PDA

View Full Version : Live365 Mac



Mark Sayers
2004-10-03, 04:22
I apologise if this has been covered before, but I canıt find an answer and
I am new to these kind of support forums.

I have found and installed the live365 plug-in on my Mac.

When I try to log in In through the plug-in in I get an error ³live365
website error, please try again²

I have configured the username and password through the squeezebox server
local host webpage and donıt know what else to try.

Please can someone help me.

Thanks

Jonathan Greene
2004-10-03, 14:02
I have not configured anything on my end and noticed you can access
things via 5.3.1 If it was there previously I missed it...



On Oct 3, 2004, at 7:22 AM, Mark Sayers wrote:

> I apologise if this has been covered before, but I can’t find an
> answer and
> I am new to these kind of support forums.
>
> I have found and installed the live365 plug-in on my Mac.
>
> When I try to log in In through the plug-in in I get an error “live365
> website error, please try again”
>
> I have configured the username and password through the squeezebox
> server
> local host webpage and don’t know what else to try.
>
> Please can someone help me.
>
> Thanks
>