PDA

View Full Version : Add SqueezeSlave to mysqueezebox.com



vamythguy
2011-04-09, 09:00
Proud owner of three Squeezebox3's here, and I'd like to add my HTPC into
the mix. I don't currently have a dedicated squeezecenter here at home so
I'd like to see if I can add the HTPC running SqueezeSlave to
mysqueezebox.com - is this possible?
On Apr 9, 2011 8:06 AM, "gunslinger10mm" <
gunslinger10mm.4rxmzz1302361561 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
>
> I'd like to be able to play an audio stream of a local ham radio
> repeater during severe weather. It plays through Winamp but I'd like to
> run it through my Duet if possible.
>
> Does anyone know how to program and play an audio stream that isn't
> associated with Radiotime,etc.
> I have a URL for the stream but is there a way/place to enter it into
> a Duet to play it?
> Thanks
>
>
> --
> gunslinger10mm
> ------------------------------------------------------------------------
> gunslinger10mm's Profile:
http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=38912
> View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=86930
>
>

vamythguy
2011-04-09, 15:24
Or, to put it another way - I use my squeezeboxes mostly to listen to
internet radio and Pandora (catastrophic failure on a previous raid array
and haven't gotten around to re-ripping yet), and I would like to add this
capability to my HTPC. MySqueezeBox.com is the only way I've found to get
several of the stations I like. If it turns out that Squeezebox Server
supports the same functionality then that's an option too.

Any suggestions?

On Apr 9, 2011 9:00 AM, "vamythguy" <vamythguy (AT) gmail (DOT) com> wrote:

Proud owner of three Squeezebox3's here, and I'd like to add my HTPC into
the mix. I don't currently have a dedicated squeezecenter here at home so
I'd like to see if I can add the HTPC running SqueezeSlave to
mysqueezebox.com - is this possible?