Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 78 FirstFirst 12341252 ... LastLast
Results 11 to 20 of 779
  1. #11
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,513
    Downloaded 3.10 last night and set up a Pi2, LMS, Samba, everything working okay, thanks.

    This morning I tried to install on a Pi3, everything ok, but cannot install LMS.

    Anyone else seeing this?
    Attached Images Attached Images   
    Study/Server - LMS 7.9.1 - Pi3B+/pCP 3.5.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - Pi2/pCP 3.5.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3B/pCP 3.5.0 > HiFiBerry AMP+/retro radio
    Garage - Pi3B/Pi screen/HiFiBerry DAC+/pCP 3.5.0 > Edifier R980T
    In car - RPi3B/pCP in AP mode > HiFiBerry DAC+ > car's audio (files on a 2TB USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 1xBoom

  2. #12
    Senior Member sbp's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    1,106
    Hi, I just tried to install LMS - everything is fine here (Denmark).
    As we all know SourceForge can be a little unreliable from time to time, so my best advice is to try again.
    piCorePlayer a small player for the Raspberry Pi in RAM.
    Homepage: https://sites.google.com/site/picoreplayer/home

    Please donate if you like the piCorePlayer

  3. #13
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,513
    Quote Originally Posted by sbp View Post
    Hi, I just tried to install LMS - everything is fine here (Denmark).
    As we all know SourceForge can be a little unreliable from time to time, so my best advice is to try again.
    Well I've tried 28 times (UK) . . .

    Thanks.
    Study/Server - LMS 7.9.1 - Pi3B+/pCP 3.5.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - Pi2/pCP 3.5.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3B/pCP 3.5.0 > HiFiBerry AMP+/retro radio
    Garage - Pi3B/Pi screen/HiFiBerry DAC+/pCP 3.5.0 > Edifier R980T
    In car - RPi3B/pCP in AP mode > HiFiBerry DAC+ > car's audio (files on a 2TB USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 1xBoom

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    UK
    Posts
    1,177
    Worked immediately for me just now on plusnet in the UK.

    Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
    --
    Hardware: 3x Touch, 1x Radio, 2x Receivers, 1 HP Microserver NAS with Debian+LMS 7.9.0
    Music: ~1300 CDs, as 450 GB of 16/44k FLACs. No less than 3x 24/44k albums..

  5. #15
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,513
    Quote Originally Posted by drmatt View Post
    Worked immediately for me just now on plusnet in the UK.

    Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
    Nah, 37 times now . .
    Study/Server - LMS 7.9.1 - Pi3B+/pCP 3.5.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - Pi2/pCP 3.5.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3B/pCP 3.5.0 > HiFiBerry AMP+/retro radio
    Garage - Pi3B/Pi screen/HiFiBerry DAC+/pCP 3.5.0 > Edifier R980T
    In car - RPi3B/pCP in AP mode > HiFiBerry DAC+ > car's audio (files on a 2TB USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 1xBoom

  6. #16
    Quote Originally Posted by paul- View Post
    I just tested again, works for me from my iphone (running ios 10.2) Can you explain your configuration a little bit?
    Hello sorry i should have put a few more details in the first post i'm running piCorePlayer3.10-Audio on a Pi3 with a Meridian Explorer 2 DAC (iec958:CARD=DAC,DEV=0) connected to Router Linksys WRT1900acs running LEDE via ethernet

    PC is running Windows 10 with latest version on iTunes and iPad is running beta 10.2.1 of iOS

    I'm using the same setup and setting from when i was using 3.02 which worked fine "very strange" so will fill the coffee mug and light a cig and have a tinker as everything else is working fine

    Update just swapped to a HiFi Berry and AirPlay works so it looks like its something to do with using a USB DAC
    Last edited by Eyerex; 2017-01-08 at 07:21.

  7. #17
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,513
    Quote Originally Posted by kidstypike View Post
    Nah, 37 times now . .
    I got fed up and reformatted the card, after expanding the file system, LMS installed no problem.

    Code:
    [ INFO ] Starting LMS...
    [ INFO ] [17-01-08 10:44:37.6059] main::init (384) Starting Logitech Media Server (v7.9.0, 1482423225, Mon Dec 26 04:08:47 UTC 2016) perl 5.024000 - arm-linux-gnueabihf-thread-multi-64int
    
    Slimserver Running pid:2118
    Study/Server - LMS 7.9.1 - Pi3B+/pCP 3.5.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - Pi2/pCP 3.5.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3B/pCP 3.5.0 > HiFiBerry AMP+/retro radio
    Garage - Pi3B/Pi screen/HiFiBerry DAC+/pCP 3.5.0 > Edifier R980T
    In car - RPi3B/pCP in AP mode > HiFiBerry DAC+ > car's audio (files on a 2TB USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 1xBoom

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    7

    Allo

    3.10 is working very well, thank you!

    When I choose Allo Piano Dac as the soundcard, do I choose the 2.0 or the 2.1 version?

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    8
    Can we have more details about "all the audio related patches that Clive (aka JackOfAll) made for the Raspberry Pi kernel"?

    Many thanks for your efforts!

  10. #20
    Senior Member WAD62's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Coventry
    Posts
    112
    Again congratulations to the team on your efforts...

    I have 2 picoreplayers in my LMS network, one Audiophonics V2, the other an IQaudio DAC+. I'm considering building an all in one player for a friend, who already has a DAC, so I'm drawn towards the Hifiberry Digi+ card, with a pi3.

    On the hifiberry site it states that picoreplayer does not support the Digi+ card, is this still the case with 3.10?

    Secondly he's a Spotify user, is there a plugin available for this for squeezelite? Apologies if this has been covered before...

    Cheers,

    Will
    Cheers Will

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •