PDA

View Full Version : 5.4 Live365 issue/bug



Mark Sayers
2004-11-24, 01:06
Jim, sorry for the delay in getting back, I seem to have stopped receiving
slim discuss emails....

From the live365 plug nightly build 23.11.04, the new error log is:

2004-11-24 07:59:27.6156 Live365.protocolHandler requested:
live365://www.live365.com/play/djmikemetz?sessionid=slayaz:583ggycthp9Rs
(djmikemetz)
2004-11-24 07:59:27.6735 Live365.protocolHandler got an unexpected response:
HTTP/1.0 302 Moved Temporarily
Date: Wed, 24 Nov 2004 07:59:27 GMT
Via: HTTP/1.1 ntl_site (Traffic-Server/5.2.4-59306 [c s f ])
Proxy-agent: Traffic-Server/5.2.4-59306
Location:
http://www.live365.com//www.live365.com/play/djmikemetz?sessionid=slayaz:583
ggycthp9Rs
Content-Length: 500
Content-Type: text/html

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Document Has Moved</TITLE>
</HEAD>

<BODY BGCOLOR="white" FGCOLOR="black">
<H1>Document Has Moved</H1>
<HR>

<FONT FACE="Helvetica,Arial"><B>
<TEXTAREA READONLY rows="2" cols="75">
Description: The document you requested,
"http://live365//www.live365.com/play/djmikemetz?sessionid=slayaz:583ggycthp
9Rs" has moved to a new location.
The new location is
"http://www.live365.com//www.live365.com/play/djmikemetz?sessionid=slayaz:58
3ggycthp9Rs".
</TEXTAREA>
</B></FONT>
<HR>
</BODY>

Hope that helps or makes sense.


Cheers





On 21/11/04 9:22 PM, "Roger Mitchell" <rog.mitchell (AT) bigfoot (DOT) com> wrote:

> Hi dp
>
> Thanks for the input. I'm about to try your workaround. At least I should be
> able to listen to something as you said. Mark has suggested something
> similar. Makes me wonder how many others are having difficulties with
> Live365. Jim has picked up on it and very clearly he knows what he's talking
> about, so hopefully he will be able to suss out what is happening here.
>
> Can't wait to get this working because everything else is just great!
>
> Regards
> Roger
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of dp
> Sent: 21 November 2004 14:03
> To: Slim Devices Discussion
> Subject: [slim] 5.4 Live365 issue/bug
>
> Roger,
> I may have something to help you. I too have tried and failed on several
> occasions to get Live365 to play from the SB interface by browsing the
> stations or selecting from my presets list. This has never worked for me and
> still doesn't today. BUT I do have a workaround which I found by accident. I
> use the Live365 website to find a station I want to play and hit the big
> yellow play button. I use Foobar as my main media player for things played
> on the PC and pressing the play button in Live365 starts that station
> playing in Foobar. If I then open the Foobar window I can see the URL of the
> station complete with my login name and other stuff like bitrate. I then
> save this url, using Foobar to save it as a m3u playlist in the playlists
> directory which Slimserver points to, then I can see it - and play it - from
> the SB like a regular playlist entry.
>
> I therefore have a few one station playlists in my playlist directory which
> I use to launch theri respective Live365 stations as I choose. The scrolling
> SB display is not very pretty, showing all of the innards of the station url
> but a small price to pay I think. I would like to find a way to get the real
> now playing info as is shown on Live365's own player window but haven't done
> so yet.
>
> Can't guarantee it'll work for you but might be worth a try. I'm running
> WinXP Pro with Slimserver 5.4.
>
> dp
>
>
> Roger Mitchell wrote:
>
>> Mark
>> You will never know how pleased I am to find someone who has the same
>> problem as me! I was convinced it was my total lack of understanding
>> that was causing my problem but now (unless you are the same as me!),
>> I realise that I am not alone!
>> My system is WinXp SP2 but the symptoms you mentioned are identical. I
>> too have only just managed to get logged in since upgrading to 5.4 but
>> like you, it seems to try and give up. I have never yet got any music
>> from my SB from Live365 although I can by connecting via a web
>> browser. I have a desktop PC hard wired to a Dlink Wireless router
>> (713) and a wireless laptop (Tecra 9100). Live 365 wont work on either
>> of them so I wonder if it's a port problem (he says, pretending to
>> know what he's talking about!) I'd be really interested in exchanging
>> any ideas here but I've tried everything my little brain can think of.
>> Jim say's to run slimserver with the plug-in debugger and submit that;
>> probably as good a place to start as any.....
>> Regards
>> Roger
>>
>> ----------------------------------------------------------------------
>> --
>> *From:* discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
>> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] *On Behalf Of *Mark
>> Sayers
>> *Sent:* 20 November 2004 17:02
>> *To:* Slim Devices Discussion
>> *Subject:* [slim] 5.4 Live365 issue/bug
>>
>> First let me say great job on 5.4, really seems good.
>>
>> The problem I have is:
>>
>> The internet radio plug in works pretty well, I get all the slim
>> picks, shoutcast logs on great and plays....
>>
>> Live 365 however, logs on! (which I never managed before!) and I can
>> browse my picks, but when I try to play anything, the screen very
>> quickly says "connecting to play" but then just says stopped.
>>
>> The stream doesn't actually play, I can see it in the browser but it
>> says stopped.
>>
>> Any idea? I can let someone have the log error if I knew which one to
>> enable.
>>
>> Cheers in advance...
>>
>> If it matters I am running Mac OS 10.3.6
>>
>> Nice new squeezeboxes as well!
>>
>> Mark
>>
>> -----------------------------------------------------------------------
>> -
>>
>>