Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 159 of 179 FirstFirst ... 59109149157158159160161169 ... LastLast
Results 1,581 to 1,590 of 1787
  1. #1581
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,126
    Quote Originally Posted by dolodobendan View Post
    Same here.
    Sonos has airplay 2 - maybe there's some airplay 1 incompatibility. The bridge is for airplay 1 devices.
    LMS server: O2 Joggler with Jivelite, Pi Zero W with PcP 6.0

    Amp: Denon PMA-50

    Players/Speakers: Touch, Logitech Radios, Sonos Play 1s & Beam, Libratone Zipp, GGMM E2 & E3, Yamaha WXAD-010, Loewe Airspeaker, Google Chromecast Audio, Home Mini & Nest Hub, Amazon Echo 2,3 and Show5, Pioneer WX-SMA1, Roberts S1, O2 Joggler, Cisco Joggler, Fiio M6, Avantree Priva BT transmitter



    ------------------------------------------------------------------------------------

  2. #1582
    Senior Member dolodobendan's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Braunschweig, Germany
    Posts
    1,336
    Quote Originally Posted by castalla View Post
    Sonos has airplay 2 - maybe there's some airplay 1 incompatibility. The bridge is for airplay 1 devices.
    I have to revise my former post: It doesn't work on my Sonos One (with Google Assistant installed), but it does work on my Sonos One SL pair.
    QLMS 8.2@2.21 x64 (digimaster) with perl 5.30.1 / QNAP 469L QTS 4.3.4

  3. #1583
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    100
    Is anyone else having trouble keeping the plug active recently? I keep getting mine dropping out or showing me updates, but when I update then I seem to go back in the loop again.

    Update: now seems to be stably active, or at least listed as active, but no volume when connected.
    Last edited by Osamede; 2020-05-21 at 08:39.
    3x Squeezebox Touch
    1x Squeezebox Classic
    Server: Logitech Media Server Version: 7.9.
    Mobile: 3x Ipeng on Iphone / 2x Ipeng on Ipad / Orange Squeeze+Squeeze Player
    Laptops: 2x Squeezeplay 7.8.0-r328

  4. #1584
    Senior Member dolodobendan's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Braunschweig, Germany
    Posts
    1,336
    Quote Originally Posted by Osamede View Post
    I keep getting mine dropping out or showing me updates, but when I update then I seem to go back in the loop again.
    There's a bug in the updater that (probably) only occurs with "large" files (30MB is large for LMS) and slow download speed. The pros are working on it.
    QLMS 8.2@2.21 x64 (digimaster) with perl 5.30.1 / QNAP 469L QTS 4.3.4

  5. #1585
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    6,731

    OggFlac support

    added OggFlac support (must add "ogf" codec BEFORE "flc" in <codecs> list)
    Last edited by philippe_44; 2020-05-21 at 23:17.
    LMS 8.1.x on Odroid-C4 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 5xBoom, 2xDuet, 1xTouch, 1xSB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, RivaArena 1 & 3

  6. #1586
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    7
    Latest version on Raspberry Pi gives me:

    404 Not Found: plugins/Extensions/settings/plugins/RaopBridge/settings/basic.html

    Version 0.4.30. Logitechmediaserver: Logitech Media Server Version: 8.0.0 - 1590233071

  7. #1587
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    6,731
    Quote Originally Posted by edgnl View Post
    Latest version on Raspberry Pi gives me:

    404 Not Found: plugins/Extensions/settings/plugins/RaopBridge/settings/basic.html

    Version 0.4.30. Logitechmediaserver: Logitech Media Server Version: 8.0.0 - 1590233071
    I don’t know why this happens from time to time. Best is to uninstall, restart LMS and reinstall
    LMS 8.1.x on Odroid-C4 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 5xBoom, 2xDuet, 1xTouch, 1xSB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, RivaArena 1 & 3

  8. #1588
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    I don’t know why this happens from time to time. Best is to uninstall, restart LMS and reinstall
    This is weird. All plugins made by you are now giving me errors. reinstall doesnt fix it.

    404 Not Found: plugins/Extensions/settings/plugins/RaopBridge/settings/basic.html
    404 Not Found: plugins/Extensions/settings/plugins/CastBridge/settings/basic.html
    404 Not Found: plugins/Extensions/settings/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html

    Also installed Song Info.. no issue and settings works.
    Last edited by edgnl; 2020-05-23 at 12:38.

  9. #1589
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,526

    ANNOUNCE: AirPlay Bridge = integrateAirPlay devices with LMS (squeeze2raop)

    >> Version 0.4.30. Logitechmediaserver: Logitech Media Server Version:
    >> 8.0.0 - 1590233071

    >
    > I don’t know why this happens from time to time. Best is to uninstall,
    > restart LMS and reinstall


    Much easier: just go to Settings/Advanced/Whatever Your Plugin.

    Those links suck. They're broken half the time, and I have yet to figure
    out why. I should just remove them...

    --

    Michael

  10. #1590
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    6,731
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    >> Version 0.4.30. Logitechmediaserver: Logitech Media Server Version:
    >> 8.0.0 - 1590233071

    >
    > I don’t know why this happens from time to time. Best is to uninstall,
    > restart LMS and reinstall


    Much easier: just go to Settings/Advanced/Whatever Your Plugin.

    Those links suck. They're broken half the time, and I have yet to figure
    out why. I should just remove them...

    --

    Michael
    oh! I did not realize the OP was trying to access the settings through the plugin page.

    I never do that, I guess this is why I've never been able to reproduce that, all I had was reports from people from time to time
    LMS 8.1.x on Odroid-C4 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 5xBoom, 2xDuet, 1xTouch, 1xSB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, RivaArena 1 & 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •