PDA

View Full Version : MusicIP WebUI display: bug?



bobkoure
2011-08-13, 18:50
Once the MusicIP importer has been run (or entries are hacked - see this thread (http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=89462)) you can click an 'M' icon in the track list.
After a bit, the left side panel redisplays and you get
at the top: Music IP Mix
next line: Home > XXX MusicIP Mix (where XXX is whatever you mixed on)
next line: All Songs

And that's it. Where I;'d expect the MusicIP playlist to be displayed, there's nothing.
If you hover over 'All Songs' you get the play/add/remove icons, just like in 7.5 and prior, and if you click one of those icons, the appropriate thing happens - or at least it seems to; hard to tell with the playlist not displayed.
So.. is it supposed to work this way?
There have been other UI changes, so maybe - but I'm guessing it's a bug.
Anybody know?
Thanks

aubuti
2011-08-13, 19:51
So.. is it supposed to work this way?
There have been other UI changes, so maybe - but I'm guessing it's a bug.

No, it's not supposed to work that way. The MusicIP-generated playlist shows up just fine for me right below the "All Songs" line. So it must be something (but or otherwise) related to your particular environment/configuration, though darned if I know what. For reference, I'm currently using 7.6.1 - r32931 (still haven't updated since before holiday) on debian lenny, running MIP headless.

bobkoure
2011-08-14, 05:38
Thanks!

I'll submit it.

bobkoure
2011-08-14, 07:37
If anyone else has this issue, please go to bug 17450 (http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=17450) and vote for it.
This will save a QA person from having to reproduce it.
Thanks!