PDA

View Full Version : Live 365 plug-in Running but not playing WAS: Live365 Mac



Jeff Allison
2004-10-15, 07:46
> Jim,
> Unlike Mark and his problems with OSX, your plug-in seems to
> work for me in all ways EXCEPT playing the Live365 streams.
> Obviously it must work for you so I'm trying to figure out
> what is different. Do you know of others who have
> succesfully used your plugin under Win XP (SP2 - running
> on an older Pentium 930 MHz III).

I'm in the same boat -- the Live 365 plugin is there, I can navigate
around and find things, but nothing happens when I hit play. So any
insight into this would be much appreciated.

Thanks.

- Jeff


> I've been shadowing your recommendations for Mark, and here's
> what I get
> when I probe for session information.
> <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
> - <LIVE365_API_LOGIN_CGI>
> <Code>0</Code>
> <Reason>Success</Reason>
> <Session_ID>b2cker:70Lrx2ILcZtLI</Session_ID>
> <Application_ID>live365:BROWSER</Application_ID>
> <Device_ID>67.23.70.203-1078842895673</Device_ID>
> <Member_Status>PREFERRED</Member_Status>
> </LIVE365_API_LOGIN_CGI>

> Can you help?
> Bruce

Bruce Tucker
2004-10-15, 10:52
Jeff,
> I'm in the same boat -- the Live 365 plugin is there, I can navigate
> around and find things, but nothing happens when I hit play. So any
> insight into this would be much appreciated.
> Thanks.
> - Jeff

I'm really glad to hear that it is not just my system. I wonder if it is
something to do with Windows vs Linux. I certainly hope it is something
that can be fixed since it would be great to be able to use it.
Bruce

Jim
2004-10-15, 20:27
Bruce Tucker wrote:
> Jeff,
>
>> I'm in the same boat -- the Live 365 plugin is there, I can navigate
>> around and find things, but nothing happens when I hit play. So any
>> insight into this would be much appreciated.
>> Thanks.
>> - Jeff
>
>
> I'm really glad to hear that it is not just my system. I wonder if it
> is something to do with Windows vs Linux. I certainly hope it is
> something that can be fixed since it would be great to be able to use it.
> Bruce

It appears that the problem is that S/PDIF doesn't generally support the
sampling rate that Live365 broadcasts many of its stations with, 22kHz.
I'm able to play streams on my analog Squeezebox/G, but not my digitally
connected Squeezebox.

I'm looking at ways to resample the stream up to 44.1kHz with LAME, in
the mean time we're stuck with analog it seems.

Jim

kdf
2004-10-15, 22:50
I've been getting the silent digital as well. I also have another problem with
v1.1. When I select a URL, nothing seems to happen as with some other reports.
This is with latest cvs, under linux. It seems as if the url isn't being
recognised as a proper url:

2004-10-15 22:47:32.6340 Non-URL passed to updateCacheEntry::info
(live365://www.live365.com/play/rocklandusa)
2004-10-15 22:47:32.6346 Backtrace:

frame 0: Slim::Music::Info::updateCacheEntry
(/usr/local/slimserver/Slim/Music/Info.pm line 890)
frame 1: Slim::Music::Info::setContentType
(/usr/local/slimserver/Plugins/Live365.pm line 672)
frame 2: Plugins::Live365::playOrAddCurrentStation
(/usr/local/slimserver/Plugins/Live365.pm line 1170)
frame 3: Plugins::Live365::__ANON__
(/usr/local/slimserver/Slim/Hardware/IR.pm line 546)
frame 4: Slim::Hardware::IR::executeButton
(/usr/local/slimserver/Slim/Control/Command.pm line 209)
frame 5: Slim::Control::Command::execute
(/usr/local/slimserver/Slim/Hardware/IR.pm line 570)
frame 6: Slim::Hardware::IR::processCode
(/usr/local/slimserver/Slim/Hardware/IR.pm line 429)
frame 7: Slim::Hardware::IR::releaseCode
(/usr/local/slimserver/Slim/Hardware/IR.pm line 327)
frame 8: Slim::Hardware::IR::checkRelease
(/usr/local/slimserver/Slim/Utils/Timers.pm line 52)
frame 9: Slim::Utils::Timers::checkTimers (./slimserver.pl line 428)
frame 10: main::idle (./slimserver.pl line 398)
frame 11: main::main (./slimserver.pl line 870)



sorry if this has been covered before. I've been reading all of this but I
haven't managed to solve this problem, mostly because I've had so little time
in the last few days.

-kdf

Bruce Tucker
2004-10-16, 10:44
----- Original Message -----
From: "kdf" <slim-mail (AT) deane-freeman (DOT) com>
To: "Slim Devices Discussion" <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
Sent: Friday, October 15, 2004 10:50 PM
Subject: [slim] Live 365 plug-in Running but not playing WAS: Live365
Mac


> I've been getting the silent digital as well. I also have another problem
> with
> v1.1. When I select a URL, nothing seems to happen as with some other
> reports.
> This is with latest cvs, under linux. It seems as if the url isn't being
> recognised as a proper url:


Thanks for your efforts. Hopefully we'll be able to get Live365 running
again.

Bruce

Bruce Tucker
2004-10-16, 11:37
> I'm able to play streams on my analog Squeezebox/G, but not my digitally
> connected Squeezebox.
>
> I'm looking at ways to resample the stream up to 44.1kHz with LAME, in the
> mean time we're stuck with analog it seems.
>
> Jim

In my case, this lack of playing is occurring not only on a SlimP3 but also
with Softsqueeze. For me it doesn't seem to have anything to do with analog
vs digital output.

Bruce