PDA

View Full Version : Site hacked ????



castalla
2013-09-08, 15:29
I keep getting a 'hacked' page if I go to the top of the forum.

Anybody else?

w3wilkes
2013-09-08, 15:44
Yes, I'm seeing the same thing. I have no trouble if I go to individual forums from the Quick Navigation dropdown menu. Problem only appears for me at top level where all forums should be displayed.

castalla
2013-09-08, 15:48
Phew! So it's not just me, then.

Haven't the Pakistanis got better things to do - like fixing their failed state?

w3wilkes
2013-09-08, 15:52
I would guess hacking to be easier than fixing the state of any country's political climate! ;-)

castalla
2013-09-08, 15:55
LOL

Pakistan Anonymous ... more like PITAs

Grahame
2013-09-08, 19:18
Absolute positioning ? Minimum page width expectations for layout? L33t HaXors? Kids today :)

mherger
2013-09-08, 23:50
> Yes, I'm seeing the same thing. I have no trouble if I go to individual
> forums from the Quick Navigation dropdown menu. Problem only appears for
> me at top level where all forums should be displayed.

Yes, we've been hacked. A vulnerability in the vbulletin software.

Good news (afaict now) is that it was a rather simple vbulletin
content/template change. Please let me know if you still see any
irregularity. Best send a mail to mherger št logitech dot com. Thanks!

--

Michael

mherger
2013-09-08, 23:55
Just one more test posting - please ignore.

bernt
2013-09-09, 04:38
Same thing over at Vortexbox forum.