Announcement

Collapse
No announcement yet.

User Profile

Collapse

Profile Sidebar

Collapse
Avatar
devgcl
Member
Last Activity: 2023-01-14, 00:59
Joined: 2018-08-18
Location:
  •  
  • Filter
  • Time
  • Show
  • Source
Clear All
new posts

  • Hi Jonathan,
    I disabled Inguz then re-enabled it playing with the file types as you suggested. All files types work fine now!!!!
    Thank you for your help and patience. I think adding the logic within the plugin will make it easier but if you cant no dramas.
    You already provided an excellent...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Thats was an excellent pointer. Spotty and MP3 are now working fine calling Inguz.
    However, I am struggling with WAV file as it still does not call Inguz. Tried disabling almost all WAV transcode except to FLAC but no success (disabling WAV to FLC does not play the track hence had to enable it)....
    See more | Go to post
    Last edited by devgcl; 2023-01-13, 12:47.

    Leave a comment:


  • Hi, Some progress today. It seems after shut down and restart of the NAS, the log file did get created (see attached).
    So now have the following remaining issues:
    1. WAV file playback does not invoke InguzEQ. Tried a 44.1kps convolver to match the WAV file played but no joy. It also seems...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Thanks. again. I could see one of the players in the custom-convert file as I have been testing on (bb:bb:67:2d:35:e3). Also tried 3-CPO. Last executed shows the files played (e.g flc:flc) but no InguzEQ call being made. Attached are the custom-convert and server log files. Attaching the file type screen...
    See more | Go to post
    Last edited by devgcl; 2023-01-11, 23:03.

    Leave a comment:


  • Thanks for the reply. Just to retest it properly, I installed LMS (latest version 8.3.X) on another server - my Synology NAS (DS415+). The plugin installed ok.
    However, it still does not respond to any change (even with transistor test). I did find the settings directory such as the Impulse directory....
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Thank for the help. I played WAV files and Spotty. I also disabled BruteFir, disabled InguzEQ then re-enables few times. And definitely did the transistor test. But no success.
    Is there a way to have the plugin completely removed then re-installed (not disable/re-enable) I am using Daphile LMS...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Thanks. Yesterday I did some listening with the convolver but I hardly noticed much change in the sound (despite I replay the track). When I load the mono files through BruteFir, the change is palpable and immediate.
    I wanted the the implementation via InguzEQ.... Is the convolver really working...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Worked like a charm. Managed to upload my stereo convolver file into LMS. Thanks heaps for that.
    I currently exported the filter impulse as a Stereo file at 192000 kpbs as I am upscaling all audio that rate. Is that OK or should I keep the export at 48000kpbs?
    Thanks.
    See more | Go to post

    Leave a comment:

No activity results to display
Show More
Working...
X