Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 91 to 100 of 100
  1. #91
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2021
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Redrum View Post
    welcome! since this is your first post, you are not able to send a PM to Michael, so, see post #75 of this thread:
    https://forums.slimdevices.com/showt...=1#post1015362

    Jim
    Thank you Jim.
    I guess that means that i need to email michael att slimdevices.com?

  2. #92
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Western/Northern New York
    Posts
    1,109
    Quote Originally Posted by Fnilur View Post
    Thank you Jim.
    I guess that means that i need to email michael att slimdevices.com?
    yes, if you had a few more posts (3,5?) then you could private message (PM) him, but until then, email is the way.

    Jim

  3. #93
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2021
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Redrum View Post
    yes, if you had a few more posts (3,5?) then you could private message (PM) him, but until then, email is the way.

    Jim
    Okey, thank you.
    Emailed him a few minutes ago.

  4. #94
    Junior Member
    Join Date
    May 2022
    Posts
    4

    Same problem. Bought used Squeezebox Boom

    I bought an used Squeezebox Boom and it linked to previous owner.

  5. #95
    Junior Member
    Join Date
    May 2022
    Posts
    4

    4rhpjf

    The owner cannot remember anything and is unable to help

  6. #96
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    United States, Florida
    Posts
    12,705
    Quote Originally Posted by Transistor View Post
    The owner cannot remember anything and is unable to help
    private message @mherger on this forum and provide the MAC address of the Boom. He can switch it to your account.
    Home: Pi4B-8GB/pCP8.x/4TB>LMS 8.2.x>Transporter, Touch, Boom, Radio (all ethernet)
    Cottage: rPi4B-4GB/pCP8.x/4TB>LMS 8.2.x>Touch>Benchmark DAC I, Boom, Radio w/Battery (Radio WIFI)
    Office: Win10(64)>foobar2000
    The Wild: rPi3B+/pCP7.x/4TB>LMS 8.1.x>hifiberry Dac+Pro (LMS & Squeezelite)
    Controllers: iPhone11 & iPadAir3 (iPeng), CONTROLLER, Material Skin, or SqueezePlay 7.8 on Win10(64)
    Files: Ripping: dBpoweramp > FLAC; Post-rip: mp3tag, PerfectTunes, TuneFusion; Streaming: Spotify

  7. #97
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Western/Northern New York
    Posts
    1,109
    Quote Originally Posted by garym View Post
    private message @mherger on this forum and provide the MAC address of the Boom. He can switch it to your account.
    you will need 3 posts to be able to PM, so just post here until you reach three.

    Jim

  8. #98
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Redrum View Post
    you will need 3 posts to be able to PM, so just post here until you reach three.

    Jim
    I was wondering that there is no PM function.
    I also got a used box (Smartradio) and can not add it to my account.

  9. #99
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    9,327
    SmartRadio can be added to your account without any assistance from Logitech. Just perform a Factory Reset on the player, after setting up initial network settings the screen will say "this player is already registered, do you want to keep this account?", scroll down to "NO, create a new account", now enter your MySB.com account login info

    To factory reset your Squeezebox Radio (I assume this is same for UE SmartRadio), press and hold the Power button until the unit turns off; then touch the Power button to restore power. Immediately press and hold the More button until a ôFactory Resetö message appears on the screen. Alternatively, go to Home > Settings > Advanced > Factory Reset > Continue.

  10. #100
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    5,775
    Although you might also have to change the firmware if it is setup to be a UE SmartRadio because that connects to its own portal and cannot use a local LMS (if you wanted to do it).

    UE SmartRadio - https://www.uesmartradio.com/user/login

    See this old forum post for how to switch the firmware etc
    https://forums.slimdevices.com/showt...-upgradability
    Paul Webster
    Author of "Now Playing" plugins covering Radio France (FIP etc), PlanetRadio (Bauer - Kiss, Absolute, Scala, JazzFM etc), KCRW, ABC Australia and CBC/Radio-Canada
    and, via the extra "Radio Now Playing" plugin lots more - see https://forums.slimdevices.com/showt...Playing-plugin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •