PDA

View Full Version : RadioIo Dead not working



joeriz
2011-11-14, 09:57
I've been having an issue for several days where the RadioIo channel for the Grateful Dead is not working on any of my Squeezeboxes and Transporter. The station plays fine when I go to the RadioIo website and other RadioIo channels play just fine on my Squeezeboxes.

Any ideas?

Thanks,
Joe

toby10
2011-11-14, 10:10
Playing fine for me. Tried rebooting the players?

joeriz
2011-11-14, 10:15
No...I will try that. However, I have rebooted the PC on which Squeezebox Server (or whatever it's called now) is running. It's just odd that all of the other RadioIo channels that I've tried work fine.

garym
2011-11-14, 10:16
Reboot router too

maggior
2011-11-14, 11:17
I've been having an issue for several days where the RadioIo channel for the Grateful Dead is not working on any of my Squeezeboxes and Transporter. The station plays fine when I go to the RadioIo website and other RadioIo channels play just fine on my Squeezeboxes.

Any ideas?

Thanks,
Joe

It's a new RadioIo feature. They have detected that you've exhausted your monthly allocation of Greatful Dead. Government studies have shown that too much Greatful Dead is harmful to your health. For your safety, you need to abstain until the start of the next monthly cycle.

:-)

Back to serious mode, this is really strange - I have no idea why this would happen.

toby10
2011-11-14, 12:53
Devil music!

joeriz
2011-11-14, 16:41
OK, I've rebooted everything...ain't no luck!

Quite the conundrum....

joeriz
2011-11-21, 08:56
Update: Completely uninstalled Squeezebox Server and re-installed it and RadioIO Dead works now. No idea why...but there you have it.

Joe