Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1

    Problem switching UE Radio to Squeezebox Radio

    Hi I'm having a problem switching my UE Radio to Squeezebox Radio.

    When I go to Settings/Advanced/Switch to Squeezebox/Free Your Music I get the message 'Failed to register your player for migration. Please try again!'

    Additionally if I go to Settings/Advanced/Software Update I get the message 'The check for new firmware failed. Please try again.', not sure if this is connected in some way.

    The UE is playing internet radio stations fine.

    Current firmware version on the UE Radio is 10.0.1 r16964 hardware version 7,

    any help much appreciated.

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,002

    Problem switching UE Radio to SqueezeboxRadio

    > When I go to Settings/Advanced/Switch to Squeezebox/Free Your Music I
    > get the message 'Failed to register your player for migration. Please
    > try again!'


    Thanks for the heads-up! One of the backend servers did indeed not run
    properly. Please try again.

    --

    Michael

  3. #3
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > When I go to Settings/Advanced/Switch to Squeezebox/Free Your Music I
    > get the message 'Failed to register your player for migration. Please
    > try again!'


    Thanks for the heads-up! One of the backend servers did indeed not run
    properly. Please try again.

    --

    Michael
    Hi Michael,

    That fixed it.....very happy with my new 'Squeezebox Radio', thanks very much!

    Regards.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > When I go to Settings/Advanced/Switch to Squeezebox/Free Your Music I
    > get the message 'Failed to register your player for migration. Please
    > try again!'


    Thanks for the heads-up! One of the backend servers did indeed not run
    properly. Please try again.

    --

    Michael
    Hello Michael,

    I seem te have the exact same problem, all the symptoms are alike. Is it possible to check this?

    Kind regards,

    Bert de Jong

  5. #5
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,002

    Problem switching UE Radio to SqueezeboxRadio

    > I seem te have the exact same problem, all the symptoms are alike. Is it
    > possible to check this?


    The servers are being restarted as I type. But it could take a few more
    hours before all will be done. Please try again tomorrow. Thanks!

    --

    Michael

  6. #6

    I have the same problem

    I can’t upgrade my ue radio to swueezebox as I get the failed to register your player for migration message

  7. #7
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,002

    Problem switching UE Radio to SqueezeboxRadio

    > I can’t upgrade my ue radio to swueezebox as I get the failed to
    > register your player for migration message


    Could you please try again?


    --

    Michael

  8. #8

    Still no good

    Hey, thankyou but no it still wonÂ’t upgrade although I do get the error message a lot sooner now
    Btw my MAC address is 00:04:20:2D:CB:BD

  9. #9
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,002

    Problem switching UE Radio to SqueezeboxRadio

    > Hey, thankyou but no it still wonÂ’t upgrade although I do get the error
    > message a lot sooner now

    I'm sorry to say that once we had fixed the other (bigger) issues, the
    host in charge of this migration path died... we're working on it. It
    should be back soon.

    --

    Michael

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    17
    Any hope Michael ? My poor UE smart radio is waiting to be upgraded to SB since 2 days

    "Develloper menu" does not exist for me (tried home +FFWD as much as I could, in or out of the settings menu, doesn't work )

    So no SSH = no manual procedure either I'm completely stuck until the logitech colleagues fix the cloud server that allows UE->SB upgrade

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •