PDA

View Full Version : Absolute APP no longer functioning



arichter5
2013-05-19, 11:57
I just recently started having a problem accessing Absolute Classic Rock on my devices (Transporter and Squeezebox Radios). Is anyone else experiencing this problem? I use the Absolute App and cannot access any of the Absolute stations using the App.

jimbobvfr400
2013-05-19, 13:25
Classic rock is working fine through either my favourite or via the normal radio menu, i don't use the absolute app though as I've never seen the point of it.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

gary
2013-05-23, 14:53
Had the same problem. Manually tuned using the ogg URL and saved it in playlists. And it plays. 160 Kbps as well. The urls are on absolutes web site

mherger
2013-05-23, 22:26
> Had the same problem. Manually tuned using the ogg URL and saved it in
> playlists. And it plays. 160 Kbps as well. The urls are on absolutes web
> site

We rolled out a new list of Absolute URLs a few days ago. The "app" should
be functional again.

--

Michael

arichter5
2013-05-27, 05:55
Thanks all. Searched it from the internet radio menu and saved it to favorites. Then removed the Absolute App. May try the App again now that I know it's been updated with new URLs.