PDA

View Full Version : Will a Squeezebox Controller work With a Touch



alan47
2012-02-28, 09:12
HI, I Have a Sqeezebox Classic and a Touch,i have just bought a Controller,do i need a receiver as well to get the controller to work with them ??. Help

Soulkeeper
2012-02-28, 09:19
Will a Squeezebox Controller work With a Touch
Yes.

do i need a receiver as well to get the controller to work with them ??.
No. Just set up the Controller, and select "Choose player" in its menu.

alan47
2012-02-28, 09:34
The screen says Choose Player,but underneath it says Set up Receiver.
have i done something wrong,

alan47
2012-02-28, 10:02
Whatever i do ,it keeps saying Set up Receiver..

garym
2012-02-28, 10:11
are the touch and controller on the same network?

pski
2012-02-28, 10:15
Whatever i do ,it keeps saying Set up Receiver..

I think you press and hold the back arrow key to get to the wifi setup. When the controller is on your network, you will be able to select a player.

P

alan47
2012-02-28, 10:16
They are both connected to my router,the controller says scanning for players,but can't seem to find them.

garym
2012-02-28, 10:40
They are both connected to my router,the controller says scanning for players,but can't seem to find them.

is the TOUCH player connected to your local LMS or to mysqueezebox.com?

alan47
2012-02-28, 11:28
Sorted,,both players were connected to mysqueezebox,changed them to LMS and the controller found them both and updated itself.
Thanks for your help,i can relax and look for the corkscrew .
Cheers Alan...

garym
2012-02-28, 11:29
Sorted,,both players were connected to mysqueezebox,changed them to LMS and the controller found them both and updated itself.
Thanks for your help,i can relax and look for the cokscrew .
Cheers Alan...

perfect. enjoy. And if you want to use the Controller as another SB player itself via the headphone out, see this thread:

http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=93855

alan47
2012-02-28, 11:36
Will look into that one in the morning.
Thanks again for your help,don't think your solution would have occured to before i had thrown the thing out the window .