PDA

View Full Version : Auto play feature?



rbl
2011-10-30, 07:15
Hi - is it possible for my SB3 to start playing automatically when it is turned on, either starting where it left off, or say a radio station?

Mike Sargent
2011-10-30, 07:30
I'd like that too.

pski
2011-10-30, 07:34
Hi - is it possible for my SB3 to start playing automatically when it is turned on, either starting where it left off, or say a radio station?

See settings/player/<select player>/

then "Power On Resume" options...

P

rbl
2011-10-31, 04:08
See settings/player/<select player>/

then "Power On Resume" options...

P

Thanks, but I can't see that setting in my web Server Settings, and I have the latest version. Do I need a plug in or something?

bonze
2011-10-31, 04:12
Thanks, but I can't see that setting in my web Server Settings, and I have the latest version. Do I need a plug in or something?

under Settings/Player/<player>/Audio

rbl
2011-10-31, 04:18
Perfect - thanks very much!

Mike Sargent
2011-10-31, 05:28
Silly me. I was looking for that setting on the player, not on the server.

Thanks,
Mike