Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 43 of 43 FirstFirst ... 33414243
Results 421 to 427 of 427
  1. #421
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    4,318
    Quote Originally Posted by askvictor View Post
    It would be a good test for someone to try using a VPN to test a few different regions. My network setup is a bit too complicated to do this easily, but I'll give it a go when I have some spare time, but if anyone else wants to try, it might be good. In particular, trying to VPN to the US or Canada might be good.
    I can proxify all my traffic to France. I did a very quick test and it worked without interruption.
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5

  2. #422

    Youtube plugin search no longer works

    I also have had YouTube plugin search cease to function (returns empty). I guess this is why I have received emails from YouTube saying API access will be terminated for non-activity(?). All advide gratefully received.

    [18-12-13 00:48:53.4473] Slim::Web::JSONRPC::requestMethod (443) 00:04:20:22:77:e8: request not dispatchable!
    [18-12-13 00:48:59.4564] Slim::Web::JSONRPC::requestMethod (443) 00:04:20:22:77:e8: request not dispatchable!
    [18-12-13 09:38:05.4354] Slim::Utils::Misc::msg (1250) Warning: [09:38:05.4336] (
    bless([
    sub { "???" },
    sub { "???" },
    { params => {}, timeout => 15 },
    "GET",
    "https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?key= AIzaSyAfKtmiJTUQ5-w0_kuURItqiQlbPvpFUls&maxResults=50&part=snippet&q =tippett展onCode=UK&relevanceLanguage=EN&type=vide o%2Cchannel%2Cplaylist",
    "400 Bad Request",
    undef,
    undef,
    undef,
    undef,
    undef,
    undef,
    ], "Slim::Networking::SimpleAsyncHTTP"),
    "400 Bad Request",
    ) at /usr/local/slimserver/Cache/InstalledPlugins/Plugins/YouTube/API.pm line 168.
    [18-12-13 09:38:05.4370] Plugins::YouTube::API::__ANON__ (169) 400 Bad Request
    [18-12-13 09:38:05.4383] Plugins::YouTube::API::__ANON__ (81) no results
    [18-12-13 09:38:05.5233] Slim::Networking::IO::Select::__ANON__ (131) Error: Select task failed calling Slim::Networking::Async::_async_read: Can't use an undefined value as an ARRAY reference at /usr/local/slimserver/Cache/InstalledPlugins/Plugins/YouTube/API.pm line 97.
    ; fh=Slim::Networking::Async::Socket::HTTPS=GLOB(0x7 7c7e28)

    Logitech Media Server Version: 7.9.1 - 1504317335 @ Sat Sep 2 10:55:53 UTC 2017
    Hostname: piCorePlayer
    Server IP Address: 192.168.1.28
    Server HTTP Port Number: 9000
    Operating system: piCore - EN - utf8
    Platform Architecture: armv7l-linux
    Perl Version: 5.24.0 - arm-linux-gnueabihf-thread-multi-64int
    Audio::Scan: 0.95
    Database Version: DBD::SQLite 1.34_01 (sqlite 3.7.7.1)

  3. #423
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    4,318
    Quote Originally Posted by BrynClarke View Post
    I also have had YouTube plugin search cease to function (returns empty). I guess this is why I have received emails from YouTube saying API access will be terminated for non-activity(?). All advide gratefully received.
    "GET",
    "https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?key= AIzaSyAfKtmiJTUQ5-w0_kuURItqiQlbPvpFUls&maxResults=50&part=snippet&q =tippett展onCode=UK&relevanceLanguage=EN&type=video%2Cchannel%2Cplayl ist",
    "400 Bad Request",
    The search works, but as I unfortunately had to say many times here, UK is not a country code, so search do not return anything anymore because you've changed it. GB is the code you're looking for
    Last edited by philippe_44; 2018-12-13 at 17:55.
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5

  4. #424

    YouTube search - change country code UK->GB still not working

    I changed country code in YouTube plugin settings but sdtill no good?

    undef,
    ], "Slim::Networking::SimpleAsyncHTTP"),
    "400 Bad Request",
    ) at /usr/local/slimserver/Cache/InstalledPlugins/Plugins/YouTube/API.pm line 168.
    [18-12-14 14:56:24.6651] Plugins::YouTube::API::__ANON__ (169) 400 Bad Request
    [18-12-14 14:56:24.6665] Plugins::YouTube::API::__ANON__ (81) no results
    [18-12-14 14:56:24.7413] Slim::Networking::IO::Select::__ANON__ (131) Error: Select task failed calling Slim::Networking::Async::_async_read: Can't use an undefined value as an ARRAY reference at /usr/local/slimserver/Cache/InstalledPlugins/Plugins/YouTube/API.pm line 97.
    ; fh=Slim::Networking::Async::Socket::HTTPS=GLOB(0x8 710c50)
    [18-12-14 14:56:41.3379] Slim::Utils::Misc::msg (1250) Warning: [14:56:41.3363] (
    bless([
    sub { "???" },
    sub { "???" },
    { params => {}, timeout => 15 },
    "GET",
    "https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?key= AIzaSyAfKtmiJTUQ5-w0_kuURItqiQlbPvpFUls&maxResults=50&part=snippet&q =tippett展onCode=GB&relevanceLanguage=EN&type=vide o%2Cchannel%2Cplaylist",
    "400 Bad Request",
    undef,
    undef,
    undef,
    undef,
    undef,
    undef,
    ], "Slim::Networking::SimpleAsyncHTTP"),
    "400 Bad Request",
    ) at /usr/local/slimserver/Cache/InstalledPlugins/Plugins/YouTube/API.pm line 168.
    [18-12-14 14:56:41.3394] Plugins::YouTube::API::__ANON__ (169) 400 Bad Request
    [18-12-14 14:56:41.3407] Plugins::YouTube::API::__ANON__ (81) no results
    [18-12-14 14:56:41.4154] Slim::Networking::IO::Select::__ANON__ (131) Error: Select task failed calling Slim::Networking::Async::_async_read: Can't use an undefined value as an ARRAY reference at /usr/local/slimserver/Cache/InstalledPlugins/Plugins/YouTube/API.pm line 97.
    ; fh=Slim::Networking::Async::Socket::HTTPS=GLOB(0x8 6b5df0)

  5. #425
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    1,173
    I do not have this installed but this bit looks odd (space between "e" and "o")
    type=vide o%2Cchannel%2Cplaylist"

    might just be a problem with copy/paste and wrapping though.
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author Radio France (FIP etc) plugin

  6. #426
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    4,318
    Quote Originally Posted by BrynClarke View Post
    I changed country code in YouTube plugin settings but sdtill no good?

    undef,
    ], "Slim::Networking::SimpleAsyncHTTP"),
    "400 Bad Request",
    ) at /usr/local/slimserver/Cache/InstalledPlugins/Plugins/YouTube/API.pm line 168.
    [18-12-14 14:56:24.6651] Plugins::YouTube::API::__ANON__ (169) 400 Bad Request
    [18-12-14 14:56:24.6665] Plugins::YouTube::API::__ANON__ (81) no results
    [18-12-14 14:56:24.7413] Slim::Networking::IO::Select::__ANON__ (131) Error: Select task failed calling Slim::Networking::Async::_async_read: Can't use an undefined value as an ARRAY reference at /usr/local/slimserver/Cache/InstalledPlugins/Plugins/YouTube/API.pm line 97.
    ; fh=Slim::Networking::Async::Socket::HTTPS=GLOB(0x8 710c50)
    [18-12-14 14:56:41.3379] Slim::Utils::Misc::msg (1250) Warning: [14:56:41.3363] (
    bless([
    sub { "???" },
    sub { "???" },
    { params => {}, timeout => 15 },
    "GET",
    "https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?key= AIzaSyAfKtmiJTUQ5-w0_kuURItqiQlbPvpFUls&maxResults=50&part=snippet&q =tippett展onCode=GB&relevanceLanguage=EN&type=vide o%2Cchannel%2Cplaylist",
    "400 Bad Request",
    undef,
    undef,
    undef,
    undef,
    undef,
    undef,
    ], "Slim::Networking::SimpleAsyncHTTP"),
    "400 Bad Request",
    ) at /usr/local/slimserver/Cache/InstalledPlugins/Plugins/YouTube/API.pm line 168.
    [18-12-14 14:56:41.3394] Plugins::YouTube::API::__ANON__ (169) 400 Bad Request
    [18-12-14 14:56:41.3407] Plugins::YouTube::API::__ANON__ (81) no results
    [18-12-14 14:56:41.4154] Slim::Networking::IO::Select::__ANON__ (131) Error: Select task failed calling Slim::Networking::Async::_async_read: Can't use an undefined value as an ARRAY reference at /usr/local/slimserver/Cache/InstalledPlugins/Plugins/YouTube/API.pm line 97.
    ; fh=Slim::Networking::Async::Socket::HTTPS=GLOB(0x8 6b5df0)
    I think you've just re-created an API key and you've left a leading space when you copied it from the google console
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5

  7. #427

    YouTube search fixed

    Thank you so much Philippe - must have screwed it when I transferred LMS to Pi a few months ago. Sorry for being a twerp!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •