PDA

View Full Version : Live 365 won't connect



Roger Mitchell
2004-11-01, 00:49
Jim, I'm just trying to log in from my SB or softsqueeze. I can't do
anything else like get editors favorites or download any listings because,
although they appear to try, nothing is returned.

R

-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of Jim
Sent: 31 October 2004 23:28
To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
Subject: [slim] Live 365 won't connect

Ok. What exactly are you trying to do when it returns that error?

J

Roger Mitchell wrote:
> Hi Jim
>
> Here is what I get in return
>
> <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
> - <LIVE365_API_LOGIN_CGI>
> <Code>0</Code>
> <Reason>Success</Reason>
> <Session_ID>hitoweruk:00OXda3DgOCBA</Session_ID>
> <Application_ID>live365:BROWSER</Application_ID>
> <Device_ID>62.253.96.46-1098902613315</Device_ID>
> <Member_Status>REGULAR</Member_Status>
> </LIVE365_API_LOGIN_CGI>
>
> Hope this helps
> Rog
>
>
> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of Jim
> Sent: 31 October 2004 21:36
> To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> Subject: [slim] Live 365 won't connect
>
> Roger Mitchell wrote:
>
>>I've signed for a Live365 account and I can now see what all the fuss
>>is about - what a great site! I have no problems with direct access to
>>the site through a web browser but when I try to connect with Slim, I
>>get "Website Error, Try Again". No matter what I try, I cant get
>
> connected.
>
>>Any ideas anyone please? BTW, I have checked and double-checked my
>>login and password is set up correctly in slimserver but still no joy.
>
>
> The "website error" is literal, it's a failure to communicate with the
> Live365.com website.
>
> In a web browser, what happens when you load this URL? (replace $u and
> $p with your username and password, respectively)
> http://live365.com/cgi-bin/api_login.cgi?action=login&remember=Y&org=l
> ive365
> &member_name=$u&password=$p
>
> It should return a small XML payload (you may need to view the page
> source), there are two values of interest, so please tell me if this
> is different from what you get:
> <Code>0</Code>
> <Reason>Success</Reason>
>
> Cheers,
> Jim
>
>