Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tidal and replaygain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bodnos
    replied
    Originally posted by mherger View Post
    >> I do not run LMS locally.
    >> Am I able to use this feature via mysqueezebox.com?
    >> I can't seem to find a setting anywhere to activate it :-(

    No, you need LMS in order to use TIDAL with your Squeezebox.
    I already have a Tidal account logged in on my account at mysqueezebox.com,
    and this is working great on my 3 devices connected to it, without the use of a local LMS - so I don't understand what you mean sorry?

    I was actually asking - Am I able to use replaygain/level normalisation (when connected only via mysqueezebox.com, (not a local LMS)?

    Leave a comment:


  • mherger
    replied
    Tidal and replaygain

    >> I do not run LMS locally.
    >> Am I able to use this feature via mysqueezebox.com?
    >> I can't seem to find a setting anywhere to activate it :-(

    No, you need LMS in order to use TIDAL with your Squeezebox.

    Leave a comment:


  • Bodnos
    replied
    Originally posted by Bodnos View Post
    I do not run LMS locally.
    Am I able to use this feature via mysqueezebox.com?
    I can't seem to find a setting anywhere to activate it :-(
    Bump.

    Leave a comment:


  • bluedogs
    replied
    Originally posted by slartibartfast View Post
    I just created a playlist in the Tidal app. I then replaced a track in the playlist with another one and the new track appeared in the playlist on LMS. In Material skin it didn't automatically refresh so I needed to back out of the Tidal menu and re-enter it.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
    This way it works for me too (most of the time) ... there are no problems with newly created lists ... the problem occurred with a list I created about 2 days ago and added new songs today within the Tidal app ... Even the back-out and re-enter into Tidal you mentioned didn’t fix it …

    But I do not want to bring irritation into this thread and will ask in the German forum, as Michael suggested

    Leave a comment:


  • Bodnos
    replied
    No LMS - Only mysqueezebox.com

    I do not run LMS locally.
    Am I able to use this feature via mysqueezebox.com?
    I can't seem to find a setting anywhere to activate it :-(

    Leave a comment:


  • bluedogs
    replied
    Originally posted by mherger View Post
    > Hello, perhaps a little off-topic ...

    Pretty much, yes. Why not start a new thread?...

    > For some reason, the content of my Tidal playlists is no longer updated,
    > or only very sporadically. For example, today I completely emptied one
    > list and added ten new songs. But they don't appear in the Logitech
    > Media Server, the old content of the playlist is still displayed.


    Are you talking about the _imported_ (available in "My Music") content,
    or the one available from the TIDAL menus?

    > Ãœbersetzt mit DeepL (https://www.deepl.com/app/?utm_medium=ios-share)


    Feel free to post to the German group if you prefer.
    I am talking of playlists I created myself.
    Gute Idee, das mit dem deutschen Forum:-)

    Leave a comment:


  • slartibartfast
    replied
    Originally posted by bluedogs View Post
    Hello, perhaps a little off-topic ...
    For some reason, the content of my Tidal playlists is no longer updated, or only very sporadically. For example, today I completely emptied one list and added ten new songs. But they don't appear in the Logitech Media Server, the old content of the playlist is still displayed.
    If I rename the playlist, it also appears with the new name in the Logitech Media Server - only with the old songs ...
    Has anyone ever observed this?
    (Edit: I can only resolve this issue by deleting the playlist and recreate it from scratch …)
    Many greetings, Oliver
    I just created a playlist in the Tidal app. I then replaced a track in the playlist with another one and the new track appeared in the playlist on LMS. In Material skin it didn't automatically refresh so I needed to back out of the Tidal menu and re-enter it.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

    Leave a comment:


  • mherger
    replied
    Tidal and replaygain

    > Hello, perhaps a little off-topic ...

    Pretty much, yes. Why not start a new thread?...

    > For some reason, the content of my Tidal playlists is no longer updated,
    > or only very sporadically. For example, today I completely emptied one
    > list and added ten new songs. But they don't appear in the Logitech
    > Media Server, the old content of the playlist is still displayed.


    Are you talking about the _imported_ (available in "My Music") content,
    or the one available from the TIDAL menus?

    > Ãœbersetzt mit DeepL (https://www.deepl.com/app/?utm_medium=ios-share)


    Feel free to post to the German group if you prefer.

    Leave a comment:


  • bluedogs
    replied
    Tidal Playlists: Content won’t update

    Hello, perhaps a little off-topic ...
    For some reason, the content of my Tidal playlists is no longer updated, or only very sporadically. For example, today I completely emptied one list and added ten new songs. But they don't appear in the Logitech Media Server, the old content of the playlist is still displayed.
    If I rename the playlist, it also appears with the new name in the Logitech Media Server - only with the old songs ...
    Has anyone ever observed this?
    (Edit: I can only resolve this issue by deleting the playlist and recreate it from scratch …)
    Many greetings, Oliver
    Last edited by bluedogs; 2022-02-14, 10:27.

    Leave a comment:


  • mherger
    replied
    Tidal and replaygain

    > working now. Will you be restoring the logging of the replaygain value
    > used?


    No, that logging was in code which I removed again. I'd expect some
    player.* logging to display gain information. But I don't know :-).

    Leave a comment:


  • slartibartfast
    replied
    Originally posted by mherger View Post
    >.Is it just me or are we back in the situation where replaygain is always
    > applied regardless of the global setting?


    If you're talking about TIDAL only and are not running the very latest
    build, then yes. That's what I've been trying to explain. You'll need
    the latest build from about half an hour ago.
    I even checked the commits before installing [emoji2]. It seems to be working now. Will you be restoring the logging of the replaygain value used?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

    Leave a comment:


  • bluedogs
    replied
    Originally posted by mherger View Post
    >.Is it just me or are we back in the situation where replaygain is always
    > applied regardless of the global setting?


    If you're talking about TIDAL only and are not running the very latest
    build, then yes. That's what I've been trying to explain. You'll need
    the latest build from about half an hour ago.
    Michael, you are great! Now it works!

    Leave a comment:


  • Jaca
    replied
    Maybe it was placebo but after latest LMS update all tracks seems more consistent in volume..

    (BTW is it normal that LMS isn't responsive for 15+minutes after update restart and uses over 800MB of RAM ?)


    On side note another feature missing from Tidal: there is no "on Tidal" menu in search etc.. Is this possible to add it Micheal?

    Leave a comment:


  • bluedogs
    replied
    Originally posted by slartibartfast View Post
    Is it just me or are we back in the situation where replaygain is always applied regardless of the global setting?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
    Yes, it looks the same for me ...

    Leave a comment:


  • mherger
    replied
    Tidal and replaygain

    >.Is it just me or are we back in the situation where replaygain is always
    > applied regardless of the global setting?


    If you're talking about TIDAL only and are not running the very latest
    build, then yes. That's what I've been trying to explain. You'll need
    the latest build from about half an hour ago.

    Leave a comment:

Working...
X