Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28
  1. #21
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,353

    Don't Stop The Music / LastMix

    >> What mixer are you using?
    >
    > MusicIP.


    I'm not too familiar with MIP (any more). BUT I know that we never
    re-wrote it to use non-blocking requests to MIP. Which means that if LMS
    is just starting to buffer audio data to the player and gets blocked,
    then yes, playback could get interrupted. DSTM would not start
    immediately if it wasn't on the last track, but would let the player
    buffer first, for this very reason.

    But then this isn't for this thread ;-)

    --

    Michael

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    3,437
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    >> What mixer are you using?
    >
    > MusicIP.


    I'm not too familiar with MIP (any more). BUT I know that we never
    re-wrote it to use non-blocking requests to MIP. Which means that if LMS
    is just starting to buffer audio data to the player and gets blocked,
    then yes, playback could get interrupted. DSTM would not start
    immediately if it wasn't on the last track, but would let the player
    buffer first, for this very reason.

    But then this isn't for this thread ;-)

    --

    Michael
    If I play just one track then DSTM adds tracks with no interruption of playback. Is that different to me skipping to final track of a playlist?

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  3. #23
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,353

    Don't Stop The Music / LastMix

    > If I play just one track then DSTM adds tracks with no interruption of
    > playback. Is that different to me skipping to final track of a playlist?


    You might be surprised, but yes, that's different. Because people would
    sometimes add a track, then another one etc., DSTM gives them half a
    minute or something before it would kick in when there's only a single
    track in the playlist.

    --

    Michael

  4. #24
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Update to Lastmix FM = don't stop the music (V1.1.7) appeared today. Is
    > there a brief of changes or bug fixes available?


    Prefer lossless streaming services over lossy. Eg. if you had TIDAL and
    Spotty installed, it would always use TIDAL if possible.

    --

    Michael
    Hello,
    I have spotty and qobuz hifi, it use spotty instead of qobuz. Can I set it somewhere ?
    Thanks

  5. #25
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,353

    Don't Stop The Music / LastMix

    > I have spotty and qobuz hifi, it use spotty instead of qobuz. Can I set
    > it somewhere ?


    Unfortunately no. I'll add this for the next Qobuz update.

    --

    Michael

  6. #26
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    SoCal
    Posts
    154

    Lastmix 2.0 is not working for me now

    Hi Michael,

    Song Mix appears, but no tracks are pulled from either Tidal or Qobuz now (both services have been active for several months). Are there new known issues, are there any logs I can gather and share?

    I have removed both DSTM, and LastMix and reinstalled/restarted LMS to no change. Not sure when this started, if with 2.0 or another.

    Thanks for any help.
    Joggler O2/Squeezeplay OS w/EDO hack->Monoprice USB ->W4S DSDse -> Cardas Golden Reference XLR -> Sim Audio P-5 -> Cardas Golden Reference XLR -> Sim Audio W-5 -> Cardas Golden Reference Hi-Mid,PS Audio Xstream Plus Low-> Magnepan 3.6R /// Joggler O2/SqueezePlay OS w/EDO hack ->USB-> Pioneer SC-99 -> NHT SuperOne 2.1

  7. #27
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,353

    Don't Stop The Music / LastMix

    > Song Mix appears, but no tracks are pulled from either Tidal or Qobuz
    > now (both services have been active for several months). Are there new
    > known issues, are there any logs I can gather and share?


    plugin.lastmix and plugin.dontstopthemusic should give you some more
    information (Settings/Advanced/Logging)

    --

    Michael

  8. #28
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    SoCal
    Posts
    154

    RE: Lastmix 2.0 is not working for me now

    Thanks was able to troubleshoot to a firewall rule that somehow got introduced Fixed.
    Joggler O2/Squeezeplay OS w/EDO hack->Monoprice USB ->W4S DSDse -> Cardas Golden Reference XLR -> Sim Audio P-5 -> Cardas Golden Reference XLR -> Sim Audio W-5 -> Cardas Golden Reference Hi-Mid,PS Audio Xstream Plus Low-> Magnepan 3.6R /// Joggler O2/SqueezePlay OS w/EDO hack ->USB-> Pioneer SC-99 -> NHT SuperOne 2.1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •