Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    215

    SoundOpinions Podcast does not stream for me anymore - can't connect...

    Hi all;
    we like the podcast Sound Opinions (https://soundopinions.org/podcast/feed), but since a while it does not play anymore.
    (Also, it takes a long time to populate the list of available podcast items within Soundopinions. Its a long list though, so that might be ok)
    Other Podasts play fine.

    Also, when I select the relevant stream information from the log and plug it into my internet-browser, it plays fine: I.e.:
    https://podcast-stream.wbez.org/soun...soundtrack.mp3
    The address in the browser changes to:
    https://podcast-stream.wbez.org/soun...x__0000000eAgT
    once executed.
    That looks different than what I see in the log file:
    https://podcast-stream.wbez.org/soun...__0000000pzJc]

    Especially the last character "]" makes me think something is wrong here....

    Can anyone give me some clues on how to fix that podcast?

    I am running the latest LMS:

    Logitech Media Server Version: 7.9.1 - 1520781386 @ Sun Mar 11 18:27:11 CET 2018
    Hostname: openframe
    IP-Adresse des Servers: xxxxx
    Server-HTTP-Portnummer: xxxx
    Betriebssystem: Debian - DE - utf8
    Plattformarchitektur: i686-linux
    Perl-Version: 5.18.2 - i686-linux-gnu-thread-multi-64int
    Audio::Scan: 0.95
    Datenbankversion: DBD::SQLite 1.34_01 (sqlite 3.7.7.1)
    Anzahl erkannter Player: 5


    These are (I think) the relevant last lines of my logfile:

    [18-03-13 04:35:02.5317] Slim:isplay::Lib::Fonts::__ANON__ (85) Warning: Unable to load TrueType font support: Can't locate loadable object for module Font::FreeType in @INC (@INC contains: /var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/WeatherTime/lib CODE(0xdcff680) plugins/SuperDateTime/lib /var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/SuperDateTime/lib /var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins /var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/BBCiPlayer/lib /usr/share/squeezeboxserver/CPAN/arch/5.18/i386-linux-thread-multi-64int /usr/share/squeezeboxserver/CPAN/arch/5.18/i386-linux-thread-multi-64int/auto /usr/share/squeezeboxserver/CPAN/arch/5.18.2/i686-linux-gnu-thread-multi-64int /usr/share/squeezeboxserver/CPAN/arch/5.18.2/i686-linux-gnu-thread-multi-64int/auto /usr/share/squeezeboxserver/CPAN/arch/5.18/i686-linux-gnu-thread-multi-64int /usr/share/squeezeboxserver/CPAN/arch/5.18/i686-linux-gnu-thread-multi-64int/auto /usr/share/squeezeboxserver/CPAN/arch/i686-linux-gnu-thread-multi-64int /usr/share/squeezeboxserver/CPAN/arch/5.18 /usr/share/squeezeboxserver/lib /usr/share/squeezeboxserver/CPAN /usr/share/squeezeboxserver /usr/sbin /etc/perl /usr/local/lib/perl/5.18.2 /usr/local/share/perl/5.18.2 /usr/lib/perl5 /usr/share/perl5 /usr/lib/perl/5.18 /usr/share/perl/5.18 /usr/local/lib/site_perl . CODE(0xda454d4)) at /usr/share/squeezeboxserver/CPAN/PAR/Heavy.pm line 86.
    Compilation failed in require at /usr/share/perl5/Slim/Display/Lib/Fonts.pm line 84.
    [18-03-13 10:13:13.4550] Plugins::BookmarkHistory::Plugin::newsongCallback (1561) Trigger for newsong exists but is to old (to be expected when you press play after reconnect). client:Slim::Player::Squeezebox2=ARRAY(0xe1f1238) time: 1520932393 trigger value:1520869954 requestlaylist newsong url:http://opml.radiotime.com/Tune.ashx?...751612c67dab7e
    [18-03-13 10:13:59.9930] Plugins::BookmarkHistory::Plugin::newsongCallback (1561) Trigger for newsong exists but is to old (to be expected when you press play after reconnect). client:Slim::Player::Squeezebox2=ARRAY(0xf30f684) time: 1520932439 trigger value:1520932368 requestlaylist newsong url:http://opml.radiotime.com/Tune.ashx?...751612c67dab7e
    [18-03-13 19:04:06.0075] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...5-midlake.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:04:07.1880] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...he-mekons.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:04:22.1461] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...john-cale.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:04:36.1766] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...5-midlake.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:04:41.7796] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...he-mekons.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:04:46.9447] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...john-cale.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:05:03.4771] Slim::Player::Song:pen (471) Warning: stream failed to open [https://podcast-stream.wbez.org/soun...__0000000pyFT].
    [18-03-13 19:05:03.6573] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...5-midlake.mp3: Timed out waiting for data.
    [18-03-13 19:05:04.1268] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotErrorViaHTTP (6915) error getting http://api.wunderground.com/api/f597...:DL/q/DRS.json
    [18-03-13 19:05:04.1279] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotErrorViaHTTP (6916) Timed out waiting for data
    [18-03-13 19:05:27.7090] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...he-mekons.mp3: Connect timed out: .
    [18-03-13 19:05:29.2197] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...john-cale.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:05:29.2487] Slim::Formats::XML::gotErrorViaHTTP (339) Error: getting https://soundopinions.org/podcast/feed
    Error reading headers: Server closed connection without sending any data back at /usr/share/squeezeboxserver/CPAN/Net/HTTP/Methods.pm line 306.
    [18-03-13 19:05:29.2504] Slim::Control::XMLBrowser::_cliQuery_error (1677) Error: While retrieving [https://soundopinions.org/podcast/feed]: [Error reading headers: Server closed connection without sending any data back at /usr/share/squeezeboxserver/CPAN/Net/HTTP/Methods.pm line 306.
    ]
    [18-03-13 19:20:04.7623] Slim::Player::Song:pen (471) Warning: stream failed to open [https://podcast-stream.wbez.org/soun...__0000000pyFT].
    [18-03-13 19:42:10.2732] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...5-midlake.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:42:10.9566] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...he-mekons.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:42:11.5282] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...john-cale.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:42:22.3860] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...5-midlake.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:42:23.2637] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...he-mekons.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:42:23.8172] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...john-cale.mp3: 404 Not Found.
    [18-03-13 19:42:39.5089] Slim::Player::Song:pen (471) Warning: stream failed to open [https://podcast-stream.wbez.org/soun...__0000000pzJc].
    [18-03-13 19:43:21.8041] Slim::Player::Song:pen (471) Warning: stream failed to open [https://podcast-stream.wbez.org/soun...__0000000pzJc].
    Heiner
    My system:
    LMS 7.9 on modded Open Peak Joggler running Roobarbs SqueezePlay OS.
    1 x Slimp3
    5 x Squeezebox Classic
    1 x Controller
    2 x Squeeze Commander (on 2 rooted Nook Touch e-reader)
    X x Squeezeplay & Jivelites on various PC's & Laptops

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,812
    Quote Originally Posted by slimhase View Post
    Hi all;
    we like the podcast Sound Opinions (https://soundopinions.org/podcast/feed), but since a while it does not play anymore.
    (Also, it takes a long time to populate the list of available podcast items within Soundopinions. Its a long list though, so that might be ok)
    Other Podasts play fine.

    Also, when I select the relevant stream information from the log and plug it into my internet-browser, it plays fine: I.e.:
    https://podcast-stream.wbez.org/soun...soundtrack.mp3
    The address in the browser changes to:
    https://podcast-stream.wbez.org/soun...x__0000000eAgT
    once executed.
    That looks different than what I see in the log file:
    https://podcast-stream.wbez.org/soun...__0000000pzJc]

    Especially the last character "]" makes me think something is wrong here....

    Can anyone give me some clues on how to fix that podcast?
    Michael would know better, but could it be an HTTPS issue? Where they HTTP before?
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    215
    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    Michael would know better, but could it be an HTTPS issue? Where they HTTP before?
    Could be. I don't know.
    Does LMS have issues w/ https? Is there a workaround / fix?

    Thanks for your feedback.

    Hopefully, Michael chimes in as well...
    Heiner
    My system:
    LMS 7.9 on modded Open Peak Joggler running Roobarbs SqueezePlay OS.
    1 x Slimp3
    5 x Squeezebox Classic
    1 x Controller
    2 x Squeeze Commander (on 2 rooted Nook Touch e-reader)
    X x Squeezeplay & Jivelites on various PC's & Laptops

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    15,799
    Quote Originally Posted by slimhase View Post
    Could be. I don't know.
    Does LMS have issues w/ https? Is there a workaround / fix?
    make sure you have latest LMS 7.9.1
    Try making the player to use "proxied" (WebUI Settings/Player/Audio)
    IIRC For some distro a Perl SSL module may be needed.

    edit:

    Module maybe IO::Socket::SSL
    Last edited by bpa; 2018-03-13 at 13:28.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,812
    I've tried that before answering and had the same issue than the OP. Seems that there is something else - i can confirm that the MP3 urls are fine. There might be some redirection problem, I did not have time to investigate, too many things to do currently. I know Michael mentionned that he enabled https recently in LMS and he is pushing to have it enabled in squeezelite (players can signal https support for direct streaming). I will try to look at that in the coming months
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    215
    Quote Originally Posted by bpa View Post
    make sure you have latest LMS 7.9.1
    Try making the player to use "proxied" (WebUI Settings/Player/Audio)
    IIRC For some distro a Perl SSL module may be needed.

    edit:

    Module maybe IO::Socket::SSL
    Thanks, bpa.
    I am running the latest LMS: Logitech Media Server Version: 7.9.1 - 1520781386 @ Sun Mar 11 18:27:11 CET 2018

    Also, I just tried proxied streaming - still no audio :-(
    And the IO::Socket::SSL issue, I addressed a while ago - if I remember correctly
    (Although I dont recall how to verify that it still works...)

    Any further ideas?

    Finally: Could someone try if the cast works for him / her? (https://soundopinions.org/podcast/feed)

    That would tell me, if its a systematic LMS issue or a problem of my setup.

    (Also, its a great podcast... ;-) )
    Last edited by slimhase; 2018-03-13 at 13:49.
    Heiner
    My system:
    LMS 7.9 on modded Open Peak Joggler running Roobarbs SqueezePlay OS.
    1 x Slimp3
    5 x Squeezebox Classic
    1 x Controller
    2 x Squeeze Commander (on 2 rooted Nook Touch e-reader)
    X x Squeezeplay & Jivelites on various PC's & Laptops

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    15,799
    Do you have a network problem ?
    Below error is nothing to do with podcast playing but is in the middle of 404 errors.

    Code:
    [18-03-13 19:05:04.1268] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotErrorViaHTTP (6915) error getting http://api.wunderground.com/api/f597...:DL/q/DRS.json
    [18-03-13 19:05:04.1279] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotErrorViaHTTP (6916) Timed out waiting for data

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,812
    Quote Originally Posted by slimhase View Post
    Thanks, bpa.
    I am running the latest LMS: Logitech Media Server Version: 7.9.1 - 1520781386 @ Sun Mar 11 18:27:11 CET 2018

    Also, I just tried proxied streaming - still no audio :-(
    And the IO::Socket::SSL issue, I addressed a while ago - if I remember correctly
    (Although I dont recall how to verify that it still works...)

    Any further ideas?

    Finally: Could someone try if the cast works for him / her? (https://soundopinions.org/podcast/feed)

    That would tell me, if its a systematic LMS issue or a problem of my setup.

    (Also, its a great podcast... ;-) )
    Quote Originally Posted by bpa View Post
    Do you have a network problem ?
    Below error is nothing to do with podcast playing but is in the middle of 404 errors.

    Code:
    [18-03-13 19:05:04.1268] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotErrorViaHTTP (6915) error getting http://api.wunderground.com/api/f597...:DL/q/DRS.json
    [18-03-13 19:05:04.1279] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotErrorViaHTTP (6916) Timed out waiting for data
    it does not work for me either

    Code:
    [18-03-13 12:17:48.9686] Slim::Player::Song::open (471) Warning: stream failed to open [https://podcast-stream.wbez.org/sound_opinions/audio/641-buried-treasures-a-giant-dog.mp3?listeningSessionID=5a7c966f475a66ce_2854234_XwnrAcjm__0000000eABC].
    [18-03-13 12:17:49.1853] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/sound_opinions/audio/476-spoon-and-opinions-on-divine-styler.mp3: Timed out waiting for data.
    [18-03-13 12:19:03.4215] Slim::Player::Song::open (471) Warning: stream failed to open [https://podcast-stream.wbez.org/sound_opinions/audio/636-cover-songs-opinions-on-first-aid-kit-mark-e-smith.mp3?listeningSessionID=5a7c966f475a66ce_2854308_37wzUPHN__0000000eADR].
    [18-03-13 12:19:03.7518] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org:443/sound_opinions/audio/464-buried-treasures-opinions-on-bob-seger.mp3?listeningSessionID=5a7c966f475a66ce_2854309_k8XqaN77__0000000eADX: Timed out waiting for data.
    [18-03-13 12:34:06.8395] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org:443/sound_opinions/audio/125-ray-davies-and-opinions-on-nick-cave-the-bad-seeds.mp3?listeningSessionID=5a7c966f475a66ce_2855215_SMgbXMQr__0000000eANw: Timed out waiting for data.
    [18-03-13 12:35:08.1457] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/sound_opinions/audio/95-midlake.mp3: 404 Not Found.
    NB. I don't usually use this feed, I used it for the first time when trying to help here
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    215
    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    I've tried that before answering and had the same issue than the OP. Seems that there is something else - i can confirm that the MP3 urls are fine. There might be some redirection problem, I did not have time to investigate, too many things to do currently. I know Michael mentionned that he enabled https recently in LMS and he is pushing to have it enabled in squeezelite (players can signal https support for direct streaming). I will try to look at that in the coming months
    Thanks, Philippe! At least I know its not my system, bit something systematic with LMS....
    (I tried both soft- and hardware players...)

    By the way: Thanks to all of you for the fast and productive feedback!
    This is such a great community and such a great system.
    I pray that all of this will be kept alife for many years to come...
    I wouldnt know with what to replace it......
    Last edited by slimhase; 2018-03-13 at 14:00.
    Heiner
    My system:
    LMS 7.9 on modded Open Peak Joggler running Roobarbs SqueezePlay OS.
    1 x Slimp3
    5 x Squeezebox Classic
    1 x Controller
    2 x Squeeze Commander (on 2 rooted Nook Touch e-reader)
    X x Squeezeplay & Jivelites on various PC's & Laptops

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    2,179
    Can also confirm that the podcast's do not play, up to date LMS on both a Joggler and a Mac-Mini.

    [18-03-13 21:02:31.8874] Slim::Player::Song:pen (471) Warning: stream failed to open [https://podcast-stream.wbez.org/soun...__0000000eBt9].
    [18-03-13 21:02:31.9015] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org:443/...__0000000eBta: Timed out waiting for data.
    [18-03-13 21:06:06.3700] Slim::Player::Song:pen (471) Warning: stream failed to open [https://podcast-stream.wbez.org/soun...__0000000pFoK].
    [18-03-13 21:06:06.3942] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (193) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, https://podcast-stream.wbez.org/soun...ights-era.mp3: Error reading headers: Server closed connection without sending any data back at /Library/PreferencePanes/Squeezebox.prefPane/Contents/server/CPAN/Net/HTTP/Methods.pm line 306.
    The mp3 link plays in the browser window.

    Ronnie

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •