Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24
  1. #11
    Quote Originally Posted by Roland0 View Post
    The repository should be shown below the "3rd party plugins":
    Attachment 30908
    The plugin will be shown in this repository (not shown on the screenshot, since I have it installed, so it's listed under "active plugins") - it won't show up in the list of inactive plugins
    Apologies, I meant "3rd party plugins" - no, it does not display there.

    Can't reproduce this (maybe try with a different browser. Or, on the server, try downloading the xml with wget or curl):
    Attachment 30909
    Same results, blank screen, this time in using Safari (previously was Firefox).

    Anything in the server logs?
    Possibly, does the following mean anything?
    Code:
    [20-07-03 16:30:21.2626] Slim::Utils::Misc::msg (1235) Warning: [16:30:21.2619] Use of uninitialized value $name in hash element at /apps/nastools-logitechmediaserver/slimserver/CPAN/Template/Context.pm line 100.
    [20-07-03 16:30:21.2636] Slim::Utils::Misc::msg (1235) Warning: [16:30:21.2630] Use of uninitialized value $shortname in substitution (s///) at /apps/nastools-logitechmediaserver/slimserver/CPAN/Template/Context.pm line 116.
    [20-07-03 16:30:21.2647] Slim::Utils::Misc::msg (1235) Warning: [16:30:21.2640] Use of uninitialized value $name in concatenation (.) or string at /apps/nastools-logitechmediaserver/slimserver/CPAN/Template/Context.pm line 168.
    [20-07-03 16:30:21.2658] Slim::Web::Template::SkinManager::_fillTemplate (337) Error: file error - : not found
    Thanks for the quick reply.
    Last edited by SangSomBucket; 2020-07-03 at 09:09. Reason: for thanks

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Austria
    Posts
    1,038
    Quote Originally Posted by SangSomBucket View Post
    Same results, blank screen, this time in using Safari (previously was Firefox).
    Seems more likely to be a client side issue, for the relevant time period I can find only one download with Safari, which was successful:
    Code:
    www.nexus0.net:443 89.238.XX.YY - - [03/Jul/2020:17:28:37 +0200] "GET /pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml HTTP/1.1" 200 4399 "-" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_14_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/13.1.1 Safari/605.1.15"
    Anyway, can you check if the d/l works on your server by logging in with ssh (it's a NAS, right?) and doing something like:
    Code:
    cd /tmp
    wget https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml
    cat repo.xml
    which should display the repo.xml file

    If this works, go to Server Settings>Advanced>Logging and switch server.plugins and plugin.extensions to Info, try again, check server.log

    Possibly, does the following mean anything?
    Code:
    [20-07-03 16:30:21.2626] Slim::Utils::Misc::msg (1235) Warning: [16:30:21.2619] Use of uninitialized value $name in hash element at /apps/nastools-logitechmediaserver/slimserver/CPAN/Template/Context.pm line 100.
    [20-07-03 16:30:21.2636] Slim::Utils::Misc::msg (1235) Warning: [16:30:21.2630] Use of uninitialized value $shortname in substitution (s///) at /apps/nastools-logitechmediaserver/slimserver/CPAN/Template/Context.pm line 116.
    [20-07-03 16:30:21.2647] Slim::Utils::Misc::msg (1235) Warning: [16:30:21.2640] Use of uninitialized value $name in concatenation (.) or string at /apps/nastools-logitechmediaserver/slimserver/CPAN/Template/Context.pm line 168.
    [20-07-03 16:30:21.2658] Slim::Web::Template::SkinManager::_fillTemplate (337) Error: file error - : not found
    Not related to this issue.
    Various SW: Web Interface | Playlist Editor / Generator | Music Classification | Similar Music | Announce | EventTrigger | LMSlib2go | ...
    Various HowTos: build a self-contained LMS | Bluetooth/ALSA | Control LMS with any device | ...

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    203

    similar failure to install

    [QUOTE=Roland0;980859]Seems more likely to be a client side issue, for the relevant time period I can find only one download with Safari, which was successful
    Iam trying with Chrome and LMS 8.0, installed extGUI, and turned on plugin logging as requested: Here, I think is the relevant log:

    Code:
    [20-07-04 12:40:11.5247] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::addRepo (187) adding repository https://raw.githubusercontent.com/CDrummond/lms-material/master/public.xml weight 10
    [20-07-04 12:40:11.5262] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::addRepo (187) adding repository http://downloads.sourceforge.net/project/bpaplugins/betarelease-repo.xml weight 10
    [20-07-04 12:40:11.5275] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::addRepo (187) adding repository https://raw.githubusercontent.com/sle118/squeezelite-esp32/master/plugin/repo.xml weight 10
    [20-07-04 12:40:11.5290] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::addRepo (187) adding repository http://www.dabdig.co.uk/slimserver-rep/repo-kcrw.xml weight 10
    [20-07-04 12:40:11.5303] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::addRepo (187) adding repository http://bpa-code.github.io/bpaplugins/radionet-repo.xml weight 10
    [20-07-04 12:40:11.5316] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::addRepo (187) adding repository http://www.dabdig.co.uk/slimserver-rep/repo-abcaustralia.xml weight 10
    [20-07-04 12:40:11.5330] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::addRepo (187) adding repository http://downloads.sourceforge.net/project/sdt-weather-com/repo.xml weight 10
    [20-07-04 12:40:11.5343] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::addRepo (187) adding repository https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml weight 10
    [20-07-04 12:40:18.4588] Slim::Music::VirtualLibraries::registerLibrary (213) Can't create the library view at this point, as the scanner is running: Music without online duplicates
    [20-07-04 12:40:18.4623] Slim::Music::VirtualLibraries::registerLibrary (213) Can't create the library view at this point, as the scanner is running: Local tracks only (no music service)
    [20-07-04 12:40:19.7349] Plugins::ContextMenu::Plugin::registerContextChoice (529) Context menu option "Browse by selected" (plugin.CustomBrowse.browsebyselected) ought to be updated to support ContextMenu's finish() API.
    [20-07-04 12:40:20.5540] Slim::Utils::PluginDownloader::checkForUpdates (284) generating apps query to find latest plugin state
    [20-07-04 12:40:48.9549] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (385) no action required
    [20-07-04 12:40:49.7346] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWunderground (3785) Warning: Weather Underground Station knypough11 is not returning any data.
    [20-07-04 12:41:37.1256] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (385) no action required
    I also can wget the repository and see repo.xml...

    Also direct url results in a blank screen.....

    So it seems to download, but not install properly (does not appear in plugins list after restart as well)?

    I hope this is helpful
    Thanks in advance for any pointers...
    Eric
    Last edited by ericj; 2020-07-04 at 10:11.

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Austria
    Posts
    1,038
    Quote Originally Posted by ericj View Post
    Iam trying with Chrome and LMS 8.0,
    In this case, it hopefully is simply a version mismatch - the repo was limiting the plugin to LMS 7.X
    I've updated it to include 8.X (on which it is completely untested,.. ), so you can give it another go.

    iirc, the whole process is a bit clunky:
    - add repository
    - restart
    - enable plugin (which is listed in the newly added repo "LMS Playlist Editor plugin")
    - restart

    I also can wget the repository and see repo.xml...
    Also direct url results in a blank screen.....
    Maybe it's just that in Windows / MacOS xml files are associated with <something not the browser itself> (In Linux, both Firefox and Vivaldi display the xml)
    Anyhow, this is just of academic interest - if you can wget it on the server, it should work just fine
    Various SW: Web Interface | Playlist Editor / Generator | Music Classification | Similar Music | Announce | EventTrigger | LMSlib2go | ...
    Various HowTos: build a self-contained LMS | Bluetooth/ALSA | Control LMS with any device | ...

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    203

    Thanks.

    Quote Originally Posted by Roland0 View Post
    In this case, it hopefully is simply a version mismatch - the repo was limiting the plugin to LMS 7.X
    I've updated it to include 8.X (on which it is completely untested,.. ), so you can give it another go.

    iirc, the whole process is a bit clunky:
    - add repository
    - restart
    - enable plugin (which is listed in the newly added repo "LMS Playlist Editor plugin")
    - restart


    Maybe it's just that in Windows / MacOS xml files are associated with <something not the browser itself> (In Linux, both Firefox and Vivaldi display the xml)
    Anyhow, this is just of academic interest - if you can wget it on the server, it should work just fine
    Update and a reboot of the server did work. Thanks.

    I don't seem to be able to edit an existing playlist, but perhaps that is a permissions problem. I'll explore. BTW, the server is a pi3, running raspian.

  6. #16
    Quote Originally Posted by Roland0 View Post
    Seems more likely to be a client side issue, for the relevant time period I can find only one download with Safari, which was successful:
    Code:
    www.nexus0.net:443 89.238.XX.YY - - [03/Jul/2020:17:28:37 +0200] "GET /pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml HTTP/1.1" 200 4399 "-" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_14_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/13.1.1 Safari/605.1.15"
    Anyway, can you check if the d/l works on your server by logging in with ssh (it's a NAS, right?) and doing something like:
    Code:
    cd /tmp
    wget https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml
    cat repo.xml
    which should display the repo.xml file
    Yes, that appeared to work. Terminal displays the xml file.

    If this works, go to Server Settings>Advanced>Logging and switch server.plugins and plugin.extensions to Info, try again, check server.log
    OK did that. Went back to the plugins page and entered the repository URL but checking server.log didn't appear to yield any useful info. I tried again this morning but this time with an manual restart using the iPeng app.

    Code:
    [20-07-04 21:28:52.8074] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-04 21:29:26.4904] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-04 21:29:58.7520] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-04 21:30:30.8086] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-04 21:30:35.2148] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-04 21:39:32.9104] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-04 21:39:39.1542] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-04 21:39:50.6495] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-05 08:09:48.2654] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-05 08:19:03.8161] Slim::Utils::PluginManager::shutdownPlugins (402) Shutting down plugins...
    [20-07-05 08:19:09.7989] main::init (384) Starting Logitech Media Server (v7.9.0, TRUNK, UNKNOWN) perl 5.020002 - x86_64-linux-gnu-thread-multi
    [20-07-05 08:19:16.3193] Plugins::CustomScan::Scanner::executeSQLFile (522) Couldn't open: /apps/nastools-logitechmediaserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/CustomScan/SQL/SQLite/dbupgrade_valuesort.sql : No such file or directory
    [20-07-05 08:19:16.3212] Plugins::CustomScan::Scanner::executeSQLFile (522) Couldn't open: /apps/nastools-logitechmediaserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/CustomScan/SQL/SQLite/dbupgrade_extravalue.sql : No such file or directory
    [20-07-05 08:19:16.3231] Plugins::CustomScan::Scanner::executeSQLFile (522) Couldn't open: /apps/nastools-logitechmediaserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/CustomScan/SQL/SQLite/dbupgrade_valuetype.sql : No such file or directory
    [20-07-05 08:23:32.4049] main::init (384) Starting Logitech Media Server (v7.9.0, TRUNK, UNKNOWN) perl 5.020002 - x86_64-linux-gnu-thread-multi
    [20-07-05 08:23:36.4349] Plugins::CustomScan::Scanner::executeSQLFile (522) Couldn't open: /apps/nastools-logitechmediaserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/CustomScan/SQL/SQLite/dbupgrade_valuesort.sql : No such file or directory
    [20-07-05 08:23:36.4368] Plugins::CustomScan::Scanner::executeSQLFile (522) Couldn't open: /apps/nastools-logitechmediaserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/CustomScan/SQL/SQLite/dbupgrade_extravalue.sql : No such file or directory
    [20-07-05 08:23:36.4386] Plugins::CustomScan::Scanner::executeSQLFile (522) Couldn't open: /apps/nastools-logitechmediaserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/CustomScan/SQL/SQLite/dbupgrade_valuetype.sql : No such file or directory
    Hmmm, the changing the logging status to Info didn't seem to persist although I definitely did it. Would restarting the LMS server change the logging of server.plugins and plugin.extentsions back to Error? I will try again...

    Ah, just seen the Save logging settings for use at next application restart checkbox, that would be why.
    Last edited by SangSomBucket; 2020-07-05 at 00:38. Reason: Additional info.

  7. #17
    Added the repository in the Additional Repositories box, hit enter, then rebooted the LMS server.
    Unfortunately, that didn't appear to work.

    Here is the what the server.log served up:
    Code:
    [20-07-05 08:39:49.0197] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: LibraryDemo - disabled
    [20-07-05 08:39:49.0206] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: LineIn
    [20-07-05 08:39:49.0326] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: LineOut - disabled
    [20-07-05 08:39:49.0335] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: Live365 - disabled
    [20-07-05 08:39:49.0344] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: MOG
    [20-07-05 08:39:49.0606] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: MP3tunes
    [20-07-05 08:39:49.0681] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: MusicMagic - disabled
    [20-07-05 08:39:49.0691] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: MyApps
    [20-07-05 08:39:49.0755] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: NetTest
    [20-07-05 08:39:49.0910] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: OPMLGeneric
    [20-07-05 08:39:49.0962] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: Orange - disabled
    [20-07-05 08:39:49.0971] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: Pandora - disabled
    [20-07-05 08:39:49.0980] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: PlaylistMan
    [20-07-05 08:39:49.1317] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: Podcast - disabled
    [20-07-05 08:39:49.1325] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: PreventStandby - disabled
    [20-07-05 08:39:49.1335] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: RS232 - disabled
    [20-07-05 08:39:49.1343] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: RSSNews
    [20-07-05 08:39:49.1562] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: RandomPlay
    [20-07-05 08:39:49.1910] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: RemoteLibrary
    [20-07-05 08:39:49.1996] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: Rescan
    [20-07-05 08:39:49.2192] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: RhapsodyDirect - disabled
    [20-07-05 08:39:49.2201] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: SN
    [20-07-05 08:39:49.2321] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: SavePlaylist
    [20-07-05 08:39:49.2423] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: Slacker
    [20-07-05 08:39:49.2667] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: SlimTris - disabled
    [20-07-05 08:39:49.2676] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: Snow - disabled
    [20-07-05 08:39:49.2686] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: SongScanner
    [20-07-05 08:39:49.2825] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: Sounds
    [20-07-05 08:39:49.2906] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: SpotifyLogi
    [20-07-05 08:39:49.3143] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: TrackStat
    [20-07-05 08:39:50.0695] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: UPnP
    [20-07-05 08:39:50.0760] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: Visualizer
    [20-07-05 08:39:50.0855] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: WiMP - disabled
    [20-07-05 08:39:50.0864] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: YALP - disabled
    [20-07-05 08:39:50.0872] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: iTunes - disabled
    [20-07-05 08:39:50.0882] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: xPL - disabled
    [20-07-05 08:39:50.2343] Plugins::CustomScan::Scanner::initDatabase (114) CustomScan: Creating database tables
    [20-07-05 08:39:50.2383] Plugins::CustomScan::Scanner::initDatabase (119) CustomScan: Upgrading database adding table column valuesort, please wait...
    [20-07-05 08:39:50.2397] Plugins::CustomScan::Scanner::executeSQLFile (522) Couldn't open: /apps/nastools-logitechmediaserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/CustomScan/SQL/SQLite/dbupgrade_valuesort.sql : No such file or directory
    [20-07-05 08:39:50.2410] Plugins::CustomScan::Scanner::initDatabase (125) CustomScan: Upgrading database adding table column extravalue, please wait...
    [20-07-05 08:39:50.2425] Plugins::CustomScan::Scanner::executeSQLFile (522) Couldn't open: /apps/nastools-logitechmediaserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/CustomScan/SQL/SQLite/dbupgrade_extravalue.sql : No such file or directory
    [20-07-05 08:39:50.2437] Plugins::CustomScan::Scanner::initDatabase (131) CustomScan: Upgrading database adding table column valuetype, please wait...
    [20-07-05 08:39:50.2452] Plugins::CustomScan::Scanner::executeSQLFile (522) Couldn't open: /apps/nastools-logitechmediaserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/CustomScan/SQL/SQLite/dbupgrade_valuetype.sql : No such file or directory
    [20-07-05 08:39:50.3748] Plugins::TrackStat::Storage::refreshTracks (1242) TrackStat: Synchronizing TrackStat data, please wait...
    [20-07-05 08:39:54.4105] Plugins::TrackStat::Storage::refreshTracks (1891) TrackStat: Synchronizing TrackStat data finished
    [20-07-05 08:39:57.9748] Slim::Utils::PluginDownloader::checkForUpdates (241) generating apps query to find latest plugin state
    [20-07-05 08:39:58.0230] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-05 08:41:19.5816] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-05 08:41:25.7183] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    Thanks again for any assistance!

    it's a NAS, right?
    Yes, a ReadyNAS x86.
    Last edited by SangSomBucket; 2020-07-05 at 00:57. Reason: Additional info...

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Austria
    Posts
    1,038
    Quote Originally Posted by SangSomBucket View Post
    Added the repository in the Additional Repositories box, hit enter, then rebooted the LMS server.
    Unfortunately, that didn't appear to work.
    To understand where the issue occurs:
    - go to "settings/plugins/"
    - at "Additional Repositories", add" "https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml"
    - hit "apply"
    - you should now have a section "LMS Playlist Editor plugin"
    - this section should have one entry titled "LMS Playlist Editor"
    - enable this plugin
    - hit "apply"
    - restart LMS

    Here is the what the server.log served up:
    Code:
    [20-07-05 08:39:49.0197] Slim::Utils::PluginManager::load (230) Skipping plugin: LibraryDemo - disabled
    [20-07-05 08:39:49.0206] Slim::Utils::PluginManager::load (241) Loading plugin: LineIn
    At this point, this is the log message to watch for:
    Code:
    [20-07-06 03:19:53.1319] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::addRepo (187) adding repository https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml weight 10
    Note you'll only see it if you have set the logging for "plugin.extensions" to Info as described above

    Also note that I don't even see any LMS access to the repo from the IP range 89.238.15?.* (which is where the Safari request came from, and also some Ipeng accesses on 05/Jul/2020, so I'm assuming your LMS server is also in this network - which may or may not not be the case)
    Various SW: Web Interface | Playlist Editor / Generator | Music Classification | Similar Music | Announce | EventTrigger | LMSlib2go | ...
    Various HowTos: build a self-contained LMS | Bluetooth/ALSA | Control LMS with any device | ...

  9. #19
    Thanks for taking the time to help and write this.

    I tried a couple of nights ago to get this to work without success but didn't have the time to post a detailed response here to help troubleshoot. I tried on a different browser and I also tried after disabling my VPN, whether these would have any bearing or not, I do not know.

    Anyhow, I am re-attempting tonight and intend to document as best I can the steps I take, which will hopefully align with your instructions and the results, whether successful or not and get to the bottom of this.

    Firstly, when I SSH'd into my NAS and entered
    Code:
    cd /tmp
    wget https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml
    cat repo.xml
    this was the result
    Code:
    root@xxxxNAS:~# cd /tmp
    root@xxxxNAS:/tmp# wget https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml
    --2020-07-04 21:25:40--  https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml
    
    Resolving www.nexus0.net (www.nexus0.net)... 217.160.179.227
    Connecting to www.nexus0.net (www.nexus0.net)|217.160.179.227|:443... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 723 [application/xml]
    Saving to: Ĺrepo.xmlĺ
    
    repo.xml                                     100%[================================================================================================>]     723  --.-KB/s   in 0s     
    
    2020-07-04 21:25:40 (5.24 MB/s) - Ĺrepo.xmlĺ saved [723/723]
    
    root@xxxxNAS:/tmp# cat repo.xml
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <extensions>
      <details>
        <title lang="EN">LMS Playlist Editor plugin</title>
      </details>
      <plugins>
        <plugin name="LMSplaylistEditor" version="0.0.2" minTarget="7.8" maxTarget="8.*">
          <title lang="EN">LMS Playlist Editor</title>
          <desc lang="EN">Web-based playlist editor (Note: depends on extGUI4LMS plugin)</desc>
    		<changes lang="EN">Essentia Integration</changes>
          <url>https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/dist/LMSplaylistEditor-0.0.2.zip</url>
          <creator>R.S.U.</creator>
          <sha>95e165cd423b8ee4c8ff2c90370f1558a50b0e70</sha>
          <link>https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/</link>
        </plugin>
      </plugins>
    </extensions>
    Hopefully, that is what you expected to see.

    Since you saw a successful download from Safari, I will attempt using that since I usually always access LMS using Firefox.

    Once I have pasted "https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml" into the "Additional Repositories", does it matter whether I then hit "Apply" or enter? I have been trying both anyway.

    OK, did that, hit "Apply"
    Page refreshes and at the top says "Changes have been saved."

    If I then scroll down to 3rd party plugins, there is no entry for LMS Playlist Editor plugin.

    If I head to the server.log, this is what I see
    Code:
    [20-07-09 22:02:55.6093] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    [20-07-09 22:04:25.7620] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::findUpdates (318) no action required
    If I go to Advanced > Logging, I can verify that both plugin.extensions and server.plugins are set to Info.

    I will now restart the server using iPeng to see if that changes anything. I will only update this post if it does.

    Thank you for helping, sorry this is proving a bit problematic to sort.

  10. #20
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Austria
    Posts
    1,038
    Quote Originally Posted by SangSomBucket View Post
    Hopefully, that is what you expected to see.
    Yes, this looks ok

    Since you saw a successful download from Safari, I will attempt using that since I usually always access LMS using Firefox.
    We've established that you can access the repo from the NAS, so the browser access isn't important.

    Once I have pasted "https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml" into the "Additional Repositories", does it matter whether I then hit "Apply" or enter? I have been trying both anyway.
    OK, did that, hit "Apply"
    Page refreshes and at the top says "Changes have been saved."
    If I then scroll down to 3rd party plugins, there is no entry for LMS Playlist Editor plugin.
    After you've added the repo, you should see this:
    Name:  lmsplsrepo_a.png
Views: 23
Size:  5.9 KB
    (Note the additional input field)
    and this in the server.log:
    Code:
    [20-07-10 03:25:11.8078] Slim::Plugin::Extensions::Plugin::addRepo (187) adding repository https://www.nexus0.net/pub/sw/lmsplaylisteditor/repo.xml weight 10
    If this doesn't work, the most likely cause is that your perl installation isn't SSL enabled. You wrote that you installed the relevant perl modules - how did you do that?

    Also note that the plugin won't be listed in the "3rd party plugins" category, but there will be a separate category for the repo after it's added successfully:
    Name:  lmsplsrepo.png
Views: 25
Size:  6.2 KB
    Various SW: Web Interface | Playlist Editor / Generator | Music Classification | Similar Music | Announce | EventTrigger | LMSlib2go | ...
    Various HowTos: build a self-contained LMS | Bluetooth/ALSA | Control LMS with any device | ...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •