Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 268 of 286 FirstFirst ... 168218258266267268269270278 ... LastLast
Results 2,671 to 2,680 of 2858
  1. #2671
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Silicon Valley
    Posts
    581

    UPnPBridge Warnings

    I noticed when I open the UPnPBridge plugin settings, and select my running player, (BubbleUPnP,) in order to change some defaults - I am getting the following "errors" in the log:


    Code:
    [20-01-14 14:00:50.1362] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:00:50.1360] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 110.
    [20-01-14 14:00:50.1366] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:00:50.1365] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 122.
    [20-01-14 14:00:50.1376] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:00:50.1375] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 191.
    [20-01-14 14:00:50.1387] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:00:50.1386] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 252.
    [20-01-14 14:00:50.1392] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:00:50.1391] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 263.
    [20-01-14 14:00:50.1394] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:00:50.1393] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 269.
    [20-01-14 14:00:50.1398] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:00:50.1398] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 277.
    [20-01-14 14:00:50.1401] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:00:50.1400] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 283.
    [20-01-14 14:00:50.1403] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:00:50.1402] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 294.
    [20-01-14 14:01:23.2922] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:01:23.2919] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 110.
    [20-01-14 14:01:23.2930] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:01:23.2928] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 122.
    [20-01-14 14:01:23.2949] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:01:23.2947] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 191.
    [20-01-14 14:01:23.2970] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:01:23.2969] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 252.
    [20-01-14 14:01:23.2979] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:01:23.2978] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 263.
    [20-01-14 14:01:23.2984] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:01:23.2983] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 269.
    [20-01-14 14:01:23.2993] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:01:23.2991] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 277.
    [20-01-14 14:01:23.2996] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:01:23.2995] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 283.
    [20-01-14 14:01:23.3000] Slim::Utils::Misc::msg (1256) Warning: [14:01:23.2999] Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /home/user/build/slimserver-master/Cache/InstalledPlugins/Plugins/UPnPBridge/HTML/EN/plugins/UPnPBridge/settings/basic.html line 294.
    Streaming to my UPnP renderer is working however, so this probably isn't terribly serious.
    Living Room: SB Touch + DIY PSU > CI Audio VDA.2 DAC + VAC.1 PSU > VRX.1 cables > Emotiva XSP-1 Gen 2 preamp + XPA-DR2 amp > Blue Jeans cables > B&W 804 speakers
    Laptop: System76 Galago + Ubuntu 16.04 + Squeezelite + Vivaldi/Material Skin > Emotiva Little Ego DAC > Grado PS500 headphones
    Phone: Pixel 3a Phone + SB Player + Material web app > Bluetooth > Bose SoundLink Revolve
    Server: Puget Systems Serenity + Ubuntu 18.04 + LMS 8.0
    Music: Personal FLAC, Radio Paradise FLAC, Qobuz, Spotify

  2. #2672
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by redninja View Post
    Play 1..

    Had to, to get it to work.. never had any issues previously.. been using it for years, with 2 Play 1''s and Sub in my dining room..

    Something changed with your last update ?

    I have Playbar with the IKEA bookends and also a Sonos Move.. I changed for all them to.. though I didn't see if this issue is the same with those devices

    Will test later and report back
    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    No you should not have to set anything with Sonos, all defaults work. What model is that?
    Just tested against the Sonos Move and the Play 1

    HTTP mode - fixed, Gapless - Force, Seek on resume - NO required to play the next track automatically in a playlist

    like I say this has never been an issue in previous versions of your plug in..


    Its actually only Gapless changing to force that is required.. http mode I changed to fixed to allow the time remaining bar to be more accurate..
    Last edited by redninja; 2020-01-19 at 06:01.

  3. #2673
    Senior Member dolodobendan's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Braunschweig, Germany
    Posts
    1,225
    I cannot find this plugin or any of your plugins in "Plugins / 3rd party plugins" any longer (neither on my regular LMS nor on my test LMS). I thought that maybe the update to 7.9.3 might have caused this, but the test LMS still is 7.9.2. Any idea?
    QLMS 8.0.0@2.21 x64 (digimaster) with perl 5.30.1 / QNAP 469L QTS 4.3.4

  4. #2674
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    3,048
    Quote Originally Posted by dolodobendan View Post
    I cannot find this plugin or any of your plugins in "Plugins / 3rd party plugins" any longer (neither on my regular LMS nor on my test LMS). I thought that maybe the update to 7.9.3 might have caused this, but the test LMS still is 7.9.2. Any idea?
    I'm now on 7.9.3 and I got updates to this and other plugins today.
    LMS 7.9.3 on PC, Xubuntu 18.04, FLACs 16->24 bit, 44.1->192kbps. 2 Touchs & EDO.
    LMS plugin UPnP/DLNA Bridge to MF M1 CLiC (A308CR amp & ESLs) & Marantz CR603 UPnP renderers.
    Also Minimserver & Upplay to same & to upmpdcli/mpd PC renderers.
    Squeezelite to Meridian USB Explorer DAC to PC speakers/headphones.
    Wireless Xubuntu 18.04 laptop firefox/upplay or Android 'phone with Squeeze-Commander/BubbleUPnP controls LMS/Minimserver.

  5. #2675
    Senior Member dolodobendan's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Braunschweig, Germany
    Posts
    1,225
    Quote Originally Posted by PasTim View Post
    I'm now on 7.9.3 and I got updates to this and other plugins today.
    But those are installed plugins. I see them, too. But I don't have UPnPBridge installed right now (because I use Philippe's AirPlay Bridge) and I cannot find it in Settings / Plugins any longer.
    QLMS 8.0.0@2.21 x64 (digimaster) with perl 5.30.1 / QNAP 469L QTS 4.3.4

  6. #2676
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    3,048
    Quote Originally Posted by dolodobendan View Post
    But those are installed plugins. I see them, too. But I don't have UPnPBridge installed right now (because I use Philippe's AirPlay Bridge) and I cannot find it in Settings / Plugins any longer.
    I use the version from http://downloads.sourceforge.net/pro...44/repo-sf.xml
    LMS 7.9.3 on PC, Xubuntu 18.04, FLACs 16->24 bit, 44.1->192kbps. 2 Touchs & EDO.
    LMS plugin UPnP/DLNA Bridge to MF M1 CLiC (A308CR amp & ESLs) & Marantz CR603 UPnP renderers.
    Also Minimserver & Upplay to same & to upmpdcli/mpd PC renderers.
    Squeezelite to Meridian USB Explorer DAC to PC speakers/headphones.
    Wireless Xubuntu 18.04 laptop firefox/upplay or Android 'phone with Squeeze-Commander/BubbleUPnP controls LMS/Minimserver.

  7. #2677
    Senior Member dolodobendan's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Braunschweig, Germany
    Posts
    1,225
    Quote Originally Posted by PasTim View Post
    I never had to manually add a repo. That's why I'm asking if anything has changed over the last couple of weeks.
    QLMS 8.0.0@2.21 x64 (digimaster) with perl 5.30.1 / QNAP 469L QTS 4.3.4

  8. #2678
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4,420
    Quote Originally Posted by dolodobendan View Post
    I never had to manually add a repo. That's why I'm asking if anything has changed over the last couple of weeks.
    Last time I looked the YouTube plugin wasn't showing up in third party plugins either.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  9. #2679
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    141

    Philippe_44 plugins are missing - repo broken??

    @philippe_44 Seems like something is up with your excellent plugin repo. Did a fresh install of LMS 7.9.3 and 8.0 and none of your plugins seems to be showing up. Can you confirm the repo is working properly? If it's broken can you provide a link to the plugins themselves in particular castbridge and upnpbridge. Thanks, Ynot.
    Software - Logitech Media Server Version: 8.0 (Docker), Home Assistant 0.105.5, DialogFlow - V.2 API, LMS Controls App - Voice Control of LMS, OpenMediaVault 5.2
    Add-ons - Spotty, UPnP / DLNA Bridge, Cast Bridge,
    Players - Sonos, UPnP, PI3 - PI Core Player 3.5.0 with IQAudio TopHat, Android- SB Player with Viper4Android Convolution Engine, GoogleHome and Google Minis
    Hardware - HP Desktop - i7-3.4Ghz, 4GB Ram, 6TB storage, Debian

  10. #2680
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    5,845
    Quote Originally Posted by ynot1234567890 View Post
    @philippe_44 Seems like something is up with your excellent plugin repo. Did a fresh install of LMS 7.9.3 and 8.0 and none of your plugins seems to be showing up. Can you confirm the repo is working properly? If it's broken can you provide a link to the plugins themselves in particular castbridge and upnpbridge. Thanks, Ynot.
    The only issue I was able to find was with the YT plugin
    LMS 7.9 on Pi 3B+ & Odroid-C2 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, Riva 1 & 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •