Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    28

    Some radio streams not playing on Boom

    Zombie,

    You have TWO LMS servers on one device?

    Just switch over to mysqueezebox.com by going to Settings on Boom, then to
    Music Source and select mysqueezebox.com then see if tge provlems still
    happen.

    David
    On Feb 4, 2015 11:46 AM, "Zombie" <
    Zombie.6rssyn (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:

    >
    > >Is Touch connected to MySB.com or LMS on the NAS?

    > I have no idea. How do I see that?
    > >You are playing AAC streams when this "sync" works?

    > Both AAC and MP3
    >
    > Try running LMS on a full computer, see if that resolves the issue.
    > Then you will know if the issue is your NAS, which it sure sounds like.
    > The Boom played these radio streams, suddenly it can't. I will not start
    > messing about with LMS on my PC. Since both LMS servers (different
    > versions) create the same behaviour I rather suspect the Boom.
    > But it is not that important, just a bloody nuisance...
    >
    >
    > ------------------------------------------------------------------------
    > Zombie's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=25009
    > View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=103050
    >
    >

  2. #12
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    9,270
    Quote Originally Posted by Zombie View Post
    >Is Touch connected to MySB.com or LMS on the NAS?
    I have no idea. How do I see that?
    >You are playing AAC streams when this "sync" works?
    Both AAC and MP3.
    If you don't know which server the player is connected too, you cannot diagnose the issue. "Sync" AAC for Boom to play must be LMS on NAS.
    "Sync" for MP3 stream could be either LMS or MySB.com.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    328
    Funny Boom doesn't play some CBR/VBR radio streams. Anyone know why?
    Thinking about the Radio paradise FLAC VBR stream and all FIP radio CBR streams.

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    328
    Suddenly the interactive RP stream works on my Boom. It has never started before (not in ages), now it does.
    So it means that there was smth in the previous versions that didn't go well with the Boom, but worked with SB Radio and Touch.
    This gives me hope that all FIP streams will also work in the future (like they did a couple of years ago).

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    3,564
    Quote Originally Posted by Zombie View Post
    This gives me hope that all FIP streams will also work in the future (like they did a couple of years ago).
    Which streams do you refer to ?

    ronnie

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    328
    All FIP streams like I wrote above

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    3,564
    These seem to work

    Name:  fip streams.jpg
Views: 49
Size:  154.7 KB

    ronnie

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    328
    So nice for you

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    3,564
    I have to out now, I'll pm you later today, are you in the UK ?

    ronnie

  10. #20
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    328
    No, in Scandinavia

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •