Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 14 of 74 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Results 131 to 140 of 735
  1. #131
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Netherlands
    Posts
    653
    Quote Originally Posted by earthbased View Post
    Still waiting for QNAP tech support response but looks like I have to rebuild the QNAP system from scratch. File System tech is archaic.
    You could try the latest beta, in there are many changes regarding the way it installs the first times. So maybe it will solve youre problem.

    Send through tapatalk!

    maintainer of QLogitechMediaServer, QOptware-NG and QAutoSub.

    Qnap TS-453a, with LogitechMediaSever 8.0.0 Nightly ( with spotty, youtube, Radio Paradise a.m. )
    Several raspberry with hifiberry amp+ and picoreplayer.
    Love logitechmediaserver for it flexibel way, to play music from different sources.


    Thanks for the DONATIONS

  2. #132
    Senior Member dolodobendan's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Braunschweig, Germany
    Posts
    990
    Quote Originally Posted by digimaster View Post
    THIS WILL be the release candidate for V1.03 ! ( So if something goes wrong let me know please ! )
    The only thing I noticed was that the LMS update was categorized as an "error". Other than that I have no complaints! (yet )

    Name:  lms_update.png
Views: 92
Size:  19.5 KB

    Code:
    [21:02:53 14-01-2018]Starting LogitechMediaServer in Background.
    [21:03:04 14-01-2018]Stopping LogitechMediaServer 18411 in the Background.
    [21:04:48 14-01-2018] Upgrading LogitechMediaServer to 7.9.1-1515659378, please wait !
    [21:05:05 14-01-2018] CMDLINE --daemon --user squeezeboxserver --pidfile /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer/SlimServer/Cache/LogitechMediaServer.pid --httpport 9001 --priority -10 --charset=utf8 --quiet
    [21:05:13 14-01-2018] Starting LogitechMediaServer in Background.
    [21:09:37 14-01-2018] Stopping LogitechMediaServer 21633 in the Background.
    [21:09:50 14-01-2018] CMDLINE --daemon --user squeezeboxserver --pidfile /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer/SlimServer/Cache/LogitechMediaServer.pid --httpport 9001 --priority -10 --charset=utf8 --quiet
    [21:09:56 14-01-2018] Starting LogitechMediaServer in Background.
    Last edited by dolodobendan; 2018-01-14 at 13:30.
    QLMS 8.0.0@2.10.06 x64 (digimaster) with perl 5.28 dedicated to me. :D / QNAP 469L QTS 4.3.4

  3. #133
    Senior Member jasell's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    273
    Hi,
    I have trouble to succesfully install this.
    I download the zip-archive, unzip the files, an from QNAP I do a manually install browsing to "LogitechMediaServer_1.02_x86_64.qpkg" and then select install.

    During this process, which take close to a minute, I get a warning:
    [LogitechMediaServer] Something went wrong, check youre configuration. try do /share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer/LogitechMediaServer.sh failsafe !

    After the installation is don I cannot load the web gui for LMS.

    I tried to check the installation, as described in the read me file, from a command prompt (PuTTy), see below...

    Code:
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] # ./LogitechMediaServer.sh stop
    Stopping LogitechMediaServer in Background.
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] # ./LogitechMediaServer.sh failsafe
    ls: /share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer/SlimServer/Cache/templates/: No such file or directory
    Failsafe modus activated, no plugins will be loaded
    Something went wrong, check youre configuration. try do ./LogitechMediaServer.sh failsafe !
    renice: -10: setpriority: No such process
    Starting LogitechMediaServer in Background.
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] # touch FAILSAFE
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] #  ./LogitechMediaServer.sh restart
    Stopping LogitechMediaServer in Background.
    Failsafe modus activated, no plugins will be loaded
    Something went wrong, check youre configuration. try do ./LogitechMediaServer.sh failsafe !
    renice: -10: setpriority: No such process
    Starting LogitechMediaServer in Background.
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] #
    I have a QNAP TS-439-pro II running latest firmware QTS 4.2 ver 4.2.6
    -I check the architecture using "uname -m"

    I used to have LMS 7.9.1 installed with SSOTS from 7.7.2.
    -I uninstalled LMS from SSOTS and then uninstalled the QPKG with SSOTS, did reboot and then installed this new QPKG-package.

    I tried both the beta and last stable version.

    I have also tried to reboot my Qnap after the installation.

    in the Application view of the Qnap it looks like LMS is running... I have the open button under the LMS symbol
    NAS: QNAP TS-459U+ QTS 4.2.6 (4x 2TB, RAID5)
    Services: LMS 7.9.3 by QLMS 2.10.06 QLMS at QNAP club
    Squeezebox: 6x Reciever, 3x Boom, 2x SB3 Classic, 1x Touch
    Controller: iPeng on iPad and iPhone, Spotify by Spotty

  4. #134
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Milwaukee, WI USA
    Posts
    605
    Quote Originally Posted by digimaster View Post
    You could try the latest beta, in there are many changes regarding the way it installs the first times. So maybe it will solve youre problem.

    Send through tapatalk!
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] # ./LogitechMediaServer.sh start
    Slimserver.pl is missing or corrupted, check if it's present the SlimServer directory

    and /Slimserver is empty except for .INSTALLED*:

    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer/SlimServer] # cat .INSTALLED*
    7.9.1-1515516449

  5. #135
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Netherlands
    Posts
    653
    Quote Originally Posted by jasell View Post
    Hi,
    I have trouble to succesfully install this.
    I download the zip-archive, unzip the files, an from QNAP I do a manually install browsing to "LogitechMediaServer_1.02_x86_64.qpkg" and then select install.

    During this process, which take close to a minute, I get a warning:
    [LogitechMediaServer] Something went wrong, check youre configuration. try do /share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer/LogitechMediaServer.sh failsafe !

    After the installation is don I cannot load the web gui for LMS.

    I tried to check the installation, as described in the read me file, from a command prompt (PuTTy), see below...

    Code:
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] # ./LogitechMediaServer.sh stop
    Stopping LogitechMediaServer in Background.
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] # ./LogitechMediaServer.sh failsafe
    ls: /share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer/SlimServer/Cache/templates/: No such file or directory
    Failsafe modus activated, no plugins will be loaded
    Something went wrong, check youre configuration. try do ./LogitechMediaServer.sh failsafe !
    renice: -10: setpriority: No such process
    Starting LogitechMediaServer in Background.
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] # touch FAILSAFE
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] #  ./LogitechMediaServer.sh restart
    Stopping LogitechMediaServer in Background.
    Failsafe modus activated, no plugins will be loaded
    Something went wrong, check youre configuration. try do ./LogitechMediaServer.sh failsafe !
    renice: -10: setpriority: No such process
    Starting LogitechMediaServer in Background.
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] #
    I have a QNAP TS-439-pro II running latest firmware QTS 4.2 ver 4.2.6
    -I check the architecture using "uname -m"

    I used to have LMS 7.9.1 installed with SSOTS from 7.7.2.
    -I uninstalled LMS from SSOTS and then uninstalled the QPKG with SSOTS, did reboot and then installed this new QPKG-package.

    I tried both the beta and last stable version.

    I have also tried to reboot my Qnap after the installation.

    in the Application view of the Qnap it looks like LMS is running... I have the open button under the LMS symbol
    Looks like it's running, could you do. /LogitehMediaServer.sh status in putty?

    Which Qnap and QTS are you using ?

    Send through tapatalk!
    Last edited by digimaster; 2018-01-15 at 00:41.

    maintainer of QLogitechMediaServer, QOptware-NG and QAutoSub.

    Qnap TS-453a, with LogitechMediaSever 8.0.0 Nightly ( with spotty, youtube, Radio Paradise a.m. )
    Several raspberry with hifiberry amp+ and picoreplayer.
    Love logitechmediaserver for it flexibel way, to play music from different sources.


    Thanks for the DONATIONS

  6. #136
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Netherlands
    Posts
    653
    Quote Originally Posted by earthbased View Post
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] # ./LogitechMediaServer.sh start
    Slimserver.pl is missing or corrupted, check if it's present the SlimServer directory

    and /Slimserver is empty except for .INSTALLED*:

    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer/SlimServer] # cat .INSTALLED*
    7.9.1-1515516449
    I am afraid, that's there something very strange happening with you're Qnap. The only thing you could try is download the latest nightly lms. Put it in the LogitehMediaServer directory, and do tar - xvpf (the filename) -C SlimServer --stripdown=1. And then do ls SlimServer/, and then SlimServer.pl should be there.

    Or you're tar is missing, or corrupted.
    Or you're out off space.


    Send through tapatalk!
    Last edited by digimaster; 2018-01-15 at 00:41.

    maintainer of QLogitechMediaServer, QOptware-NG and QAutoSub.

    Qnap TS-453a, with LogitechMediaSever 8.0.0 Nightly ( with spotty, youtube, Radio Paradise a.m. )
    Several raspberry with hifiberry amp+ and picoreplayer.
    Love logitechmediaserver for it flexibel way, to play music from different sources.


    Thanks for the DONATIONS

  7. #137
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Netherlands
    Posts
    653
    Quote Originally Posted by dolodobendan View Post
    The only thing I noticed was that the LMS update was categorized as an "error". Other than that I have no complaints! (yet )

    Name:  lms_update.png
Views: 92
Size:  19.5 KB

    Code:
    [21:02:53 14-01-2018]Starting LogitechMediaServer in Background.
    [21:03:04 14-01-2018]Stopping LogitechMediaServer 18411 in the Background.
    [21:04:48 14-01-2018] Upgrading LogitechMediaServer to 7.9.1-1515659378, please wait !
    [21:05:05 14-01-2018] CMDLINE --daemon --user squeezeboxserver --pidfile /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer/SlimServer/Cache/LogitechMediaServer.pid --httpport 9001 --priority -10 --charset=utf8 --quiet
    [21:05:13 14-01-2018] Starting LogitechMediaServer in Background.
    [21:09:37 14-01-2018] Stopping LogitechMediaServer 21633 in the Background.
    [21:09:50 14-01-2018] CMDLINE --daemon --user squeezeboxserver --pidfile /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer/SlimServer/Cache/LogitechMediaServer.pid --httpport 9001 --priority -10 --charset=utf8 --quiet
    [21:09:56 14-01-2018] Starting LogitechMediaServer in Background.
    The only way that Qnap shows a messages in the Qnap webgui.
    But fixed it, so the it not a error but warning, included in final release.
    Thanks for the input .

    Send through tapatalk!
    Last edited by digimaster; 2018-01-15 at 00:39.

    maintainer of QLogitechMediaServer, QOptware-NG and QAutoSub.

    Qnap TS-453a, with LogitechMediaSever 8.0.0 Nightly ( with spotty, youtube, Radio Paradise a.m. )
    Several raspberry with hifiberry amp+ and picoreplayer.
    Love logitechmediaserver for it flexibel way, to play music from different sources.


    Thanks for the DONATIONS

  8. #138
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Netherlands
    Posts
    653
    Thanks for this info, found that there is something wrong there.
    Gone fix is in the officieel release !


    Quote Originally Posted by digimaster View Post
    Looks like it's running, could you do. /LogitehMediaServer.sh status in putty?

    Which Qnap and QTS are you using ?

    Send through tapatalk!

    maintainer of QLogitechMediaServer, QOptware-NG and QAutoSub.

    Qnap TS-453a, with LogitechMediaSever 8.0.0 Nightly ( with spotty, youtube, Radio Paradise a.m. )
    Several raspberry with hifiberry amp+ and picoreplayer.
    Love logitechmediaserver for it flexibel way, to play music from different sources.


    Thanks for the DONATIONS

  9. #139
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Milwaukee, WI USA
    Posts
    605
    Quote Originally Posted by digimaster View Post
    I am afraid, that's there something very strange happening with you're Qnap. The only thing you could try is download the latest nightly lms. Put it in the LogitehMediaServer directory, and do tar - xvpf (the filename) -C SlimServer --stripdown=1. And then do ls SlimServer/, and then SlimServer.pl should be there.

    Or you're tar is missing, or corrupted.
    Or you're out off space.


    Send through tapatalk!
    What files should be where? Screenshots or list please.

  10. #140
    Senior Member jasell's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    273
    Quote Originally Posted by digimaster View Post
    Looks like it's running, could you do. /LogitehMediaServer.sh status in putty?

    Which Qnap and QTS are you using ?

    Send through tapatalk!
    This is what I get...
    Code:
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] # ./LogitechMediaServer.sh status
    LogitechMediaServer is not running, do ./LogitechMediaServer.sh start to start services !
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] #
    Then I do the start...
    Code:
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] # ./LogitechMediaServer.sh start
    0: old priority 0, new priority -10
    Starting LogitechMediaServer in Background.
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] # ./LogitechMediaServer.sh status
    LogitechMediaServer is not running, do ./LogitechMediaServer.sh start to start services !
    [/share/MD0_DATA/.qpkg/LogitechMediaServer] #

    This is my system:
    I have a QNAP TS-439-pro II running latest firmware QTS 4.2 ver 4.2.6

    OK, looks like you saw that something might be the probem, I wait for the officiel release...
    Last edited by jasell; 2018-01-15 at 12:20.
    NAS: QNAP TS-459U+ QTS 4.2.6 (4x 2TB, RAID5)
    Services: LMS 7.9.3 by QLMS 2.10.06 QLMS at QNAP club
    Squeezebox: 6x Reciever, 3x Boom, 2x SB3 Classic, 1x Touch
    Controller: iPeng on iPad and iPhone, Spotify by Spotty

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •