PDA

View Full Version : Loss of established wireless connection



H Scoble
2004-10-16, 08:15
Hardware & Software:
Dell Dimension 8400/P4 3.4GHz/1GB RAM/XP SP2
Linksys WRT54G/wired & wireless router (v 2.04.4)
Slimserver 5.3.1
Squeezebox (v 39)

Problem:
Trying to establish reliable wireless Squeezebox
connectivity using a Linksys B/G router. Can establish
a connection, but after several minutes, Squeezebox
looses the connection and resets. Sometimes prior to
loss of connection, display flashes erratically.
Display will freeze and need to power down to
reconnect.

When Squeezebox is configured and connected to the
router via a wired network connection, no loss of
connection has occurred.

The answer to my problem may be here somewhere, but
I'm not savvy enough to find it.

Any help or suggestions would be greatly appreciated.

HG




__________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail - You care about security. So do we.
http://promotions.yahoo.com/new_mail

Kevin O. Lepard
2004-10-16, 10:57
>Trying to establish reliable wireless Squeezebox connectivity using
>a Linksys B/G router. Can establish a connection, but after several
>minutes, Squeezebox looses the connection and resets. Sometimes
>prior to loss of connection, display flashes erratically. Display
>will freeze and need to power down to reconnect.

I've seen this problem with my Squeezbox when the signal strength was marginal.

Kevin
--
Kevin O. Lepard
kolepard (AT) charter (DOT) net

Happiness is being 100% Microsoft free.