Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 76
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    7

    Napster problems

    I have 4 Squeezebox Radios and use Napster on all 4. I get “Audio Stream Failed” on any attempts to play any tracks. It was working fine this morning. Any thoughts? Is this the end or a temporary outage? Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    7
    Problems continue this morning. ďAudio Stream FailedĒ on all devices whether connected to LMS or mysqueezebox.com. Iíve started a support ticket with Napster but donít expect much.

  3. #3
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,077

    Napster problems

    > Problems continue this morning. ‚ÄúAudio Stream Failed‚ÄĚ on all devices
    > whether connected to LMS or mysqueezebox.com. I’ve started a support
    > ticket with Napster but don’t expect much.


    Did you try to remove/add your credentials again on mysb.com?

    --

    Michael

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Problems continue this morning. ‚€œAudio Stream Failed‚€Ě on all devices
    > whether connected to LMS or mysqueezebox.com. I‚€™ve started a support
    > ticket with Napster but don‚€™t expect much.


    Did you try to remove/add your credentials again on mysb.com?

    --

    Michael
    Thanks for the reply. Yes, I did delete then reenter my account settings on mysb.com. No change.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    7
    Also, I just set up a dummy account with Napster under a different email address, unistalled napster on mysb.com, and then reinstalled it with the new credentials. Still having the same problem.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Bremen, Germany
    Posts
    72
    Same with me: "Titel kann nicht abgespielt werden." (Title cannot be played). I did not change anything. Still the kids and my wife are blaming me
    Logitech Media Server Version: 7.9 on Western Digital MyBook Live NAS 3TB, 3 x Squeezebox Radio, 3 x Squeezebox Duet, iPeng (iOS), Squeeze Play (Android), SqueezeRemote (Windows Phone, Windows 8)

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Bremen, Germany
    Posts
    72
    Maybe also a result of the expired ssl certificate of mysqueezebox.com? http://forums.slimdevices.com/showth...eezebox.com%3F
    Logitech Media Server Version: 7.9 on Western Digital MyBook Live NAS 3TB, 3 x Squeezebox Radio, 3 x Squeezebox Duet, iPeng (iOS), Squeeze Play (Android), SqueezeRemote (Windows Phone, Windows 8)

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by justwords View Post
    Maybe also a result of the expired ssl certificate of mysqueezebox.com? http://forums.slimdevices.com/showth...eezebox.com%3F
    Thanks. This problem has persisted with a switch to the UE software. Would they use the same certificate?

  9. #9
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,077

    Napster problems

    > Maybe also a result of the expired ssl certificate of mysqueezebox.com?
    > http://forums.slimdevices.com/showth...eezebox.com%3F


    The certificates have been updated a day or two ago.

    --

    Michael

  10. #10
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,077

    Napster problems

    > Same with me: "Titel kann nicht abgespielt werden." (Title cannot be
    > played).

    Any track or only some?

    --

    Michael

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •