PDA

View Full Version : SecuRemote



Zak Metz
2004-10-11, 10:50
Wow, you're right on. I've discovered that when SecuRemote is running (which
gives me connectivity to work from my home office) that SlimServer will not
start. So, does anyone know how to get around that besides killing
SecuRemote?

-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com]On Behalf Of Beesley, S
Sent: Saturday, October 09, 2004 2:55 PM
To: Slim Devices Discussion
Subject: [slim] No luck whatsoever


If you have a firewall, try turning that off to see if the console starts..

----- Original Message -----
From: "Zak Metz" <zak (AT) distortion (DOT) us>
To: "Slim Devices Discussion" <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
Sent: Saturday, October 09, 2004 4:58 PM
Subject: [slim] No luck whatsoever


> Thanks for that info, KDF. I'm getting desparate over here, so I think
> it's
> time to stop lurking, fall to my knees, and beg for help.