PDA

View Full Version : Strange behaviour after updating 7.6.0 in one SB3



jotap_66
2011-07-26, 11:37
Hi:

I have two SB3. One is ancient (slimdevices) and other is new with logitech logo.

The ancient one doesn't display the clock when off. The other one (logitech) it works OK.

What is happening?. I think this worked OK before installing 7.6.0

Thank you

JP

JJZolx
2011-07-26, 11:40
Check the player's screensaver settings in the web interface. If they've changed, just reset them.

If they change again, it's probably because of broken SBS integration with mysqueezebox.com. You'd probably want to disable integration in Settings > mysqueezebox.com in the web interface.

adhawkins
2011-07-26, 11:54
In article <jotap_66.4xhwtb1311705481 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com>,
jotap_66<jotap_66.4xhwtb1311705481 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
> The ancient one doesn't display the clock when off. The other one
> (logitech) it works OK.

Check the brightness settings (use the brightness button on the remote).
I've had this happen before when upgrading, the brightness gets turned right
down for some reason.

Andy

jotap_66
2011-07-26, 15:33
In article <jotap_66.4xhwtb1311705481 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com>,
jotap_66<jotap_66.4xhwtb1311705481 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
> The ancient one doesn't display the clock when off. The other one
> (logitech) it works OK.

Check the brightness settings (use the brightness button on the remote).
I've had this happen before when upgrading, the brightness gets turned right
down for some reason.

Andy


Thank you very much Andy. This was exactly the problem.


Also thank you to JJZolx


JP

pwt01
2011-07-28, 11:29
I have a very similar problem. Since the last update, the off screen on both my squeezebox 3 and my Boom is black. The screensaver is set to date and time and the brightness is correctly set. Any ideas?
Philip

adhawkins
2011-07-28, 11:42
In article <pwt01.4xllrz1311877801 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com>,
pwt01<pwt01.4xllrz1311877801 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
>
> I have a very similar problem. Since the last update, the off screen on
> both my squeezebox 3 and my Boom is black. The screensaver is set to
> date and time and the brightness is correctly set. Any ideas?

Did you try the brightness button on the remote? I think the off and on
brightness values are separate settings, so just cos it's correct when it's
on, doesn't mean it's correct when it's off.

Andy

pwt01
2011-07-28, 12:00
Hi Andy
Thanks for the advice. yes I did try the remote button for SB3. The Boom does not have that control.
I have reverted to v7.5.6 and everything is ok again. Perhaps there is a problem with 7.6
Philip

toby10
2011-07-28, 12:07
Hi Andy
Thanks for the advice. yes I did try the remote button for SB3. The Boom does not have that control.
I have reverted to v7.5.6 and everything is ok again. Perhaps there is a problem with 7.6
Philip

Dunno, but my Boom & SB3 are on 7.6 with no screen issues, working fine.

aubuti
2011-07-28, 12:31
Hi Andy
Thanks for the advice. yes I did try the remote button for SB3. The Boom does not have that control.
I may be wrong, but I'm pretty sure you can use the Brightness button on the SB3's remote to change the brightness on the Boom. I know I've used the SB3's text size button this way. You can also alter the brightness settings on the SBS web ui, under Settings > Player. Likewise for mysb.com.

I found after switching to 7.6.0 that a lot of my brightness modes were changed and needed to be changed back to what I wanted. But none of them were broken.