Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 56
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    14
    First... THANK YOU!

    It looks amazing!

    I am using it in conjunction with Homeseer and HStouch. I was having an issue before getting it to load, luckily another board member on Homeseer Forum created a registry key edit that allowed the HTML engine in HStouch to render as IE11 as oppose to IE7 which was causing issues with the CSS. However, I need some help!

    The HTML loads up fine now, however going from right to left the icons stop at the volume, therefore I can't access Spotty. Whereas on my laptop I can.

    Also the playlist button works perfectly, however when I try to click the Music icon I only get a blank drop down.Name:  Screenshot_2017-11-26-22-05-49.jpg
Views: 438
Size:  35.2 KB

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    14
    small updated, the failure comes from IE side more than anything. Using the plugin on IE provides the same lack of icons and display. What can be done to include support for IE? and therefore HStouch???

    Side note, would you be okay if I referred people in Homeseer forum to your Skin? I think there would be alot of happy faces once we are able to resolve HSTouch/IE issue.

    Thank you!

  3. #13
    Quote Originally Posted by tfernandezw View Post
    small updated, the failure comes from IE side more than anything. Using the plugin on IE provides the same lack of icons and display. What can be done to include support for IE? and therefore HStouch???

    Side note, would you be okay if I referred people in Homeseer forum to your Skin? I think there would be alot of happy faces once we are able to resolve HSTouch/IE issue.

    Thank you!
    Thank you for your feedback! (of course you can refer anyone to the skin).
    I have no plans on improving support for IE at this point - mainly because I don't have access to any IE installation at the moment (developing on Ubuntu/Linux/Chrome, testing mainly on Android/Chrome.
    If you can figure out what is causing the problem I would of course accept a patch to the code that could improve the user experience for you and other IE users! Since the skin relies on jQuery and Bootstrap, you might also want to check those libraries regarding the support for different version of IE.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    14
    I see, so I did a bit of digging and you can use this project to load virtual computers on your Linux Machine to test on IE. As you designed the site you may be able to pin point a bit better where the compatibility issues are. I will do the same on my side to see if I can pin point it to a certain spot, as part of it does work.

    https://github.com/magnetikonline/li...irtualmachines

    Let me know

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    215
    Quote Originally Posted by hephepphepp View Post
    Thank you for your feedback! (of course you can refer anyone to the skin).
    I have no plans on improving support for IE at this point - mainly because I don't have access to any IE installation at the moment (developing on Ubuntu/Linux/Chrome, testing mainly on Android/Chrome.
    If you can figure out what is causing the problem I would of course accept a patch to the code that could improve the user experience for you and other IE users! Since the skin relies on jQuery and Bootstrap, you might also want to check those libraries regarding the support for different version of IE.
    I just tried this skin - i really like it. It works fine on my Win10 Tablet.
    However:It does not work on my Iphone (4s iOS9.3.5):
    It only shows a blank screen with the 1st 5 icons on the bottom: Loudspeaker to settings.
    It seems to me that with that skin, none of the players are found: I.e. clicking the synchronize button shows no players
    I also tried the Aloha Browser as well as Chrome on the iPhone - same result as with Safari.

    Does anybody have an idea what is going on / how to get that resolved?
    Heiner
    My system:
    LMS 7.9 on modded Open Peak Joggler running Roobarbs SqueezePlay OS.
    1 x Slimp3
    5 x Squeezebox Classic
    1 x Controller
    2 x Squeeze Commander (on 2 rooted Nook Touch e-reader)
    X x Squeezeplay & Jivelites on various PC's & Laptops

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by slimhase View Post
    I just tried this skin - i really like it. It works fine on my Win10 Tablet.
    However:It does not work on my Iphone (4s iOS9.3.5):
    It only shows a blank screen with the 1st 5 icons on the bottom: Loudspeaker to settings.
    It seems to me that with that skin, none of the players are found: I.e. clicking the synchronize button shows no players
    I also tried the Aloha Browser as well as Chrome on the iPhone - same result as with Safari.

    Does anybody have an idea what is going on / how to get that resolved?
    Same issue and trying to use on Tablets that run through IE Webserver.

    I tried compiling all the Javascript with IE settings but, it's the actual class and functions that are not compatible with IE, not just how it's compiled.

    It's not to say it wouldn't work perfectly in IE, it just needs to be written so that I can.

    Sent from my SM-G892A using Tapatalk

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    215
    Quote Originally Posted by tfernandezw View Post
    Same issue and trying to use on Tablets that run through IE Webserver.

    I tried compiling all the Javascript with IE settings but, it's the actual class and functions that are not compatible with IE, not just how it's compiled.

    It's not to say it wouldn't work perfectly in IE, it just needs to be written so that I can.

    Sent from my SM-G892A using Tapatalk
    I am no expert on this, but I doubt that we are talking about the same problem.
    As I said, my problem (*) is also present when using the chrome browser on the iphone - on which the author tested it (on android)

    So - I am still clueless, why this does not work for me on my iphone.
    If anyone could give me a hint - or can confirm the same issue on his/her iphone that would be great!

    (*) It only shows a blank screen with the 1st 5 icons on the bottom: Loudspeaker to settings. No players visible

  8. #18
    Senior Member bakker_be's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Kwaadmechelen, Belgium
    Posts
    695
    I have another issue altogether: I installed it, tried it out and was all happy it seemed to work on Chrome & Edge (Win10):
    • players visible
    • artwork visible
    • title and artist visible
    • all controls visible and seemingly working

    But then I noticed the 3 time notations on the album art which, apart from the first, had no relation at all to the playing song. "Cosmetic issue", I thought, I'll report it. While writing my post about it though, the track changed, and lo and behold: nothing at all changed on the interface ...
    Main System: Touch; Marantz SR-5004 + TMA Premium 905 + TMA Premium 901 + Teufel Ultima 20 Mk 2 + BK Monolith+ FF + Lenovo T460 + Kodi + Pioneer PDP-LX5090H
    Workshop: iPad 32GB Wifi + Squeezepad (local playback activated)
    Wherever needed: Acer Iconia Tab A700 + Squeezeplayer
    Kitchen: iPhone 5s + iPeng (local playback activated) + NAD 312 + Teufel Ultima 20 Mk 2
    Headphone (cozy corner): Lenovo T550 + Squeezelite-X + Cyrus Soundkey + Topping A30 + Focal Elear
    Car: TBC ...

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    14
    Would we be able to get a more compatable skin if there was some $ behind it?

    I would gladly make a donation for getting it fixed.

    Sent from my SM-G892A using Tapatalk

  10. #20

    Works great!

    I'm using an iphone x and have no issues. It works really well and is very repsonsive. Looks great too. In landscape mode things get a little close together but in portrait mode no issues. Sync works well too. Nice job!

    When using Spotty through your skin I don't see an option to shuffle or repeat. Also if I click the icon at the bottom that says 1,2,3 it brings up the playlist. If you click on a different song it doesn't do anything. Just says track clicked. Your basically locked into the playlist in its current order and can't change the song. Can this be added/fixed?
    Last edited by grimmace92; 2017-12-09 at 13:23.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •