PDA

View Full Version : SV: VB: FOLLOW UP Reg Live365 and 5.30



Tore Johnsson
2004-09-22, 07:30
I thought that all mails should be sent via discuss.
Tore

-----Ursprungligt meddelande-----
Från: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] För kdf
Skickat: den 22 september 2004 16:15
Till: Slim Devices Discussion
Ämne: VB: [slim] FOLLOW UP Reg Live365 and 5.30

maybe you should email the author.
-kdf
Quoting Tore Johnsson <tore (AT) torejohnsson (DOT) se>:

>
> I have NOW tried......
>
>
> -----Ursprungligt meddelande-----
> Från: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] För Tore Johnsson
> Skickat: den 22 september 2004 16:01
> Till: 'Slim Devices Discussion'
> Ämne: [slim] FOLLOW UP Reg Live365 and 5.30
>
> A followup
>
> I have not tried to get the Live365 in SB
> I installed Live365.pm and Live365Api.pm in slimserver\server\plugins.
> I extracted XML.zip to \SlimServer\server\CPAN
> When I get in SB box Settings - Plugin modules, I see that Live365 is
> disabled no version number.
>
> Please explain what I have done wrong and how to fix it.
> Regards
> Tore
>
> -----Ursprungligt meddelande-----
> Från: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] För Tore Johnsson
> Skickat: den 22 september 2004 13:33
> Till: 'Slim Devices Discussion'
> Ämne: SV: [slim] Reg Live365 and 5.30
>
> Since I could not get Live365 to function in this installation of 5.30, I
> removed and reinstalled it.
>
> After this there is no Live365 so my question is - is it not included?
>
> Will this mean that I have to add Live365 according to mail from Jim
> 2004-09-13 4:40 pm?
> The Live365 tuner can be had at http://home.comcast.net/~jim1128/
>
> Regards
> Tore
>
>
> -----Ursprungligt meddelande-----
> Från: Tore Johnsson [mailto:tore (AT) torejohnsson (DOT) se]
> Skickat: den 22 september 2004 11:21
> Till: 'Slim Devices Discussion'
> Ämne: SV: [slim] Reg Live365 and 5.30
>
>
>
> I don´t know what you mean by command prompt and how to do that.
>
> I went to DOS window and got this result
>
> "Can´t load plugins:: Live365API for Plugins menu: Undefined subroutine
> &Plugins:
> Live365API:: getDisplay called at /PerlApp/Slim/Buttons/Plugins.pm line,
> <DATA> 1."
>
> As you can see the Live365 did not load.
>
> I tried earlier to get Live365 in so I have Live365.pm in plugins. This
> didn´t function.
>
> I am now going to remove the installation and reinstall it again to see
what
> happens.
> Kind Regards
> Tore
>
> -----Ursprungligt meddelande-----
> Från: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] För kdf
> Skickat: den 21 september 2004 21:14
> Till: Slim Devices Discussion
> Ämne: [slim] Reg Live365 and 5.30
>
> Quoting Tore Johnsson <tore (AT) torejohnsson (DOT) se>:
>
> > I´ve just updated from 5.2.1 to 5.30.
> >
> >
> >
> > A question: I did not remove the old 5.2.1. Instead I just updated with
> the
> > 5.30 exefile.
> >
> > Is this right thing to do ?
>
> It is. It shoudl upgrade right over top. If not, then this would be
cause
> for
> a bug report.
>
> > I am also searching for how to get Live365. I see Live365 in the server
> but
> > I don´t know how to start it in SB Box.
> >
> > Is it similar to Shoutcast which is seen I SB box.
>
> its similar, but not. Shoutcast comes with the server, thus all modules
> that it
> requires are present. Live365 still remains a third party plugin and
might
> require more Perl components. It is likely this reason that is causing you
> not
> to see it in the plugins list on your suqeezebox. You need to run:
>
> c:\program files\slimserver\server\slim.exe --d_plugins
>
> from a Command Prompt in order to see any messages regarding the success
or
> failure to load Live365.
>
> -kdf
>
>
>

kdf
2004-09-22, 07:36
its not a rule. It can help to post here, but sometimes only the plugin authors
know best how to deal with their plugins.

Quoting Tore Johnsson <tore (AT) torejohnsson (DOT) se>:

> I thought that all mails should be sent via discuss.
> Tore
>
> -----Ursprungligt meddelande-----
> Från: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] För kdf
> Skickat: den 22 september 2004 16:15
> Till: Slim Devices Discussion
> Ämne: VB: [slim] FOLLOW UP Reg Live365 and 5.30
>
> maybe you should email the author.
> -kdf
> Quoting Tore Johnsson <tore (AT) torejohnsson (DOT) se>:
>
> >
> > I have NOW tried......
> >
> >
> > -----Ursprungligt meddelande-----
> > Från: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> > [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] För Tore Johnsson
> > Skickat: den 22 september 2004 16:01
> > Till: 'Slim Devices Discussion'
> > Ämne: [slim] FOLLOW UP Reg Live365 and 5.30
> >
> > A followup
> >
> > I have not tried to get the Live365 in SB
> > I installed Live365.pm and Live365Api.pm in slimserver\server\plugins.
> > I extracted XML.zip to \SlimServer\server\CPAN
> > When I get in SB box Settings - Plugin modules, I see that Live365 is
> > disabled no version number.
> >
> > Please explain what I have done wrong and how to fix it.
> > Regards
> > Tore
> >
> > -----Ursprungligt meddelande-----
> > Från: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> > [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] För Tore Johnsson
> > Skickat: den 22 september 2004 13:33
> > Till: 'Slim Devices Discussion'
> > Ämne: SV: [slim] Reg Live365 and 5.30
> >
> > Since I could not get Live365 to function in this installation of 5.30, I
> > removed and reinstalled it.
> >
> > After this there is no Live365 so my question is - is it not included?
> >
> > Will this mean that I have to add Live365 according to mail from Jim
> > 2004-09-13 4:40 pm?
> > The Live365 tuner can be had at http://home.comcast.net/~jim1128/
> >
> > Regards
> > Tore
> >
> >
> > -----Ursprungligt meddelande-----
> > Från: Tore Johnsson [mailto:tore (AT) torejohnsson (DOT) se]
> > Skickat: den 22 september 2004 11:21
> > Till: 'Slim Devices Discussion'
> > Ämne: SV: [slim] Reg Live365 and 5.30
> >
> >
> >
> > I don´t know what you mean by command prompt and how to do that.
> >
> > I went to DOS window and got this result
> >
> > "Can´t load plugins:: Live365API for Plugins menu: Undefined subroutine
> > &Plugins:
> > Live365API:: getDisplay called at /PerlApp/Slim/Buttons/Plugins.pm line,
> > <DATA> 1."
> >
> > As you can see the Live365 did not load.
> >
> > I tried earlier to get Live365 in so I have Live365.pm in plugins. This
> > didn´t function.
> >
> > I am now going to remove the installation and reinstall it again to see
> what
> > happens.
> > Kind Regards
> > Tore
> >
> > -----Ursprungligt meddelande-----
> > Från: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> > [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] För kdf
> > Skickat: den 21 september 2004 21:14
> > Till: Slim Devices Discussion
> > Ämne: [slim] Reg Live365 and 5.30
> >
> > Quoting Tore Johnsson <tore (AT) torejohnsson (DOT) se>:
> >
> > > I´ve just updated from 5.2.1 to 5.30.
> > >
> > >
> > >
> > > A question: I did not remove the old 5.2.1. Instead I just updated with
> > the
> > > 5.30 exefile.
> > >
> > > Is this right thing to do ?
> >
> > It is. It shoudl upgrade right over top. If not, then this would be
> cause
> > for
> > a bug report.
> >
> > > I am also searching for how to get Live365. I see Live365 in the server
> > but
> > > I don´t know how to start it in SB Box.
> > >
> > > Is it similar to Shoutcast which is seen I SB box.
> >
> > its similar, but not. Shoutcast comes with the server, thus all modules
> > that it
> > requires are present. Live365 still remains a third party plugin and
> might
> > require more Perl components. It is likely this reason that is causing you
> > not
> > to see it in the plugins list on your suqeezebox. You need to run:
> >
> > c:\program files\slimserver\server\slim.exe --d_plugins
> >
> > from a Command Prompt in order to see any messages regarding the success
> or
> > failure to load Live365.
> >
> > -kdf
> >
> >
> >