Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    29
    Thanks again but I have restarted the LMS several times. I have copied thew log file and append it here - hope this is ok. I have resorted to starting to turn things on in the hope they had somehow got turned off..... :-(

    [18-05-15 16:41:52.2759] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (622) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [18-05-15 16:41:52.2766] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (212) Unable to login to mysqueezebox.com, sync is disabled: Invalid mysqueezebox.com username or password. (http://www.mysqueezebox.com)
    [18-05-15 16:41:52.2776] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (228) mysqueezebox.com sync init failed: Invalid mysqueezebox.com username or password., will retry in 37200 (http://www.mysqueezebox.com)
    [18-05-15 16:44:00.7685] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    [18-05-15 16:44:05.1924] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    [18-05-15 16:44:33.9092] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    [18-05-15 18:28:07.4029] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    [18-05-15 18:28:14.2473] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    [18-05-15 18:28:18.6428] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    [18-05-15 18:28:22.9237] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    [18-05-15 18:28:27.4406] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    [18-05-15 18:35:07.0368] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    [18-05-15 18:58:27.2139] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    [18-05-15 19:03:08.2830] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    [18-05-16 03:02:02.1951] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (622) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [18-05-16 03:02:02.2227] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (212) Unable to login to mysqueezebox.com, sync is disabled: Invalid mysqueezebox.com username or password. (http://www.mysqueezebox.com)
    [18-05-16 03:02:02.2339] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (228) mysqueezebox.com sync init failed: Invalid mysqueezebox.com username or password., will retry in 37500 (http://www.mysqueezebox.com)
    [18-05-16 12:35:02.2338] Slim::Utils::Misc::msg (1311) Warning: [12:35:02.2043] DBIx::Class::ResultSet::update_or_create(): Query returned more than one row. SQL that returns multiple rows is DEPRECATED for ->find and ->single at /volume1/.@plugins/AppCentral/lms/ssoas/var/home/SqueezeboxServer/Slim/Schema.pm line 1885
    [18-05-16 12:35:05.8477] Slim::Utils::Scanner::scanDirectory (318) Found 11 files in /volume1/Music/My Comedy, Classical and Christmas Music/Audio Books/Lee Child-The Midnight Line
    [18-05-16 13:27:12.1363] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (622) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [18-05-16 13:27:12.1371] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (212) Unable to login to mysqueezebox.com, sync is disabled: Invalid mysqueezebox.com username or password. (http://www.mysqueezebox.com)
    [18-05-16 13:27:12.1380] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (228) mysqueezebox.com sync init failed: Invalid mysqueezebox.com username or password., will retry in 37800 (http://www.mysqueezebox.com)
    [18-05-16 14:10:43 ] ssctrl Stopping Logitech Media Server 7.7.6-1461244798.
    [18-05-16 14:10:45 ] ssctrl Logitech Media Server stopped.
    [18-05-16 14:14:46 ] ssctrl Starting Logitech Media Server 7.7.6-1461244798.
    [18-05-16 14:14:47 ] ssctrl Command line = /opt/ssods4/var/home/SqueezeboxServer/slimserver.pl --daemon --pidfile /opt/ssods4/var/home/SqueezeboxServer/Cache/squeezecenter.pid --cachedir /opt/ssods4/var/home/SqueezeboxServer/Cache --logdir /opt/ssods4/var/home/SqueezeboxServer/Logs --prefsdir /opt/ssods4/var/home/SqueezeboxServer/Prefs --noupnp --priority 0 --user admin --group administrators
    [18-05-16 14:14:50.7674] main::init (353) Starting Logitech Media Server (v7.7.6, 1461244798, Fri May 6 02:15:21 UTC 2016) perl 5.010000
    [18-05-16 14:14:50.7671] main::init (353) Starting Logitech Media Server (v7.7.6, 1461244798, Fri May 6 02:15:21 UTC 2016) perl 5.010000
    [18-05-16 14:14:50 ] ssctrl Logitech Media Server started.
    [18-05-16 14:14:50 ] ssctrl Setting nice level to +0
    [18-05-16 14:14:51.9715] Slim::Utils::Misc::msg (1311) Warning: [14:14:51.9708] DBIx::Class::ResultSet::update_or_create(): Query returned more than one row. SQL that returns multiple rows is DEPRECATED for ->find and ->single at /volume1/.@plugins/AppCentral/lms/ssoas/var/home/SqueezeboxServer/Slim/Schema.pm line 1885
    [18-05-16 14:14:55.9183] Slim::Utils::Misc::msg (1311) Warning: [14:14:55.9178] Async::HTTP: Unable to load IO::Socket::SSL, will try connecting to SSL servers in non-SSL mode
    [18-05-16 14:14:56.3498] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (622) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [18-05-16 14:14:56.3504] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (212) Unable to login to mysqueezebox.com, sync is disabled: Invalid mysqueezebox.com username or password. (http://www.mysqueezebox.com)
    [18-05-16 14:14:56.3514] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (228) mysqueezebox.com sync init failed: Invalid mysqueezebox.com username or password., will retry in 38100 (http://www.mysqueezebox.com)
    [18-05-16 14:28:31.3872] Slim::Networking::Async::Socket::UDP::mcast_add (48) Error: While adding multicast membership, UPnP may not work properly: Invalid argument
    [18-05-16 14:28:38.3980] Slim::Networking::UPnP::ControlPoint::_gotError (289) Error retrieving device description: 401 Unauthorized
    [18-05-16 14:28:44.7389] Slim::Networking::UPnP::ControlPoint::_gotError (289) Error retrieving device description: 401 Unauthorized
    [18-05-16 14:28:45.1485] Slim::Networking::UPnP::ControlPoint::_gotError (289) Error retrieving device description: 401 Unauthorized
    [18-05-16 14:28:49.9613] Slim::Networking::UPnP::ControlPoint::_gotError (289) Error retrieving device description: 401 Unauthorized
    [18-05-16 14:30:19.6664] Slim::Networking::UPnP::ControlPoint::_gotError (289) Error retrieving device description: 400 ERROR
    [18-05-16 14:31:59.2260] main::init (353) Starting Logitech Media Server (v7.7.6, 1461244798, Fri May 6 02:15:21 UTC 2016) perl 5.010000
    [18-05-16 14:32:00.5410] Slim::Utils::Misc::msg (1311) Warning: [14:32:00.5404] DBIx::Class::ResultSet::update_or_create(): Query returned more than one row. SQL that returns multiple rows is DEPRECATED for ->find and ->single at /volume1/.@plugins/AppCentral/lms/ssoas/var/home/SqueezeboxServer/Slim/Schema.pm line 1885
    [18-05-16 14:32:01.7727] Slim::Plugin::MusicMagic::Plugin::initPlugin (268) Can't connect to port 10002 - MusicIP disabled.
    [18-05-16 14:32:02.1901] Slim::Utils::Misc::msg (1311) Warning: [14:32:02.1896] Async::HTTP: Unable to load IO::Socket::SSL, will try connecting to SSL servers in non-SSL mode
    [18-05-16 14:32:03.4433] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (622) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [18-05-16 14:32:03.4440] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (212) Unable to login to mysqueezebox.com, sync is disabled: Invalid mysqueezebox.com username or password. (http://www.mysqueezebox.com)
    [18-05-16 14:32:03.4449] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (228) mysqueezebox.com sync init failed: Invalid mysqueezebox.com username or password., will retry in 38400 (http://www.mysqueezebox.com)
    [18-05-16 14:36:50.6980] Slim::Plugin::MusicMagic::Common::__ANON__ (75) Failed fetching filters from MusicIP

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    3,097
    Quote Originally Posted by RooKie View Post

    [18-05-15 16:41:52.2759] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (622) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.

    [18-05-15 16:44:00.7685] Slim::Utils::Scanner::Remote::__ANON__ (240) Error: Can't connect to remote server to retrieve playlist for, http://64.71.133.122:8000/: 400 Server Full.
    The first line means that your MySqueezebox.com credentials are incorrect - which would explain why your radios don't work. Settings / mysqueezebox.com
    The second line is some attempted connection to a Shoutcast server which is failing - probably an old favourite.
    VB2.4 storage QNAP TS419p (NFS)
    Living Room - Joggler & SB3 -> Onkyo TS606 -> Celestion F20s
    Office - Pi3+Sreen -> Sony TAFE320 -> Celestion F10s / Pi2+DAC & SB3 -> Onkyo CRN755 -> Wharfedale Modus Cubes
    Dining Room -> SB Boom
    Kitchen -> UE Radio (upgraded to SB Radio)
    Bedroom (Bedside) - Pi2+DAC ->ToppingTP21 ->AKG Headphones
    Bedroom (TV) - SB Touch ->Sherwood AVR ->Mordaunt Short M10s
    Everything controlled by iPeng

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by d6jg View Post
    The first line means that your MySqueezebox.com credentials are incorrect - which would explain why your radios don't work. Settings / mysqueezebox.com
    The second line is some attempted connection to a Shoutcast server which is failing - probably an old favourite.
    Thank you for this. I have resolved the credentials - after going round in circles finally got the pc/android/iPad to agree on the password!!!! Second line was to a favourite where the server was full......

    Still no choice of radios except by going through mysqueezebox.com. On the iPad I seem to have found a way to access the radio selections but I do have to go via a web connection......on the other devices there seems to be nothing available....very, very strange.

  4. #14
    Senior Member Mnyb's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Västerås Sweden
    Posts
    16,471
    Are you still trying with 7.6 try 7.9.1

    What Os is it installed on ?

    What happen if you stop LMS and restart it ? Keep the computer( or whatever device you have LMS running on ) running.

    Mysqueezebox.com credentials , they should also be intered into the LMS settings so that it can integrated with mysb.com in the background
    --------------------------------------------------------------------
    Main hifi: Touch + CIA PS +MeridianG68J MeridianHD621 MeridianG98DH 2 x MeridianDSP5200 MeridianDSP5200HC 2 xMeridianDSP3100 +Rel Stadium 3 sub.
    Bedroom/Office: Boom
    Kitchen: Touch + powered Fostex PM0.4
    Misc use: Radio (with battery)
    iPad1 with iPengHD & SqueezePad
    (spares Touch, SB3, reciever ,controller )
    server HP proliant micro server N36L with ClearOS Linux

    http://people.xiph.org/~xiphmont/demo/neil-young.html

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Mnyb View Post
    Are you still trying with 7.6 try 7.9.1

    What Os is it installed on ?

    What happen if you stop LMS and restart it ? Keep the computer( or whatever device you have LMS running on ) running.

    Mysqueezebox.com credentials , they should also be intered into the LMS settings so that it can integrated with mysb.com in the background
    Hi thanks again for the advice.
    LMS is running on an Asustor 5002T NAS - it is in a Linux environment. I am controlling using PC (Logitch Squeezbox software) iPad using Logitch and iPeng and Android using Squeezecommander. I have stopped LMS and restarted -(going to do it again as I type). I have made sure I have the credentials right but as of this morning it tells me my username or password is wrong - yet I have just reset them for about the fifth time....... Yep - on restarting LMS and trying to log into SB through the settings it tells me invalid username or password......something is out of sync.....any advice? Oh, and updating is the last thing I want to do - took me a couple of days last time......lol

    I am still unable to log into SB.com from the settings in SB on the NAS.........wierd. I tell it I have forgotton password and it takes me to website. Change password - all ok, enter password into SBS and its invalid........there is a definite comms issue here.......yet by going a roundabout route into SB.com via web page I can access the radios and play them....... I attach the last couple of lines from latest logs if it helps...

    --logdir /opt/ssods4/var/home/SqueezeboxServer/Logs --prefsdir /opt/ssods4/var/home/SqueezeboxServer/Prefs --noupnp --priority 0 --user admin --group administrators
    [18-05-17 10:49:00.4540] main::init (353) Starting Logitech Media Server (v7.7.6, 1461244798, Fri May 6 02:15:21 UTC 2016) perl 5.010000
    [18-05-17 10:49:00.4538] main::init (353) Starting Logitech Media Server (v7.7.6, 1461244798, Fri May 6 02:15:21 UTC 2016) perl 5.010000
    [18-05-17 10:49:00 ] ssctrl Logitech Media Server started.
    [18-05-17 10:49:00 ] ssctrl Setting nice level to +0
    [18-05-17 10:49:01.6782] Slim::Utils::Misc::msg (1311) Warning: [10:49:01.6776] DBIx::Class::ResultSet::update_or_create(): Query returned more than one row. SQL that returns multiple rows is DEPRECATED for ->find and ->single at /volume1/.@plugins/AppCentral/lms/ssoas/var/home/SqueezeboxServer/Slim/Schema.pm line 1885
    [18-05-17 10:49:03.8537] Slim::Utils::Misc::msg (1311) Warning: [10:49:03.8530] Async::HTTP: Unable to load IO::Socket::SSL, will try connecting to SSL servers in non-SSL mode
    [18-05-17 10:49:04.3827] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (622) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [18-05-17 10:49:04.3833] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (212) Unable to login to mysqueezebox.com, sync is disabled: Invalid mysqueezebox.com username or password. (http://www.mysqueezebox.com)
    [18-05-17 10:49:04.3841] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (228) mysqueezebox.com sync init failed: Invalid mysqueezebox.com username or password., will retry in 39000 (http://www.mysqueezebox.com)



    ******EDIT***** Should DHCP be enabled on my NAS? It doesnt show a DNS on the configuration?? (I have no idea what I am saying here........)
    Last edited by RooKie; 2018-05-17 at 06:42. Reason: Further info.

  6. #16
    Senior Member Mnyb's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Västerås Sweden
    Posts
    16,471
    Check the asustors DNS settings ? If it cant resolvo mysqueezebox.com that can be it .
    --------------------------------------------------------------------
    Main hifi: Touch + CIA PS +MeridianG68J MeridianHD621 MeridianG98DH 2 x MeridianDSP5200 MeridianDSP5200HC 2 xMeridianDSP3100 +Rel Stadium 3 sub.
    Bedroom/Office: Boom
    Kitchen: Touch + powered Fostex PM0.4
    Misc use: Radio (with battery)
    iPad1 with iPengHD & SqueezePad
    (spares Touch, SB3, reciever ,controller )
    server HP proliant micro server N36L with ClearOS Linux

    http://people.xiph.org/~xiphmont/demo/neil-young.html

  7. #17
    Senior Member Mnyb's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Västerås Sweden
    Posts
    16,471
    Restarting LMS the NAS should have been rubbibg for a while to be sure that it has good network conection .
    Then stop and start only LMS the NAS should be running .

    Sometimes LMS can start before the server has established a good network conection ,then you get this .

    Newer versions of LMS handles this a bit better .
    Last edited by Mnyb; 2018-05-17 at 12:29.
    --------------------------------------------------------------------
    Main hifi: Touch + CIA PS +MeridianG68J MeridianHD621 MeridianG98DH 2 x MeridianDSP5200 MeridianDSP5200HC 2 xMeridianDSP3100 +Rel Stadium 3 sub.
    Bedroom/Office: Boom
    Kitchen: Touch + powered Fostex PM0.4
    Misc use: Radio (with battery)
    iPad1 with iPengHD & SqueezePad
    (spares Touch, SB3, reciever ,controller )
    server HP proliant micro server N36L with ClearOS Linux

    http://people.xiph.org/~xiphmont/demo/neil-young.html

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Mnyb View Post
    Check the asustors DNS settings ? If it cant resolvo mysqueezebox.com that can be it .
    Thanks Mnyb. I have screenshot the settings on the NAS (obscured some of the info - hoping the file has attached!) - you will see the DNS is blank?? Is this the problem? Should that have a setting in it?
    Attached Images Attached Images  

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Mnyb View Post
    Restarting LMS the NAS should have been rubbibg for a while to be sure that it has good network conection .
    Then stop and start only LMS the NAS should be running .

    Sometimes LMS can start before the server has established a good network conection ,then you get this .

    Newer versions of LMS handles this a bit better .
    Good idea but I have stopped and started the LMS several times with the NAS still running......The NAs has connectivity as I have made it carry out updates to some of the installed software.

  10. #20
    Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Åkersberga, Sweden
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by RooKie View Post
    Thanks Mnyb. I have screenshot the settings on the NAS (obscured some of the info - hoping the file has attached!) - you will see the DNS is blank?? Is this the problem? Should that have a setting in it?
    Yes, you should definitely enter the IP-address of some DNS-server there since you have a manually set static IP for the NAS. Mask and Gateway seems to be set so these should not be a problem (the mask is usually 255.255.255.0 for a normal LAN and Gateway is the IP-address of your internet router).
    You can try these settings for DNS:
    1) 8.8.8.8 (Googles public DNS; usually very fast and responsive)
    2) your Gateway's IP-address

    Probably both works.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •