PDA

View Full Version : Pandora song ratings not working from SBS



siasl
2011-03-17, 08:21
Running : SBS 7.5.3 on Debian.
Have a Pandora One account. On Pandora web page Thumbs Up works.
On SBS it has no effect. If you go to Pandora's edit channel and look for
the rating it will not be there.

Anyone else noticed this issue?

Not sure when it changed. Wife and I just noticed it.

chriscmore
2011-08-14, 11:18
On previous firmware (not sure which), the ratings worked on Pandora by simply pressing the right button on the IR remote and the SB display should toggle over to ratings. If it didn't, you needed to press the "now playing" button to toggle the display into some other mode and it would work.

Now, having upgraded to v7.6 my squeezebox no longer appears to have this functionality. The right button does nothing but bump the display brightness up temporarily to confirm that it got the signal. Toggling through the "now playing" modes do nothing to get to this functionality.

Pandora is only as good as its ability to rate thumbs up or down its music algorithms. Any new 7.6 users figure out how to do this, or did they stupidly delete this feature?

Cheers.

toby10
2011-08-15, 02:32
Not sure which player you have but try the "+" button.

chriscmore
2011-08-16, 08:16
Using a SB2, pressing the "+" button on the IR remote will either bring up the "play this station, delete this station, etc" series of choices. Pressing "now playing" to toggle the display will then cause the "+" button to wipe out the playlist, which for Pandora seems to just stop it.

Anyone know where the thumbs up / down went to in this so-called "update" 7.6?

Thanks.

toby10
2011-08-17, 04:59
Using a SB2, pressing the "+" button on the IR remote will either bring up the "play this station, delete this station, etc" series of choices. Pressing "now playing" to toggle the display will then cause the "+" button to wipe out the playlist, which for Pandora seems to just stop it.

Anyone know where the thumbs up / down went to in this so-called "update" 7.6?

Thanks.

Looks like they changed it again. Try using the ARROW RIGHT on the remote.
On my SB3 & Boom it was the arrow, recently changed to "+", now it seems back to the arrow again.
Now it is back to the arrow working on my SB3 & Boom for like/dislike, not sure about an SB2 but should be the same.