Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 314 of 317 FirstFirst ... 214264304312313314315316 ... LastLast
Results 3,131 to 3,140 of 3163
  1. #3131

    BBC Live Streams

    Hello Philippe,

    Have there been any recent changes in the bridge that might cause BBC radio streams (BBC Sounds plugin) to stop a few seconds before the end of a programme?
    I think I've tried all combinations of mode, gapless and seek on resume, but no longer get playback to continue through to the next programme.

    https://forums.slimdevices.com/showt...=1#post1011549

    Code:
    [15:57:14.588106] _SyncNotifState:671 LUMIN T2:LUMIN: uPNP playing
    [15:57:14.590039] sendSTAT:169 [0x100928400]: STAT:[STMs] msplayed 0
    [15:59:50.746122] output_http_thread:289 [0x100928400]: draining (6968995 bytes)
    [15:59:50.805287] output_http_thread:241 [0x100928400]: self-exit 
    [15:59:50.805634] output_http_thread:372 [0x100928400]: end thread 0 (6968995 bytes)
    [16:00:06.129025] _SyncNotifState:643 [0x1009aeab0]: uPNP stop
    [16:00:06.129309] slimproto_run:752 [0x100928400]: Track shorter than expected (172000/0)
    [16:00:06.129354] sendSTAT:169 [0x100928400]: STAT:[STMu] msplayed 172000
    [16:00:06.129429] sendSTAT:169 [0x100928400]: STAT:[STMd] msplayed 172000
    Thanks, Simon.

  2. #3132
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    There is an extra white space in the "ProtocolInfo" CSV field which I'm not sure is authorized by the standard and this is the first player to do that anyway. I've uploaded a new version.
    nice,I had download 1.49.8 version, looks it can work.

    But I still found some errors occur period.
    test.zip this is the full log with -d all=debug.

    [21:35:03.936816] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4189 bytes
    [21:35:03.939543] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4389 bytes
    [21:35:03.941365] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4235 bytes
    [21:35:03.941679] read_line:594 disconnected on the other end 13
    [21:35:03.941719] handle_http:462 [0xbb9f80]: http parsing error (null)
    [21:35:03.941740] output_http_thread:192 [0xbb9f80]: HTTP close 13 (bytes 65536) (n:1 res:0)
    [21:35:03.943373] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4429 bytes
    [21:35:03.945502] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4416 bytes
    [21:35:03.947576] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4392 bytes
    [21:35:03.948457] output_http_thread:140 [0xbb9f80]: got HTTP connection 13
    [21:35:03.949452] handle_http:467 [0xbb9f80]: received GET /bridge-1.flac HTTP/1.1
    [21:35:03.949509] handle_http:470 [0xbb9f80]: HTTP headers
    Host: 192.168.1.100:44560
    Accept: */*
    Connection: Upgrade, HTTP2-Settings
    Upgrade: h2c
    HTTP2-Settings: AAMAAABkAAQCAAAAAAIAAAAA

    [21:35:03.949543] handle_http:534 [0xbb9f80]: re-opening a connection at 65536
    [21:35:03.949620] handle_http:552 [0xbb9f80]: responding:
    HTTP/1.1 200 OK
    Server: squeezebox-bridge
    Connection: close
    Content-Type: audio/flac
    Transfer-Encoding: chunked

  3. #3133
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by hjianhao View Post
    nice,I had download 1.49.8 version, looks it can work.

    But I still found some errors occur period.
    test.zip this is the full log with -d all=debug.

    [21:35:03.936816] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4189 bytes
    [21:35:03.939543] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4389 bytes
    [21:35:03.941365] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4235 bytes
    [21:35:03.941679] read_line:594 disconnected on the other end 13
    [21:35:03.941719] handle_http:462 [0xbb9f80]: http parsing error (null)
    [21:35:03.941740] output_http_thread:192 [0xbb9f80]: HTTP close 13 (bytes 65536) (n:1 res:0)
    [21:35:03.943373] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4429 bytes
    [21:35:03.945502] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4416 bytes
    [21:35:03.947576] stream_thread:436 [0xbb9f80] streambuf read 4392 bytes
    [21:35:03.948457] output_http_thread:140 [0xbb9f80]: got HTTP connection 13
    [21:35:03.949452] handle_http:467 [0xbb9f80]: received GET /bridge-1.flac HTTP/1.1
    [21:35:03.949509] handle_http:470 [0xbb9f80]: HTTP headers
    Host: 192.168.1.100:44560
    Accept: */*
    Connection: Upgrade, HTTP2-Settings
    Upgrade: h2c
    HTTP2-Settings: AAMAAABkAAQCAAAAAAIAAAAA

    [21:35:03.949543] handle_http:534 [0xbb9f80]: re-opening a connection at 65536
    [21:35:03.949620] handle_http:552 [0xbb9f80]: responding:
    HTTP/1.1 200 OK
    Server: squeezebox-bridge
    Connection: close
    Content-Type: audio/flac
    Transfer-Encoding: chunked

    the other problem: when finished one track, it stopped. got the following logs :

    [21:54:35.271061] handle_http:462 [0xbbe340]: http parsing error (null)
    [21:54:35.271104] output_http_thread:192 [0xbbe340]: HTTP close 13 (bytes 65536) (n:1 res:0)
    [21:54:35.283901] output_http_thread:140 [0xbbe340]: got HTTP connection 13
    [21:54:35.284183] handle_http:467 [0xbbe340]: received GET /bridge-2.flac HTTP/1.1
    [21:54:35.284210] handle_http:470 [0xbbe340]: HTTP headers
    Host: 192.168.1.100:45155
    Accept: */*
    Connection: Upgrade, HTTP2-Settings
    Upgrade: h2c
    HTTP2-Settings: AAMAAABkAAQCAAAAAAIAAAAA

    [21:54:35.284235] handle_http:534 [0xbbe340]: re-opening a connection at 65536
    [21:54:35.284276] handle_http:552 [0xbbe340]: responding:
    HTTP/1.1 200 OK
    Server: squeezebox-bridge
    Connection: close
    Content-Type: audio/flac
    Transfer-Encoding: chunked


    [21:54:35.658270] read_line:589 fd: 13 read error: 104 Connection reset by peer
    [21:54:35.658329] http_parse:513 cannot read method
    [21:54:35.658352] handle_http:462 [0xbbe340]: http parsing error (null)
    [21:54:35.658369] output_http_thread:192 [0xbbe340]: HTTP close 13 (bytes 1468428) (n:1 res:0)
    [21:54:40.487267] _SyncNotifState:679 HUAWEI Sound-0286: uPNP pause
    [21:54:40.487335] sq_notify:631 [0xbbe340] unsollicited pause

  4. #3134
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    6,953
    Quote Originally Posted by hjianhao View Post
    the other problem: when finished one track, it stopped. got the following logs :

    [21:54:35.271061] handle_http:462 [0xbbe340]: http parsing error (null)
    [21:54:35.271104] output_http_thread:192 [0xbbe340]: HTTP close 13 (bytes 65536) (n:1 res:0)
    [21:54:35.283901] output_http_thread:140 [0xbbe340]: got HTTP connection 13
    [21:54:35.284183] handle_http:467 [0xbbe340]: received GET /bridge-2.flac HTTP/1.1
    [21:54:35.284210] handle_http:470 [0xbbe340]: HTTP headers
    Host: 192.168.1.100:45155
    Accept: */*
    Connection: Upgrade, HTTP2-Settings
    Upgrade: h2c
    HTTP2-Settings: AAMAAABkAAQCAAAAAAIAAAAA

    [21:54:35.284235] handle_http:534 [0xbbe340]: re-opening a connection at 65536
    [21:54:35.284276] handle_http:552 [0xbbe340]: responding:
    HTTP/1.1 200 OK
    Server: squeezebox-bridge
    Connection: close
    Content-Type: audio/flac
    Transfer-Encoding: chunked


    [21:54:35.658270] read_line:589 fd: 13 read error: 104 Connection reset by peer
    [21:54:35.658329] http_parse:513 cannot read method
    [21:54:35.658352] handle_http:462 [0xbbe340]: http parsing error (null)
    [21:54:35.658369] output_http_thread:192 [0xbbe340]: HTTP close 13 (bytes 1468428) (n:1 res:0)
    [21:54:40.487267] _SyncNotifState:679 HUAWEI Sound-0286: uPNP pause
    [21:54:40.487335] sq_notify:631 [0xbbe340] unsollicited pause
    Try to move stream_length to -1 or -2 (or set it to any large number like 3000000000)
    LMS 8.2 on Odroid-C4 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 5xBoom, 2xDuet, 1xTouch, 1xSB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, RivaArena 1 & 3

  5. #3135
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    6,953
    Quote Originally Posted by simoh View Post
    Hello Philippe,

    Have there been any recent changes in the bridge that might cause BBC radio streams (BBC Sounds plugin) to stop a few seconds before the end of a programme?
    I think I've tried all combinations of mode, gapless and seek on resume, but no longer get playback to continue through to the next programme.

    https://forums.slimdevices.com/showt...=1#post1011549

    Code:
    [15:57:14.588106] _SyncNotifState:671 LUMIN T2:LUMIN: uPNP playing
    [15:57:14.590039] sendSTAT:169 [0x100928400]: STAT:[STMs] msplayed 0
    [15:59:50.746122] output_http_thread:289 [0x100928400]: draining (6968995 bytes)
    [15:59:50.805287] output_http_thread:241 [0x100928400]: self-exit 
    [15:59:50.805634] output_http_thread:372 [0x100928400]: end thread 0 (6968995 bytes)
    [16:00:06.129025] _SyncNotifState:643 [0x1009aeab0]: uPNP stop
    [16:00:06.129309] slimproto_run:752 [0x100928400]: Track shorter than expected (172000/0)
    [16:00:06.129354] sendSTAT:169 [0x100928400]: STAT:[STMu] msplayed 172000
    [16:00:06.129429] sendSTAT:169 [0x100928400]: STAT:[STMd] msplayed 172000
    Thanks, Simon.
    Not to my knowledge, but send a complete bridge log and I'll see if there is something noticeable.
    LMS 8.2 on Odroid-C4 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 5xBoom, 2xDuet, 1xTouch, 1xSB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, RivaArena 1 & 3

  6. #3136
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    6,613
    Quote Originally Posted by sachadog View Post
    Hi Philippe,

    Believe me I am reading your posts and I've tried all ways to get this system working. If I "apply" the settings prior to music replay, the system will not work. The player goes into Pause mode and I have to reset it. It's as though, the WiFi signal contains a command that the player sees as to go into "Pause". This goes for ANY of my WiFi players (incl. WiFi Radio's and wireless Speakers). They all stop replay if the setting "Apply" is used, either on the bridge settings or on control panel. If it was only the Cambridge Audio CXNv2, I would have concluded it was not compatible with its operating system.

    I pressed apply during playback as part of testing different browsers and different actions. There's no difference between browsers, they don't seem to interfere with any replay actions.

    The only sure way I get the system to work, with artwork and in Flac is to not press apply at any stage whatsoever. Which means I lose the settings everytime the computer is closed down. I then get track by track playback, which is fine, it's better than nothing at all. The same applies to my WiFi radios which have colour screens and of course the wireless speakers just stop replay. I am able to see, via an App, what signal the wireless speakers are receiving.

    Unless someone comes up with a bright idea, I don't see a way of getting the system to work using the apply button. At the end of the day we all want the system to work.
    I just tried using flow mode to play to my TV and it works. Cross-fade also works. As noted in other posts there is no artwork in flow mode.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  7. #3137
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    6,953
    Quote Originally Posted by sachadog View Post
    Hi Philippe,

    Believe me I am reading your posts and I've tried all ways to get this system working. If I "apply" the settings prior to music replay, the system will not work. The player goes into Pause mode and I have to reset it. It's as though, the WiFi signal contains a command that the player sees as to go into "Pause". This goes for ANY of my WiFi players (incl. WiFi Radio's and wireless Speakers). They all stop replay if the setting "Apply" is used, either on the bridge settings or on control panel. If it was only the Cambridge Audio CXNv2, I would have concluded it was not compatible with its operating system.
    That does not make sense. Clicking 'apply' when the player does nothing will not cause any harm. The bridge will restart, detect the player and it will re-appear in LMS, but setting parameters like transcode and flow will not change anything at this point. Then, when you try to play a track from LMS, this is where problems can happen, I agree. But if they appear *just when you change mode from thru to flac with flow and click apply* then it means you are clicking while the player is playing something.
    I pressed apply during playback as part of testing different browsers and different actions. There's no difference between browsers, they don't seem to interfere with any replay actions.
    Well, as I said multiple times: do NOT do that!
    The only sure way I get the system to work, with artwork and in Flac is to not press apply at any stage whatsoever. Which means I lose the settings everytime the computer is closed down. I then get track by track playback, which is fine, it's better than nothing at all. The same applies to my WiFi radios which have colour screens and of course the wireless speakers just stop replay. I am able to see, via an App, what signal the wireless speakers are receiving.
    No please, please, please, if you change parameters and don't click apply, you have not changed anything - they are not taken into account at all, it is useless! Leave parameters as they are then, because just changing them and not clicking apply does NOTHING. You don't "lose" them after reboot because you have never (ever) used them
    Unless someone comes up with a bright idea, I don't see a way of getting the system to work using the apply button. At the end of the day we all want the system to work.
    Again and again, there is no point changing parameters if you don't apply them. IT DOES NOT DO ANYTHING, LEAVE THEM AS THEY ARE THEN
    Last edited by philippe_44; 2021-03-02 at 19:14.
    LMS 8.2 on Odroid-C4 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 5xBoom, 2xDuet, 1xTouch, 1xSB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, RivaArena 1 & 3

  8. #3138
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Cornwall UK
    Posts
    171

    LMS On Third Party Players Using The UPnP Bridge

    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    That does not make sense. Clicking 'apply' when the player does nothing will not cause any harm. The bridge will restart, detect the player and it will re-appear in LMS, but setting parameters like transcode and flow will not change anything at this point. Then, when you try to play a track from LMS, this is where problems can happen, I agree. But if they appear *just when you change mode from thru to flac with flow and click apply* then it means you are clicking while the player is playing something.

    Well, as I said multiple times: do NOT do that!

    No please, please, please, if you change parameters and don't click apply, you have not changed anything - they are not taken into account at all, it is useless! Leave parameters as they are then, because just changing them and not clicking apply does NOTHING. You don't "lose" them after reboot because you have never (ever) used them

    Again and again, there is no point changing parameters if you don't apply them. IT DOES NOT DO ANYTHING, LEAVE THEM AS THEY ARE THEN
    Hi Philippe,

    I sense your exasperation. Trust me, mine is near breaking point!

    I have read and copied your posts to use as an aide memoire. I have followed those instructions.

    I have set the bridge up, according to your instructions. In it's basic form, it works on my WiFi system and plays to my HiFi via the Cambridge Audio CXNv2. It also plays to my Roberts Radios (internet radios) and wireless speakers.

    However, if I use the Apply button for the settings, it plays to none of my equipment. In saying that, the system actively tries to play and it goes into Pause. But something makes the setup unstable and it comes back each time to when I press the

    Apply button, be it on the settings or on the LMS Control Panel. I have tried the Apply button, prior to playing music and against your advice, whilst it was playing. I get the same result, either silence or stuttering sound for a few seconds and then

    Pause and no sound.

    I will continue to use the system without using the Apply button. At least then I get music, in flac mode, with artwork, that plays track on track with minimal silence between each track.

    I thank you for your patience, but the system I have just will not operate other than in it's basic form, without flow or crossfade etc. I don't know why. I have tried over and over again.

  9. #3139
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    6,953
    Quote Originally Posted by sachadog View Post
    Hi Philippe,

    I sense your exasperation. Trust me, mine is near breaking point!

    I have read and copied your posts to use as an aide memoire. I have followed those instructions.

    I have set the bridge up, according to your instructions. In it's basic form, it works on my WiFi system and plays to my HiFi via the Cambridge Audio CXNv2. It also plays to my Roberts Radios (internet radios) and wireless speakers.

    However, if I use the Apply button for the settings, it plays to none of my equipment. In saying that, the system actively tries to play and it goes into Pause. But something makes the setup unstable and it comes back each time to when I press the

    Apply button, be it on the settings or on the LMS Control Panel. I have tried the Apply button, prior to playing music and against your advice, whilst it was playing. I get the same result, either silence or stuttering sound for a few seconds and then

    Pause and no sound.

    I will continue to use the system without using the Apply button. At least then I get music, in flac mode, with artwork, that plays track on track with minimal silence between each track.

    I thank you for your patience, but the system I have just will not operate other than in it's basic form, without flow or crossfade etc. I don't know why. I have tried over and over again.
    Yes, I don't know what to add at this point. Just run with default parameters and ignore the whole settings things then. There is no point changing any of them if they can't be applied
    LMS 8.2 on Odroid-C4 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 5xBoom, 2xDuet, 1xTouch, 1xSB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, RivaArena 1 & 3

  10. #3140
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    3

    Hegel H160+Bridge

    Dear Philippe,
    Thank you for your help and support on your amazing product. I do use my Hegel H160 amp with LMS 8.1.1 installed on MacOS 10.15 with bridge 1.49.7. I use iPeng and mConnect for control and like a another guy Danielpugh also have problems with pause in iPeng. Once I pause a track and push play, it might restart well from the same point but sometimes volume drops and/or track might start form the beginning. You've shared with Danielpugh some special version of bridge for Windows which worked nice with H160 and pauses. Do you have such version for MacOS platform?
    When I use mConnect in addition to the pause issue there is no gapless (gapless is on in mConnect), any ideas?

    Thanks in advance!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •