Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 22 of 25 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 211 to 220 of 241

Thread: Deezer Plugin

  1. #211
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by Paul Webster View Post
    Do you have a paid-for account with Deezer?
    Yes Of course. And I registered Deezer on mysqueezebox.com account.

  2. #212
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by mathojojo View Post
    Yes Of course. And I registered Deezer on mysqueezebox.com account.
    OK, I finally fixed it on Mysqueezebox.com :

    1 - Deleted my deezer account
    2 - Re-created it with username and password to connect Deezer

    Then everything was back again on the LMS Deezer plugin !!!

    Name:  LMS-Deezer_fixed.png
Views: 100
Size:  105.8 KB

    Thank you for your help, your message gave me the idea to delete/recreate my account on MS.com

  3. #213
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    15
    Hi,

    when I play an album or a playlist I get FLAC streaming which is fine. But this does not work with radio stations. Example: Deezer -> Stilrichtungen (Genres?) -> Pop -> Radio -> Choose one. Then it says "320k CBR MP3" within the player. Is this a known limitation?
    8.3.0 Nightly on RPi4
    Control: Web-GUI/MaterialSkin

    Living Room: RPi4, HifiBerry DAC2 Pro, wavemaster TWO NEO
    Kitchen: RPi4, HifiBerry DAC2 Pro, wavemaster CUBE MINI NEO
    Bedroom: RPi4, HifiBerry DAC2 Pro, wavemaster CUBE MINI NEO

  4. #214
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Germany
    Posts
    44
    Sorry, to ask again, but does nobody else has the problem with playlists that I cannot access the playlist from Deezer and only get the error message " An error has ocurred"?
    The 2nd thing I have observed is that I get everything in PCM- FLAC format, even I have standard premium account. Or have they changed their standard format to FLAC?
    Thanks for our help!

  5. #215
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,723

    Deezer Plugin

    > when I play an album or a playlist I get FLAC streaming which is fine.
    > But this does not work with radio stations. Example: Deezer ->
    > Stilrichtungen (Genres?) -> Pop -> Radio -> Choose one. Then it says
    > "320k CBR MP3" within the player. Is this a known limitation?


    Hmm... I've seen another similar report or two before. But I thought I
    had fixed this a few months ago. Does this happen 100% of the time?
    Would the same happen if you played a mix from eg. a search?

  6. #216
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,723

    Deezer Plugin

    > Sorry, to ask again, but does nobody else has the problem with playlists
    > that I cannot access the playlist from Deezer and only get the error
    > message " An error has ocurred"?


    Could you please check your server.log for more information about Deezer
    problems?

    > The 2nd thing I have observed is that I get everything in PCM- FLAC
    > format, even I have standard premium account. Or have they changed their
    > standard format to FLAC?


    Yes, FLAC is now their standard format.

  7. #217
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > when I play an album or a playlist I get FLAC streaming which is fine.
    > But this does not work with radio stations. Example: Deezer ->
    > Stilrichtungen (Genres?) -> Pop -> Radio -> Choose one. Then it says
    > "320k CBR MP3" within the player. Is this a known limitation?


    Hmm... I've seen another similar report or two before. But I thought I
    had fixed this a few months ago. Does this happen 100% of the time?
    Would the same happen if you played a mix from eg. a search?
    It seems to happen 100% of the time.

    Just tried:
    - Start a radio like mentioned above - MP3
    - Searched for an artist and started the smart radio - MP3
    - Started an album by the same artist - FLAC

    EDIT: Even my flow is MP3 and has definately been FLAC before.

    Is this reproducible? Can I help with my logs?
    Last edited by Michael83; 2022-05-29 at 00:39.
    8.3.0 Nightly on RPi4
    Control: Web-GUI/MaterialSkin

    Living Room: RPi4, HifiBerry DAC2 Pro, wavemaster TWO NEO
    Kitchen: RPi4, HifiBerry DAC2 Pro, wavemaster CUBE MINI NEO
    Bedroom: RPi4, HifiBerry DAC2 Pro, wavemaster CUBE MINI NEO

  8. #218
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,723

    Deezer Plugin

    > It seems to happen 100% of the time.

    Could you please check what the "latestFormat" in your server.prefs file
    would be?

    > Just tried:
    > - Start a radio like mentioned above - MP3
    > - Searched for an artist and started the smart radio - MP3


    I'm wondering whether the actual format would indeed be MP3, or whether
    this is just a metadata problem.

  9. #219
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > It seems to happen 100% of the time.

    Could you please check what the "latestFormat" in your server.prefs file
    would be?

    > Just tried:
    > - Start a radio like mentioned above - MP3
    > - Searched for an artist and started the smart radio - MP3


    I'm wondering whether the actual format would indeed be MP3, or whether
    this is just a metadata problem.
    After playing an album track:
    Code:
    latestFormat: flac
    After playing my flow:
    Code:
    latestFormat: mp3
    8.3.0 Nightly on RPi4
    Control: Web-GUI/MaterialSkin

    Living Room: RPi4, HifiBerry DAC2 Pro, wavemaster TWO NEO
    Kitchen: RPi4, HifiBerry DAC2 Pro, wavemaster CUBE MINI NEO
    Bedroom: RPi4, HifiBerry DAC2 Pro, wavemaster CUBE MINI NEO

  10. #220
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Germany
    Posts
    44
    I have no error messages about Deezer plugin within my Server Log-files. Maybe my playlist files cannot be read from LMS anymore? I am really confused now. The only thing I remember that I have copied some playlists with Soundizz from
    Spotify to Deezer. Could that procedure caused these error messages? I have deleted these playlists but no change.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •