Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    1

    Vortexbox - player not recognized after reboot or powerdown

    Dear members,

    I have a strange situation. I have installed the latest vortexbox with the The Squeeze Community Respository and all is running great, however after a powerdown and sometimes with a soft reboot LMS doesn't recognize my squeezelite players.
    When I go to the player settings of vortexbox, I still see the players there and when I push again submit LMS sees them again.
    Anyone who know what this can be and how to solve this?

    RooMe

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    5,784
    Have you given the Vortexbox a static IP ? If not do so.
    VB2.4 storage QNAP TS419p (NFS)
    Living Room Joggler & Pi4/Khadas -> Onkyo TXNR686 -> Celestion F20s
    Office Joggler & Pi3 -> Denon RCD N8 -> Celestion F10s
    Dining Room SB Boom
    Kitchen UE Radio (upgraded to SB Radio)
    Bedroom (Bedside) Pi Zero+DAC ->ToppingTP21 ->AKG Headphones
    Bedroom (TV) & Bathroom SB Touch ->Denon AVR ->Mordaunt Short M10s + Kef ceiling speakers
    Guest Room Joggler > Topping Amp -> Wharfedale Modus Cubes
    Everything controlled by iPeng & Material on iOS

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •