Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 109 of 109 FirstFirst ... 95999107108109
Results 1,081 to 1,082 of 1082
  1. #1081
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    3,050
    Quote Originally Posted by aes View Post
    I have version 2.5 of the Radio Paradise plugin and LMS 7.9.1. I've been noticing a bug lately: eventually the stream stops and the player says "rebuffering". Sometimes it picks up where it left off, but eventually it always goes back to an earlier song, I think the song that was playing when I started the stream. If I switch my device to play something else and then go back to Radio Paradise, it's OK again, that is until it does that the next time. Is this a known issue?
    Yes. I see the same.

    https://forums.slimdevices.com/showthread.php?p=950903

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  2. #1082
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Western & Northern New York
    Posts
    142
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    Yes. I see the same.

    https://forums.slimdevices.com/showthread.php?p=950903

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
    Aes, many of us have experienced this, it has been discussed quite a bit earlier in this thread.However, I am noticing that I only experience it in the "Interactive" stream. It has not happened to me in the "Regular" stream to the best that I can recall.

    Jim

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •