Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member JJZolx's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Colorado
    Posts
    11,541

    Missing menu items under My Music in web interface

    I just powered up an old server on my network and installed LMS 8.0. Switched players over to it and brought up the web UI. I notice that under My Music I'm missing "Random Albums". Remind me again what controls the items on this menu? In the settings under Player > Menus, I've added 'Random Albums', but it made no difference.

  2. #2
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    3,783
    Quote Originally Posted by JJZolx View Post
    I just powered up an old server on my network and installed LMS 8.0. Switched players over to it and brought up the web UI. I notice that under My Music I'm missing "Random Albums". Remind me again what controls the items on this menu? In the settings under Player > Menus, I've added 'Random Albums', but it made no difference.
    Additional Browse Modes?

    LMS > Settings > Player tab > Additional Browse Modes.

    Name:  ABM03.jpg
Views: 57
Size:  127.5 KB
    Server - LMS 8.0.0 Pi4B 4GB/Flirc case/pCP 6.1.0 18K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs)
    Study - Pi3B+/pCP 5.0.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite,
    Lounge - Pi2/pCP 5.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Squeezebox Boom
    Garage - Squeezebox Touch > Edifier R980T

    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 7xRPi

  3. #3
    Senior Member JJZolx's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Colorado
    Posts
    11,541
    Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •