PDA

View Full Version : no sound



Jason
2004-09-15, 16:30
Firewall turned on now on your PC? What OS are you using? Linux installs
Ipchains by default, Windows might or might not install the built in XP
firewall depending on which service pack you have loaded.

-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of dad
Sent: Wednesday, September 15, 2004 11:18 AM
To: Slim Devices Discussion
Subject: [slim] no sound

No problem with the volume settings

-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com]On Behalf Of Philip Bouscarle
Sent: Wednesday, September 15, 2004 12:37 PM
To: Slim Devices Discussion
Subject: [slim] no sound


Is the volume turned up on the server?

-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of dad
Sent: 15 September 2004 17:28
To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
Subject: [slim] no sound

I upgraded my pc. My squeezebox and slim server indicate that the device is
playing but I don't hear anything. What am I doing wrong?