PDA

View Full Version : Still cannot get Spotify on Boom.



Ikabob
2011-07-14, 20:11
Even though I have Triodes Spotify plugin , I still can't get Spotify on my Boom. Am I supposed to delete the real Spotify on the plugin webpage?

erland
2011-07-14, 20:29
Even though I have Triodes Spotify plugin , I still can't get Spotify on my Boom. Am I supposed to delete the real Spotify on the plugin webpage?

No, you can have both activated, that's how my setup looks like.
Have you entered your Spotify Premium credentials in Triode's Spotify plugin settings page ?

Ikabob
2011-07-14, 23:44
Erland, you were right on! Good diagnosis . I had not entered the Spotify credentials and after I did ,of course, it now works fine on my Boom. Once again I am very thankful for this forum and for you ,Erland. Thank you very much.