Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Display issue

  1. #1

    Display issue

    I have recently got my SSB up and running with a lot of help from this forum. One small issue has occurred. When switched off, the screen displays the time in Large digits. It used to show the date and the time, which it does when I switch it on. I've checked all the settings and it clearly shows:

    When off:
    Date and Time.

    Not a big problem. Just wonder why. I'd prefer it to show the date and time.

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,472

    Display issue

    > Not a big problem. Just wonder why. I'd prefer it to show the date and
    > time.


    Why don't you continue on your old thread?

    http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=112739

    --

    Michael

  3. #3
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Not a big problem. Just wonder why. I'd prefer it to show the date and
    > time.


    Why don't you continue on your old thread?

    http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=112739

    --

    Michael
    Hi couldn't find where I'd posted it! Thought perhaps I had omitted to submit. Will go there now. Thanks Michael.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    716
    Quote Originally Posted by Allen View Post
    Hi couldn't find where I'd posted it! Thought perhaps I had omitted to submit. Will go there now. Thanks Michael.
    You can find your posts after clicking on your user name either on an old post you know or when you're logged in.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •