PDA

View Full Version : constant re-scaning



Timbo22
2012-08-02, 12:44
Hi everone, My SB 3 keeps saying re-scaning every time I play my music. Haven't changed the firmware in years, could someone show me where to find the latest update.
Many thanks,
Tim.

SB 3 (Wired) Wndows XP

Soulkeeper
2012-08-02, 13:42
The newest LMS (formerly SC/SBS) can be downloaded here (http://www.mysqueezebox.com/download/). When your SB3 connects to LMS after the update, it will either automatically update the firmware, or ask you first.

ModelCitizen
2012-08-02, 14:12
Let the pain begin. Good luck though.

Timbo22
2012-08-05, 10:38
Hmm, see what you mean, have all music on external HD, it finds it okay but not my playlists grr. stopped automatically scanning though.
Cheers,
Tim.

Mnyb
2012-08-05, 10:51
Hmm, see what you mean, have all music on external HD, it finds it okay but not my playlists grr. stopped automatically scanning though.
Cheers,
Tim.

Yeh the external drive must be avaible to the server all the time , if you remove it while the server is running or if it's not there when the server starts ,the server will rescan .

Timbo22
2012-08-06, 16:31
Yeh the external drive must be avaible to the server all the time , if you remove it while the server is running or if it's not there when the server starts ,the server will rescan .

Found the problem, all playlists are stored on iTunes which SB is not picking up. Loading a new version of iTunes is being blocked by the old one which I have deleted, stuff it. Will make some new playlist without iTunes.
Cheers,
Tim.