PDA

View Full Version : Squeeze Commander Issue- Android



myvinyl333
2011-08-21, 07:41
I messed up when I was trying to set up my server. I could not sign in, as my account was not found? Now I no longer have an option to try and sign in. It goes to the now playing screen. How can I reset the app to start over? Is there a help/tutorial page?

myvinyl333
2011-08-22, 16:58
Does anyone use Squeeze Commander? ...could use some input :)

Soulkeeper
2011-08-22, 17:43
Have you checked out the documentation?

http://sqcmdr.no-ip.org:9999/wiki/Documentation

myvinyl333
2011-08-23, 03:47
Have you checked out the documentation?

http://sqcmdr.no-ip.org:9999/wiki/Documentation

Thanks for the reply. I did read the documentation, but nothing on resetting the initial set-up. It will not find by SB3. I have contacted the author as well. no response.

Jeff Flowerday
2011-08-23, 04:10
Go into your android application list and clear the cache and data for squeezecommander. That should reset it.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk