PDA

View Full Version : Mapped drive problem on XP



Dondi Fusco
2004-11-16, 10:51
THis may help because it happens to me alot after a
clean reinstall of Slim server.

Find SERVICES (usually under Administrative Tools.
Scroll down to find the Slim Server service.
Right-click and select properties. Under the LOG ON
tab, check the THIS ACCOUNT radio button, enter your
Administrator login name & password. This should give
SYSTEM-LEVEL access across machines

Good Luck!
-- Dondi



--- dean blackketter <dean (AT) slimdevices (DOT) com> wrote:

> Hi Simon,
>
> This FAQ question might have an answer that helps:
>
>
<http://www.slimdevices.com/su_faq.html#troubleshooting-sharedvolume>
>
> On Nov 10, 2004, at 12:41 AM, Simon Turner wrote:
>
> > For a reason I cannot fathom I cannot get one of
> my Slimserver
> > installations
> > to recognise mapped drives anymore.
> >
> > I have simplified my set up to get this to work so
> currently I log
> > into both
> > machines as administrator using a password. I have
> set both
> > installations of
> > Slimserver to run under the same account. Both
> Slimserver
> > installations are
> > configured in exactly the amse way. Drives are
> shared with full rights
> > and
> > mapped across my network. The Slimserver on my XP
> machine will not see
> > the
> > mapped drives on my 2000 machine. However, the
> installation on my 2000
> > machine can access and catalogue the mapped drives
> on my XP machine.
> >
> > I run a workgroup and do not log onto a domain.
> >
> > Simon Turner
> > Brighton UK
> >
> >