Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 102 of 129 FirstFirst ... 25292100101102103104112 ... LastLast
Results 1,011 to 1,020 of 1282
  1. #1011
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by rgdawson View Post
    Pressing F12 shows the log window. My bad for not saying that.

    R Greg Dawson
    Here is the log for your information:
    Code:
     23:37:20.607   Program Start (06/10/2019)
     23:37:20.693   Squeezelite-X, Version: 2.4.14
                    Windows Version: Windows 10, version 1903 (Windows 10 May 2019 Update)
                    Squeezelite Version: 1.9.4-1193
                    CEF Version: 76.1.13.0 (Chrome: 76.0.3809.132)
                    GlobalCEFApp.SingleProcess   = False
                    ReportMemoryLeaksOnShutdown  = False
     23:37:20.693   Creating Main Form
     23:37:20.880   Creating Main Browser
     23:37:20.901   Log Window Created
    *23:37:20.913   Main Browser Created - PostMessage(Handle, CEF_AFTERCREATED, 0, 0)
    *23:37:20.913   Set Mouse Hook - Success
     23:37:20.950   Received in main thread - Message(CEF_AFTERCREATED) - PostMessage(Handle, SLX_INITPROGRAM, 0, 0)
     23:37:20.952   ----------------------------------------------------------------------------------------------------
                    Start InitProgram
                    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
     23:37:20.957   Read Settings From Registry
     23:37:20.973   SyncMemo called.
     23:37:20.973   Init Tray Menu
     23:37:20.982   Registering MediaKeys
     23:37:21.195   ConnectAll Called
     23:37:21.197   Broadcast Discovery packet 'e' with 'eNAME'#0'JSON'#0'CLIP'#0'VERS'#0 to [192.168.3.255]
     23:37:21.250   Server Discovery Complete: Ouessant,RPI-audio [54ms]
     23:37:21.251   SyncMemo called.
     23:37:21.251   Save Settings To Registry
     23:37:21.253   CheckHost(http://RPI-audio:9000)
     23:37:21.260   PositionCefWindow(SKIN_DEFAULT);
     23:37:21.487   CheckHost Result = HTTP_HOST_OK [233 ms]
     23:37:21.487   Lms.ConnectTelnet called (Host=RPI-audio:9090)
     23:37:28.263   [6775] Exception: Socket Error # 11001 Host not found.
     23:37:28.263   Telnet Connection Failed
     23:37:30.551   ConnectAll Complete.
     23:37:30.553   Access violation at address 0070091E in module 'SqueezeliteX.exe'. Read of address FFFFFFFC
     23:37:30.553   Not worth retrying because unauthorized or WOL = false
     23:37:30.558   TrayMenu Assigned
     23:37:30.558   ----------------------------------------------------------------------------------------------------
                    End InitProgram [9951 ms]
                    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
     23:37:32.788   MainViewForm.Show (Begin)
    Telnet on port 22 is working well.

    But I planned to install a fresh new system with raspbian buster. It may be not worth it to investigate more except if you are interested in.

  2. #1012
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Colorado Springs, CO, USA
    Posts
    675
    Quote Originally Posted by oyvindo View Post
    @Greg, here's my log output:

    My action sequence above was this:
    1. Press media key "Play" (Nothing registered in the log)
    2. Clicked on the Settings gear icon
    3. Changed "Media Key Integration" to "Local Player"
    4. Pressed media key "Play" again (This time registered in the log above and music began playing fro my local player)
    5. Pressed media key "Play" again (To stop music on my local player, and it was registered in the log above)
    6. Changed "Media Key Integration" back to "Selected Player"
    7. Pressed media key "Play" several times (Nothing registered in the log - nothing happening)

    I hope this can support your effort to assist me. FOr me - this is truly a showstopper as I have my Logitech Harmony HUB and remote controls paired with my PC (Bluetooth Keyboard emulation) and my wife depends on these remotes working to be able to play music as she is not very computer literate but she knows how to press the play button on a remote
    But now she's demanding that I pull the old Radio from the attic again since LMS is "down" (as she sees it).
    So, please help.
    Yikes! I think I know what this is and a fix is in the version I submitted to MS Store several days ago. Not sure why it is taking so long to publish this time.

    Quick Fix! Things should work fine if you change to Material Skin. I think the problem is that SLX is failing to read the cookie database from the default skin (due to a typo on my part in that version). Material Skin stores the current player differently (does not use cookies) and no problem there. So just change to Material Skin and all will be fine. When MS Store publishes what I submitted a few days ago, you can switch back to Default Skin.

    Tell the wife this is my fault and that I am sorry for the temporary inconvenience.

    R Greg Dawson
    Squeezelite-X

  3. #1013
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Colorado Springs, CO, USA
    Posts
    675
    Quote Originally Posted by ronlog View Post
    Here is the log for your information:

    ...

    Telnet on port 22 is working well.

    But I planned to install a fresh new system with raspbian buster. It may be not worth it to investigate more except if you are interested in.
    We can re-look at this when the next version update publishes. It has some improvements in the discovery process that may solve your issue or at least make it easier to isolate.

    R Greg Dawson
    Squeezelite-X

  4. #1014
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Norway
    Posts
    362
    Quote Originally Posted by rgdawson View Post
    Quick Fix! Things should work fine if you change to Material Skin.
    Indeed - that fixed it! Thank you so much
    (Now there's still hope to save my marriage)

    By the way - is there a way to see which version of SLX is currently in the Store?
    QNAP TS-453Mini 4x3TB RAID5 QTS 4.3.4
    LMS 7.9.1 running in Docker
    Madsonic 6.2 running in Docker
    Plex running in Docker

    QNAP HS-251 2x2TB RAID0, QTS 4.3.4
    Kodi 16.1 Jarvis

    QNAP TS-119 1TB Single, QTS 4.3.3
    Almost Retired

  5. #1015
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Colorado Springs, CO, USA
    Posts
    675
    Quote Originally Posted by oyvindo View Post
    Indeed - that fixed it! Thank you so much
    (Now there's still hope to save my marriage)

    By the way - is there a way to see which version of SLX is currently in the Store?
    I guess the Microsoft Store does not show the version, which sort of surprises me. In any case, 2.4.18 is in the store as of today and that is the lastest version.

    R Greg Dawson
    Squeezelite-X

  6. #1016
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    3,471
    Quote Originally Posted by rgdawson View Post
    I guess the Microsoft Store does not show the version, which sort of surprises me. In any case, 2.4.18 is in the store as of today and that is the lastest version.

    R Greg Dawson
    Got it!

    Name:  SLXver.jpg
Views: 136
Size:  35.6 KB
    Server - LMS 8.0.0 Pi4B 4GB/Flirc case/pCP 6.0.0-b9 18K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs)
    Study - Pi3B+/pCP 5.0.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite,
    Lounge - Pi2/pCP 5.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Squeezebox Boom
    Garage - Pi3B/Pi screen/HiFiBerry DAC+/pCP 5.0.0 > Edifier R980T

    Spares - 2xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 6xRPi

  7. #1017
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Norway
    Posts
    362
    Confirmed!
    The media keys work in both default av Material skin now.
    Thank you for the update.

    Rgds
    Oyvind
    QNAP TS-453Mini 4x3TB RAID5 QTS 4.3.4
    LMS 7.9.1 running in Docker
    Madsonic 6.2 running in Docker
    Plex running in Docker

    QNAP HS-251 2x2TB RAID0, QTS 4.3.4
    Kodi 16.1 Jarvis

    QNAP TS-119 1TB Single, QTS 4.3.3
    Almost Retired

  8. #1018
    Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    France
    Posts
    85
    Still no reaction at all to media keys on my side (2.4.18 now, tried both skins)

  9. #1019
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Norway
    Posts
    227
    Quote Originally Posted by rgdawson View Post
    2.4.18 is in the store as of today
    Mine is updated today. Just FYI.

    /Claus

  10. #1020
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Colorado Springs, CO, USA
    Posts
    675
    Quote Originally Posted by Stan Pulsar View Post
    Still no reaction at all to media keys on my side (2.4.18 now, tried both skins)
    Perhaps another app has previously registered the media keys as Hot Keys. Only one app can do it at a time.

    R Greg Dawson
    Squeezelite-X

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •