PDA

View Full Version : SV: Reg Live365 and 5.30



Tore Johnsson
2004-09-22, 04:33
Since I could not get Live365 to function in this installation of 5.30, I
removed and reinstalled it.

After this there is no Live365 so my question is - is it not included?

Will this mean that I have to add Live365 according to mail from Jim
2004-09-13 4:40 pm?
The Live365 tuner can be had at http://home.comcast.net/~jim1128/

Regards
Tore


-----Ursprungligt meddelande-----
Från: Tore Johnsson [mailto:tore (AT) torejohnsson (DOT) se]
Skickat: den 22 september 2004 11:21
Till: 'Slim Devices Discussion'
Ämne: SV: [slim] Reg Live365 and 5.30



I don´t know what you mean by command prompt and how to do that.

I went to DOS window and got this result

"Can´t load plugins:: Live365API for Plugins menu: Undefined subroutine
&Plugins:
Live365API:: getDisplay called at /PerlApp/Slim/Buttons/Plugins.pm line,
<DATA> 1."

As you can see the Live365 did not load.

I tried earlier to get Live365 in so I have Live365.pm in plugins. This
didn´t function.

I am now going to remove the installation and reinstall it again to see what
happens.
Kind Regards
Tore

-----Ursprungligt meddelande-----
Från: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] För kdf
Skickat: den 21 september 2004 21:14
Till: Slim Devices Discussion
Ämne: [slim] Reg Live365 and 5.30

Quoting Tore Johnsson <tore (AT) torejohnsson (DOT) se>:

> I´ve just updated from 5.2.1 to 5.30.
>
>
>
> A question: I did not remove the old 5.2.1. Instead I just updated with
the
> 5.30 exefile.
>
> Is this right thing to do ?

It is. It shoudl upgrade right over top. If not, then this would be cause
for
a bug report.

> I am also searching for how to get Live365. I see Live365 in the server
but
> I don´t know how to start it in SB Box.
>
> Is it similar to Shoutcast which is seen I SB box.

its similar, but not. Shoutcast comes with the server, thus all modules
that it
requires are present. Live365 still remains a third party plugin and might
require more Perl components. It is likely this reason that is causing you
not
to see it in the plugins list on your suqeezebox. You need to run:

c:\program files\slimserver\server\slim.exe --d_plugins

from a Command Prompt in order to see any messages regarding the success or
failure to load Live365.

-kdf

kdf
2004-09-22, 07:15
The plugin comes with 2 modules, Plugins/Live365.pm and
Plugins/Live365/Live365API.pm

it will not work unless both are installed with proper paths.

it does work with 5.3.0, at least for me. It must be installed as per
instructions on the site. I have heard this may be included with the server at
some point.

-kdf

Quoting Tore Johnsson <tore (AT) torejohnsson (DOT) se>:

> Since I could not get Live365 to function in this installation of 5.30, I
> removed and reinstalled it.
>
> After this there is no Live365 so my question is - is it not included?
>
> Will this mean that I have to add Live365 according to mail from Jim
> 2004-09-13 4:40 pm?
> The Live365 tuner can be had at http://home.comcast.net/~jim1128/
>
> Regards
> Tore
>
>
> -----Ursprungligt meddelande-----
> Från: Tore Johnsson [mailto:tore (AT) torejohnsson (DOT) se]
> Skickat: den 22 september 2004 11:21
> Till: 'Slim Devices Discussion'
> Ämne: SV: [slim] Reg Live365 and 5.30
>
>
>
> I don´t know what you mean by command prompt and how to do that.
>
> I went to DOS window and got this result
>
> "Can´t load plugins:: Live365API for Plugins menu: Undefined subroutine
> &Plugins:
> Live365API:: getDisplay called at /PerlApp/Slim/Buttons/Plugins.pm line,
> <DATA> 1."
>
> As you can see the Live365 did not load.
>
> I tried earlier to get Live365 in so I have Live365.pm in plugins. This
> didn´t function.
>
> I am now going to remove the installation and reinstall it again to see what
> happens.
> Kind Regards
> Tore
>
> -----Ursprungligt meddelande-----
> Från: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] För kdf
> Skickat: den 21 september 2004 21:14
> Till: Slim Devices Discussion
> Ämne: [slim] Reg Live365 and 5.30
>
> Quoting Tore Johnsson <tore (AT) torejohnsson (DOT) se>:
>
> > I´ve just updated from 5.2.1 to 5.30.
> >
> >
> >
> > A question: I did not remove the old 5.2.1. Instead I just updated with
> the
> > 5.30 exefile.
> >
> > Is this right thing to do ?
>
> It is. It shoudl upgrade right over top. If not, then this would be cause
> for
> a bug report.
>
> > I am also searching for how to get Live365. I see Live365 in the server
> but
> > I don´t know how to start it in SB Box.
> >
> > Is it similar to Shoutcast which is seen I SB box.
>
> its similar, but not. Shoutcast comes with the server, thus all modules
> that it
> requires are present. Live365 still remains a third party plugin and might
> require more Perl components. It is likely this reason that is causing you
> not
> to see it in the plugins list on your suqeezebox. You need to run:
>
> c:\program files\slimserver\server\slim.exe --d_plugins
>
> from a Command Prompt in order to see any messages regarding the success or
> failure to load Live365.
>
> -kdf
>
>
>