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Menu/Base.pm line 172)
    frame 5: (eval) (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Menu/Base.pm line 172)
    frame 6: Slim::Menu::Base::addItem (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Menu/Base.pm line 142)
    frame 7: Slim::Menu::Base::menu (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Web/Settings/Server/Status.pm line 33)
    frame 8: Slim::Web::Settings::Server::Status::handler (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Web/HTTP.pm line 1087)
    frame 9: Slim::Web::HTTP::generateHTTPResponse (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Web/HTTP.pm line 879)
    frame 10: Slim::Web::HTTP:rocessURL (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Web/HTTP.pm line 683)
    frame 11: Slim::Web::HTTP:rocessHTTP (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Networking/IO/Select.pm line 123)
    frame 12: (eval) (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Networking/IO/Select.pm line 119)
    frame 13: Slim::Networking::IO::Select::__ANON__ (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Networking/IO/Select.pm line 168)
    frame 14: (eval) (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Networking/IO/Select.pm line 168)
    frame 15: Slim::Networking::IO::Select::loop (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/slimserver.pl line 727)
    frame 16: main::idle (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/slimserver.pl line 677)
    frame 17: main::main (/volume1/@appstore/SqueezeCenter/slimserver.pl line 1213)


    Does this help?

    Thanks,

    Merc
    ------------------------
    3 * Boom, 1 * Radio, 1 * Touch, 1 SB Classic, 2 SB Duet, 1pi with picoreplayer running the server, music on Synology DS718+
    library ~50.000 titles

  6. #6
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,624

    cannot add Podcast

    > [18-03-22 20:52:57.4370] Slim::Formats::XML::gotViaHTTP (266) XML/JSON
    > parse error: Not a HASH reference at
    > /volume1/@appstore/SqueezeCenter/Slim/Formats/XML.pm line 403.


    Hmm... it's a problem with the XML itself. I'm not sure whether it's
    invalid, or whether we're being overly picky. The fact that this is a
    new issue makes me believe the file might be wrong. The w3c's RSS
    validator mentions that the channel's image element would be three or
    more properties. In that particular feed it is a list of image items. If
    I read the spec correctly, then I believe the file is invalid. Yet it
    passes that validator...

    https://validator.w3.org/feed/docs/r...tOfLtchannelgt

    I could easily find a work-around for this issue. But it would require
    you to update your LMS. You might want to check that option. Keep in
    mind that what you're running already is "beta". Today's build isn't any
    less stable.

    --

    Michael

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •