Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Squeezebox DOA

  1. #1
    Bart Maguire
    Guest

    Squeezebox DOA

    Collected my Squeezebox from the DHL depot this morning and came
    straight home to try it. I plug it in, it displays "SlimDevices", then it
    displays "Welcome to Squeezebox, Free your Music", then it displays a
    message telling me to use the up and down buttons to navigate and
    the right to go on. Then it displays a set-up networking screen - but it
    never goes any further. (this all happens without me touching anything
    on the remote - is that the expected behaviour?)
    I have tried changing the batteries in the remote. I have looked at the
    remote through my camera, the LED flashes white. I have moved the
    Squeezebox to a different room, with no artificial light. I have
    unplugged the microwave. I have held down the power button on the
    remote for 10 seconds. I have tried the remote from very close and
    also from the other side of the room.
    What next?

  2. #2
    Gadfly, Former Founder Slim Devices dean's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    4,427

    Squeezebox DOA

    Bart,

    It sounds like either the remote is bad or the IR sensor has failed.

    If you have a universal or programmable remote, try setting it to
    control a JVC DVD player. Squeezebox will respond to the same
    commands. That should help you isolate the problem.

    In either case, contact support (AT) slimdevices (DOT) com, you'll need something
    replaced.

    -dean

    On Dec 18, 2004, at 3:43 AM, Bart Maguire wrote:

    > Collected my Squeezebox from the DHL depot this morning and came
    > straight home to try it. I plug it in, it displays "SlimDevices",
    > then it
    > displays "Welcome to Squeezebox, Free your Music", then it displays a
    > message telling me to use the up and down buttons to navigate and
    > the right to go on. Then it displays a set-up networking screen - but
    > it
    > never goes any further. (this all happens without me touching anything
    > on the remote - is that the expected behaviour?)
    > I have tried changing the batteries in the remote. I have looked at
    > the
    > remote through my camera, the LED flashes white. I have moved the
    > Squeezebox to a different room, with no artificial light. I have
    > unplugged the microwave. I have held down the power button on the
    > remote for 10 seconds. I have tried the remote from very close and
    > also from the other side of the room.
    > What next?
    >
    >

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •