Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 16 of 92 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast
Results 151 to 160 of 915
  1. #151
    Senior Member pinkdot's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,130
    Quote Originally Posted by VSMI View Post
    If this does not work, how do you rollback to Synology's LMS 7.7.3?
    Although I recommend to remove all running installations of LMS before installing LmsRepack,
    you could try to install LmsRepack alongside the official Synology package. It might work. Both installations are installed in seperate folders. So you could test if everything, like ITunes, will work.


    To do this: stop the Logitech Media Server 7.7.3 in the Package Center first! After this, install LmsRepack and test everything you want.

    To be on the safe side: make a back up of 7.7.3:

    Use ssh or telnet to get into your nas.
    The two direcorties which need to be copied are:
    Code:
    /volume1/@appstore/SqueezeCenter/prefs
    /volume1/@appstore/SqueezeCenter/Cache
    To copy these folders to your public share:

    Code:
    cp -r /volume1/@appstore/SqueezeCenter/prefs /volume1/public
    cp -r /volume1/@appstore/SqueezeCenter/Cache /volume1/public
    If everything goes wrong:
    To restore your 7.7.3 prefs:
    Before installing the official Synology Logitech Media Server 7.7.3:
    Code:
    cp -r /volume1/public/prefs /volume1/@appstore/SqueezeCenter
    cp -r /volume1/public/Cache /volume1/@appstore/SqueezeCenter
    Last edited by pinkdot; 2015-06-27 at 09:55.
    -DS718+, RPI 2 (Spotifyd/myMPD), Aune S6 - Exposure 3010S2 - PMC FB1i-s
    -LmsUpdate - Updated and Cleaned up Logitech Media Server 7.9.2 for Synology.

  2. #152
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Toronto, CA
    Posts
    24
    Pinkdot,

    Did you mean "Before starting the official Synology Logitech Media Server 7.7.3", as you did not suggest uninstalling it in the first place?

    From what you are saying it appears to me that another way of doing this could be:
    1. Make copy of two LMS7.7.3 folders
    2. Uninstall LMS7.7.3
    3. Restart NAS
    4. Install LMS7.9 ... and hopefully we do not have to go back ti LMS7.7.3, and we delete copies of LMS7.7.3 settings


    If it goes wrong:
    • Uninstall LMS7.9
    • Restart NAS
    • Install LMS7.7.3
    • Restore copied LMS7.7.3 settings (Will this work? Or, first restore settings and then install LMS7.7.3? Will this work if directory "SqueezeCenter" was deleted during uninstall?)


    Regards,
    VSMI
    -Logitech Media Server Version: 7.9.0 - 161.1068
    -Synology DS1512+ INTEL Atom D2700 3GB Ram;DSM 6.0.2-8451 Update 7
    -2x Squeezebox Touch
    -2x Squeezebox Duet
    -iTunes 12.5.4.42 library (using Logitech iTunes Integration plugin)
    -iPeng 9.2.1
    -Spotify (v2.3.9) plugin by Triode

  3. #153
    Senior Member pinkdot's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,130
    Hi VSMI,

    Sorry if I was unclear:

    I asume you have Logitech Media Server 7.7.3 installed:
    (Backup your prefs of LMS 7.7.3 first)
    (All stop/start and install/remove actions are carried out in the package center)

    • Stop Logitech Media Server 7.7.3 in the Package Center
    • Install LmsRepack
    • Start LmsRepack, DON'T START LMS 7.7.3 AGAIN!
    • Test anything you want to test in LmsRepack


    If anything goes wrong:
    • Uninstall LmsRepack
    • Start LMS 7.7.3
    • If anything went wrong.
    • Stop LMS 7.7.3
    • restore your backuped files
    • Start LMS 7.7.3
    -DS718+, RPI 2 (Spotifyd/myMPD), Aune S6 - Exposure 3010S2 - PMC FB1i-s
    -LmsUpdate - Updated and Cleaned up Logitech Media Server 7.9.2 for Synology.

  4. #154
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Toronto, CA
    Posts
    24
    Pinkdot,

    I tried to copy setting but i get permission denied:

    DiskStation> cp -r /volume1/@appstore/SqueezeCenter/prefs /volume1/public
    cp: can't create directory '/volume1/public': Permission denied

    I am logged in as administrator. What is the issue here?

    Regards,
    VSMI
    -Logitech Media Server Version: 7.9.0 - 161.1068
    -Synology DS1512+ INTEL Atom D2700 3GB Ram;DSM 6.0.2-8451 Update 7
    -2x Squeezebox Touch
    -2x Squeezebox Duet
    -iTunes 12.5.4.42 library (using Logitech iTunes Integration plugin)
    -iPeng 9.2.1
    -Spotify (v2.3.9) plugin by Triode

  5. #155
    Senior Member pinkdot's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,130
    Quote Originally Posted by VSMI View Post
    Pinkdot,

    I tried to copy setting but i get permission denied:

    I am logged in as administrator. What is the issue here?

    Regards,
    VSMI
    You have to login as 'root', not as 'admin'.
    ... and use the admin password.

    Please try again.

    Greetings,

    Martin
    -DS718+, RPI 2 (Spotifyd/myMPD), Aune S6 - Exposure 3010S2 - PMC FB1i-s
    -LmsUpdate - Updated and Cleaned up Logitech Media Server 7.9.2 for Synology.

  6. #156
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Toronto, CA
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by pinkdot View Post
    You have to login as 'root', not as 'admin'.
    ... and use the admin password.

    Please try again.

    Greetings,

    Martin
    I did it with the help of my UNIX-knowing wife. So then I initiated installation of LMS7.9 and i got "Failed to install". So, maybe i need to uninstall LMS7.7.3 and restart NAS?

    UPDATE: Installed, and currently scanning iTunes library. Fingers crossed...

    Regards,
    VSMI
    Last edited by VSMI; 2015-06-27 at 15:05.
    -Logitech Media Server Version: 7.9.0 - 161.1068
    -Synology DS1512+ INTEL Atom D2700 3GB Ram;DSM 6.0.2-8451 Update 7
    -2x Squeezebox Touch
    -2x Squeezebox Duet
    -iTunes 12.5.4.42 library (using Logitech iTunes Integration plugin)
    -iPeng 9.2.1
    -Spotify (v2.3.9) plugin by Triode

  7. #157
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    1

    Thanks for the update

    i did it for my Synology DS215j
    i deinstalled the old one and do it via allow third party updates etc.
    The paket source was the pinkdot thing and the update was shown directly.
    Allthough i did not restart the Diskstation i installed the update without problem.
    Nearly everything was fine - even i can play dsf Files now !
    The only thing i had to mention on ipeng was that sometimes the covers don't show. In the folder list yes but on the single file view on ipeng not.
    i don't know if this is new because my ipad is gone with my wife to holliday - and so i have to handle my whole thing with the iphone (argh).
    And for ipad i handle the covers with 700px in square. Maybe some of them are (all are under 200k) to big for ipeng.

    Thanks alot because it seems to be more stable than the 7.73. I sometimes have on the newest offical one on HD flac breaks (24/192).

  8. #158
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Toronto, CA
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by VSMI View Post
    I did it with the help of my UNIX-knowing wife. So then I initiated installation of LMS7.9 and i got "Failed to install". So, maybe i need to uninstall LMS7.7.3 and restart NAS?

    UPDATE: Installed, and currently scanning iTunes library. Fingers crossed...

    Regards,
    VSMI
    Pinkdot,

    All is working well! No issues with iTunes and Spotify by Triode plugins. So, I guess, now we know that Synology's LMS and your LMS can be both installed. I still have to configure my two Duos and fine-tune LMS settings, but it looks that the scariest part is behind me.

    Thank you very much, again...

    Regards,
    VSMI
    -Logitech Media Server Version: 7.9.0 - 161.1068
    -Synology DS1512+ INTEL Atom D2700 3GB Ram;DSM 6.0.2-8451 Update 7
    -2x Squeezebox Touch
    -2x Squeezebox Duet
    -iTunes 12.5.4.42 library (using Logitech iTunes Integration plugin)
    -iPeng 9.2.1
    -Spotify (v2.3.9) plugin by Triode

  9. #159
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    43

    Windows SqueezePlay working?

    Hi,

    I just wondered if anyone has tried Windows Squeezeplay (7.8.0r539) and it's worked OK?

    I'm currently using the 7.9 repack and it's absolutley fantastic!

    The only think I can find that doesn't work is Windows Squeezeplay on Windows 8.1 64 bit. I can't connect to the server with it. It's strange because it I add a password to the server, then Windows Squeezeplay asks for the password but then still fails to connect after adding the password at the prompt! Had it working before with SSODS and LMS 7.8.

    My 3 Squeezebox Radios, an RPi2 with Squeezeplug and Orangesqueeze on Android all work fine.... Just would be nice to have Windows Squeezeplay working too...

    If anyone else is working fine in this regard, then maybe it's something that I'm doing and I need to investigate...

    Cheers

    Will
    - 4 x Logitech Squeezebox Radio's
    - 1 x Logitech UE Smart Radio converted to Squeezebox
    - 1 x Logitech Squeezebox Touch running through Marantz NR1506
    - RPi2 running PiCorePlayer
    - Windows 10 PC running SqueezePlay
    - Synology DS212+ NAS running LMS 7.9, Pinkdot Upgrade

  10. #160
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by willsy View Post
    The only think I can find that doesn't work is Windows Squeezeplay on Windows 8.1 64 bit.
    Will, you might want to try disabling your anti-virus. I have not gotten around to test Pinkdot's repack LMS, yet, but for me Bitdefender and Squeezeplay did not work together on Win7 at least (with the Synology LMS).
    I wonder whether someone could update Squeezeplay as well. BTW, does the Joggler skin work for you?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •