Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Senior Member pablolie's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    bay area, california.
    Posts
    1,107

    Why has spotty disappeared from plugins?

    It's gone.
    Can't be found. Uh oh.
    But suddenly, an update was required, and the, the 3rd party plugins don't show anywhere. gone.
    Last edited by pablolie; 2017-12-03 at 12:33.
    ...pablo
    Server: Virtual Machine (on VMware Workstation 14 Pro) running Ubuntu 16.04 + LMS 7.9
    System: SB Touch -optical-> Benchmark DAC2HGC -AnalysisPlus Oval Copper XLR-> NAD M22 Power Amp -AnalysisPlus Black Mesh Oval-> Totem Element Fire
    Other Rooms: 2x SB Boom; 1x SB Radio; 1x SB Classic-> NAD D7050 -> Totem DreamCatcher + Velodyne Minivee Sub
    Computer audio: workstation -USB-> audioengine D1 -> Grado PS500e/Shure 1540

  2. #2
    Senior Member pablolie's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    bay area, california.
    Posts
    1,107

    and this shows up...

    ...on top of the plug-ins screen

    Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/plugins/logitech.xml - Connect timed out: Invalid argument

    Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/plugins/other.xml - Connect timed out: Invalid argument

    Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/p...repository.xml - Connect timed out: Invalid argument



    the 3rd party plug ins have disappeared, dammit. enabled them, they don't show up. this was a config that worked perfectly.
    ...pablo
    Server: Virtual Machine (on VMware Workstation 14 Pro) running Ubuntu 16.04 + LMS 7.9
    System: SB Touch -optical-> Benchmark DAC2HGC -AnalysisPlus Oval Copper XLR-> NAD M22 Power Amp -AnalysisPlus Black Mesh Oval-> Totem Element Fire
    Other Rooms: 2x SB Boom; 1x SB Radio; 1x SB Classic-> NAD D7050 -> Totem DreamCatcher + Velodyne Minivee Sub
    Computer audio: workstation -USB-> audioengine D1 -> Grado PS500e/Shure 1540

  3. #3
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    19,965

    Why has spotty disappeared from plugins?

    > -Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/plugins/logitech.xml
    > - Connect timed out: Invalid argument
    >
    > Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/plugins/other.xml -
    > Connect timed out: Invalid argument
    >
    > Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/p...repository.xml
    > - Connect timed out: Invalid argument-


    Check the internet connection on your LMS machine.


    --

    Michael

  4. #4
    Senior Member pablolie's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    bay area, california.
    Posts
    1,107
    I am posting from it.

    Bizarre.

    I'll spend more time on this tomorrow.

    It's a Win7 vanilla machine that worked all the time. This is my second home, my main rig seemed to work fine. I have no idea what happened here. Except I cant listen to music.

    I have uninstalled and re-installed the stable, standard LMS on Win7. No 3rd party apps show (and yes, I enabled the little box).

    Maybe I should wipe this machine and install Linux on it, will do tomorrow if I find time.
    Last edited by pablolie; 2017-11-28 at 23:08.
    ...pablo
    Server: Virtual Machine (on VMware Workstation 14 Pro) running Ubuntu 16.04 + LMS 7.9
    System: SB Touch -optical-> Benchmark DAC2HGC -AnalysisPlus Oval Copper XLR-> NAD M22 Power Amp -AnalysisPlus Black Mesh Oval-> Totem Element Fire
    Other Rooms: 2x SB Boom; 1x SB Radio; 1x SB Classic-> NAD D7050 -> Totem DreamCatcher + Velodyne Minivee Sub
    Computer audio: workstation -USB-> audioengine D1 -> Grado PS500e/Shure 1540

  5. #5
    In my experience the Spotty plugin disappears when a new version is released and the auto installation feature of LMS picks it up.
    In the meantime the old plugin version is still working fine btw.

    After a manual restart of LMS the plugin (new version) is back in the list and running. I am running LMS 7.9.x. on Xubuntu 16.04LTS.
    As a new version of the plugin was released a few days ago; are you perhaps having a simular issue on you Win7 installation?
    Living Room: HifiBerry DAC+ Pro & piCorePlayer
    Attic: HifiBerry DAC+ RCA & piCorePlayer
    Kitchen: SB Radio
    Other rooms: 4x SB Radio

  6. #6
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    19,965

    Why has spotty disappeared from plugins?

    > In my experience the Spotty plugin disappears when a new version is
    > released and the auto installation feature of LMS picks it up.


    I've personally never seen this happen.

    > As a new version of the plugin was released a few days ago; are you
    > having perhaps the same issue on you Win7 installation?


    The latest update was released a few hours after this thread was
    started. Pablo's leg entries smell like networking issues and certainly
    don't have anything to do with the plugin itself. He even says "the 3rd
    party plugins don't show anywhere". It's not limited to Spotty.
    --
    --

    Michael

  7. #7
    Senior Member pablolie's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    bay area, california.
    Posts
    1,107
    I don't think it had to do anything with Spotty.

    Something in Windows smelled funny. I think it was a registry or update issue. This was a re-purposed old laptop (Lenovo X200) that I'd had not touched and was hidden under a couch for 6 years. :-)

    I took it out, put Ubuntu 16.04 on it, and things are running perfectly. See ya in a few years, X200 buddy! :-)

    As always - thanks to the community for listening and always being willing to help!

    ...paul - squeezeboxing away since 2005!
    Last edited by pablolie; 2017-12-01 at 09:55.
    ...pablo
    Server: Virtual Machine (on VMware Workstation 14 Pro) running Ubuntu 16.04 + LMS 7.9
    System: SB Touch -optical-> Benchmark DAC2HGC -AnalysisPlus Oval Copper XLR-> NAD M22 Power Amp -AnalysisPlus Black Mesh Oval-> Totem Element Fire
    Other Rooms: 2x SB Boom; 1x SB Radio; 1x SB Classic-> NAD D7050 -> Totem DreamCatcher + Velodyne Minivee Sub
    Computer audio: workstation -USB-> audioengine D1 -> Grado PS500e/Shure 1540

  8. #8
    Senior Member iPhone's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Atlanta
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by pablolie View Post
    I don't think it had to do anything with Spotty.

    As always - thinks to the community for listening and always being willing to help!

    ...paul - squeezeboxing away since 2005!
    .
    Hey Paul, good to hear from you again, hang around. The beauty of this Forum is that 1) It is here, 2) everybody tries hard to help others. You have helped others as well as me in the past. It is great having somewhere to go to see if we actually have an issue and if so, does somebody have a solution.
    iPhone
    Media Room:
    ModWright Platinum Signature Transporter, VTL TL-6.5 Signature Pre-Amp, Ayre MX-R Mono's, VeraStarr 6.4SE 6-channel Amp, Vandersteen Speakers: Quatro Wood Mains, VCC-5 Reference Center, four VSM-1 Signatures, Video: Runco RS 900 CineWide AutoScope 2.35:1, Vandersteen V2W Subwoofer

    Living Room:
    Transporter, ADCOM GTP-870HD, Cinepro 3K6SE III Gold, Vandersteen Model 3A Signature, Two 2Wq subs, VCC-2, Two VSM-1

    Office: Touch with Vandersteen VSM-1s
    Kitchen: Touch in-wall mount w/ Thiel Powerpoint 1.2s
    Bedroom: Squeezebox BOOM
    Bathroom: Squeezebox Radio
    Around the House: SliMP3, SB1, SB2, SB3
    Ford Thunderbird: SB Touch, USB drive
    Ford Expedition: SB Touch, USB drive

  9. #9
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > In my experience the Spotty plugin disappears when a new version is
    > released and the auto installation feature of LMS picks it up.


    I've personally never seen this happen.
    [color=blue]

    Michael
    See the screenshot below with my plugin list before restarting and upgrading to Spotty 7.9.8.
    The screenshot was made after choosing 'restart later' instead of 'restart'. The old plugin was still running but not visible in the list.
    After restarting LMS Spotty was back in the list.
    Attached Images Attached Images  
    Living Room: HifiBerry DAC+ Pro & piCorePlayer
    Attic: HifiBerry DAC+ RCA & piCorePlayer
    Kitchen: SB Radio
    Other rooms: 4x SB Radio

  10. #10
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,515
    Quote Originally Posted by zordaz View Post
    See the screenshot below with my plugin list before restarting and upgrading to Spotty 7.9.8.
    The screenshot was made after choosing 'restart later' instead of 'restart'. The old plugin was still running but not visible in the list.
    After restarting LMS Spotty was back in the list.
    When updating it goes to the top of the plugin page, until LMS is restarted and the web page is reloaded.

    Name:  pic30-11-2017-19.47.07.jpg
Views: 403
Size:  63.7 KB
    Study/Server - LMS 7.9.1 - Pi3B+/pCP 3.5.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - Pi2/pCP 3.5.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3B/pCP 3.5.0 > HiFiBerry AMP+/retro radio
    Garage - Pi3B/Pi screen/HiFiBerry DAC+/pCP 3.5.0 > Edifier R980T
    In car - RPi3B/pCP in AP mode > HiFiBerry DAC+ > car's audio (files on a 2TB USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 1xBoom

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •