PDA

View Full Version : MAC address corrupt



LobbieSB
2011-06-30, 04:16
Hi ,

My Squeezebox receiver worked properly until a few days ago. I had a power outage and now it looks like my MAC address is corrupt. I do not have a controller so I configure the receiver with the Net::UDAP tool. Is there any way to fix this issue? I've seen a number of threads about setting the MAC address manually with the controller but is this also possible with the Net::UDAP tool?

Thank a lot for your help!

Greetz
Lobbie

sebp
2011-07-01, 10:19
Already tried a factory reset (http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/8373/~/resetting-squeezebox-duet-to-factory-default-settings#receiver)?

LobbieSB
2011-07-01, 12:41
Hi ,

Yes, that is not working though. I press the button and it blinks red fast and then slow (as it should) but the device does not go into init mode, it sticks with the wait_wireless message.

Thanks.